


Олія з насіння гарбуза
105 грн 100 мл
100 мл250 мл
Під замовлення (1 доба)
Олія з насіння гарбуза / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,5 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 896 Ккал.
6 місяців
Чим може бути корисна олія з насіння ГАРБУЗА?
- Олія гарбуза покращує травлення, виводить токсини, нормалізує роботу жовчного міхура.
- Гарбузова олія корисна дітям для нормального росту та розвитку кісткової системи (зубів, хребта).
- Вона ефективна в боротьбі з печією.
- Олія гарбуза — чудовий глистогінний засіб, крім цього, допомагає вивести з організму токсини канцерогенів.
- Також вона має легкий седативний ефект: заспокоює нервову систему, допомагає при безсонні, мігренях та тривожних станах.
- Олія гарбуза — ідеальна харчова добавка для чоловіків. Посилює потенцію, сприяє роботі репродуктивної функції.
- Гарбузова олія — це домашній “салон краси”. Вона здатна розгладити дрібні зморшки, знімає набряки, зміцнює нігті, робить шовковистим волосся.
Як використовувати ГАРБУЗОВУ ОЛІЮ?
- Гарбузова олія додасть особливого смаку салатам, овочевим стравам, кашам та супам.
- Не використовуйте гарбузову олію для смаження. Для цього вона не придатна, бо при високій температурі може утворювати канцерогени.
- Олією гарбуза можна зняти свербіж після укусів комах, прискорити процес загоєння подряпин, ударів. Для цього варто просто змастити уражене місце олією.
- В профілактичних цілях пийте олію на голодний шлунок по 1-2 ч. л., не запиваючи водою.
Чого не варто?
- Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
- Не піддавайте тепловій обробці гарбузову олію, оскільки вона втратить свої корисні властивості.
- Зловживати даним продуктом.
Гарбузовий суп
Інгредієнти:
Гарбуз — 700 г;
Морква — 300 г;
Цибуля ріпчаста — 1 шт;
Часник — 6 зубчиків;
Петрушка — ½ склянки;
Сіль морська — 1 ½ ч.л.;
Карі — 1 ½ ч.л.;
Вода — 4 склянки;
Кокосове молоко — 1 склянка;
Олія з насіння гарбуза — 2 ст.л.
Приготування:
1. Очистіть гарбуз та моркву від шкірки, наріжте великими шматочками. Подрібніть цибулю. Відваріть гарбуз, моркву, цибулю та часник до м’якості овочів. Готуйте протягом 15-20 хв. За 2 хв до кінця приготування додайте петрушку, карі, сіль та перець. Залиште суп, щоб вистиг. Помістіть в чашу блендера, додайте кокосове молоко та збийте до однорідності.
2. Подавайте теплим, поливши олією гарбуза.
Смачного!
Чудово підходить для будь якого прийому їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (18)
Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі