Олія з насіння гарбуза
Олія з насіння гарбуза

Олія з насіння гарбуза


21 відгук
100 мл250 мл -+
140 грн 100 мл
Під замовлення (1 доба)
Олія з насіння гарбуза / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,5 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 896 Ккал.
Зберігати при температурі +3 +5°С (в холодильнику) та захищеному від світла місці в герметичній тарі.
6 місяців

Чим особлива олія з насіння гарбуза?

  • Олія з насіння гарбуза — це сиродавлена олія, джерело корисних рослинних жирів для організму.
  • Чудовий глистогінний засіб, бо містить речовину кукурбітин, яка паралізує паразитів, перешкоджає їх розмноженню і сприяє загибелі.
  • Олія гарбуза покращує травлення, має жовчогінний та проносний ефекти. 
  • Багата на вітаміни групи В та магній, тому заспокоює нервову систему, допомагає при безсонні та тривожних станах.
  • Гарбузова олія — це домашній “салон краси”. Вона здатна зміцнити нігті, покращити стан шкіри та волосся, завдяки вмісту вітамінів А та Е.

Як використовувати гарбузову олію?

  • Гарбузова олія додасть особливого смаку салатам, овочевим стравам, кашам та супам.
  • Не використовуйте гарбузову олію для смаження. Для цього вона не придатна, бо при високій температурі може утворювати канцерогени.
  • Олією гарбуза можна зняти свербіж після укусів комах, прискорити процес загоєння подряпин, ударів. Для цього варто просто змастити уражене місце олією.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
  • Не піддавайте тепловій обробці гарбузову олію, оскільки вона втратить свої корисні властивості.

Детальніше




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Гарбузовий суп

Інгредієнти:

  1. Гарбуз — 700 г;

  2. Морква — 300 г;

  3. Цибуля ріпчаста — 1 шт;

  4. Часник — 6 зубчиків;

  5. Петрушка — ½ склянки;

  6. Сіль морська — 1 ½ ч.л.;

  7. Карі — 1 ½ ч.л.;

  8. Вода — 4 склянки;

  9. Кокосове молоко — 1 склянка;

  10. Олія з насіння гарбуза — 2 ст.л.

Приготування:

1. Очистіть гарбуз та моркву від шкірки, наріжте великими шматочками. Подрібніть цибулю. Відваріть гарбуз, моркву, цибулю та часник до м’якості овочів. Готуйте протягом 15-20 хв. За 2 хв до кінця приготування додайте петрушку, карі, сіль та перець. Залиште суп, щоб вистиг. Помістіть в чашу блендера, додайте кокосове молоко та збийте до однорідності.
2. Подавайте теплим, поливши олією гарбуза.

Смачного!

Чудово підходить для будь якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (21)
Написати відгук