Додай до салату мікс насіння несмажений
Додай до салату мікс насіння несмажений

Додай до салату мікс насіння несмажений


5 відгуків
130 гbig pack 300 г
67 130 г
Під замовлення (1 доба)

Чим особливий мікс насіння несмажений?

  • Мікс насіння — це суміш, яка додасть особливого смаку та поживності будь-якій страві.
  • У складі 8 різних насінинок:
    - сонях — багатий на вітамін Е та антиоксиданти, тому зберігає молодість нашої шкіри;
    - льон — містить розчинну і нерозчинну клітковину, яка потрібна для правильної роботи кишківника;
    - кунжут — джерело кальцію, який підтримує міцність кісток і зубів;
    - гарбузове насіння — багате на цинк і залізо. Вони попереджають дефіцити цих мінералів в організмі;
    - кмин — має антибактеріальний ефект, тому бореться з кишковими паразитами і грибками.
    - чіа — джерело білка і антиоксидантів, які важливі для здоров'я всього організму.
  • Мікс насіння повинен бути на кухні кожної господині. Смачний, поживний та ситний :)

Як вживати мікс насіння несмажений?

  • Чудове доповнення до овочевих і фруктових салатів чи закусок. Класно поєднується з кашами, йогуртами і випічкою.
  • Можна брати таку суміш зі собою як “перекус” на роботу, навчання чи прогулянку.
  • Оптимальна денна норма — до 60 г насіння/день.
  • Рекомендуємо замочувати насіння у воді на 5-6 годин чи на ніч або розмелювати сухим у кавомолці. Це дозволить усім корисним речовинам максимально засвоїтися.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
  • Вживати суміш з чорним кмином вагітним та дітям до 6 років.

насіння соняха, льон коричневий, кунжут білий, льон золотий, гарбузове насіння, чорний кмин, чіа, мак / Україна.
на 100 г: білки — 19,57 г, жири — 45,67 г, вуглеводи — 17,85 г. Калорійність — 552 ккал.
Зберігати в темному прохолодному сухому місці, в оригінальній упаковці.
6 місяців

Салат з печеного гарбуза

Інгредієнти:

  1. Гарбуз нарізаний кубиками— 2 склянки;

  2. Олія гарбузова — 1 ст.л.;

  3. Олія кокосова — 2 ст.л.

  4. Стручкова квасоля — 250 г;

  5. Солодкий перець — 1 шт (нарізаний кубиками);

  6. Зелена цибуля  — 2 стебла (за бажанням);

  7. Листя петрушки — ¼ склянки;

  8. Суміш насіння до салатів — ¼ склянки;

  9. Бальзамічний оцет — 1 ст.л.;

  10. Сіль та перець — за смаком.


Приготування:

1. Нарізаний гарбуз перемішайте з кокосовою олією, сіллю та перцем.

2. Розкладіть одним шаром на пергаментному папері.

3. Випікайте у духовці при 200°C приблизно 20 хв. поки не розм’якне.

4. Приготуйте стручкову квасолю. Для цього відваріть її у кип’яченій воді або на пару приблизно 10-15 хв. Дайте їй охолонути.

5. Готовий гарбуз охолодіть.

6. З’єднайте всі інші інгредієнти у салатній мисці, додайте готовий гарбуз та квасолю. Полийте олією і бальзамічним оцтом і перемішайте. Подавайте одразу.


Смачного!

Сміливо насолоджуйтесь салатом у будь-який час дня.


Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення