

Какао терте Преміум (гіркий шоколад)
45 відгуків
100 г250 г
-+
Є в наявності
Какао терте / Gerkens Cacao EC, Нідерланди.
на 100 г: білки — 13,5 г, жири — 54 г, вуглеводи — 17,8 г. Калорійність — 607 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.
6 місяців.
Чому какао терте преміум – це класний продукт?
- Какао терте виготовляється методом перетирання какао-бобів.
- Джерело магнію, вітаміну B2, PP, заліза, цинку, марганцю, калію, фосфору, тому регулярне споживання тертого какао покращує колір шкіри, стан нігтів та волосся.
- Містить антиоксидант флаванол, який допоможе покращити кровообіг головного мозку.
- Какао терте – ідеальний чорний шоколад без домішок!
Як використовувати какао терте?
- Какао терте можна додавати до випічки, салатів, каш, готувати гарячі напої та шоколад.
- Шоколадні маски, ванни та масажі омолоджують шкіру і роблять її гладенькою та шовковистою. Какао терте підходить для таких процедур.
- Денна норма споживання какао тертого:
- для дітей з 3-х років – не більше 20 г/добу;
- з 12-ти років - 30 г/добу;
- для дорослих - 30-50 г/добу.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості какао продуктів.
- Не рекомендовано вживати дітям до 3-х років, щоб не спровокувати алергію.
- Вагітним рекомендуємо проконсультувати з лікарем щодо вживання цього продукту.
Горіхові цукерки
Інгредієнти:
1. Какао терте – 125 г.
2. Масло какао – 75 г.
3. Сироп із агави – 1,5 ст.л.
4. Ваніль, кориця, мускатний горіх – за смаком.
5. Грецький горіх, кеш’ю, фундук – по 1/4 склянки кожного виду горіхів.
Спосіб приготування:
1. У силіконові форми для цукерок (діаметр однієї цукерки - 2 - 2,5 см) кладемо горіхи.
2. На водяній бані розтоплюємо масло какао, підтримуємо слабкий вогонь.
3. Додаємо порізане на дрібні шматки терте какао до масла какао, розтоплюємо так, щоб не було грудочок. Силіконою лопаткою помішуємо до утворення однорідної маси .
4. Додаємо до шоколадної маси сироп із агави і спеції, перемішуємо.
5. Заливаємо горіхи гарячим шоколадом і залишаємо застигати у холодильнику на 3-5 годин.
6. Цукерки вийміть із силіконоих форм і викладіть на тарілку. Подавайте до столу із смачним теплим напоєм: кавою із цикорію із мигдалевим молоком, капучином із ячменю чи керобом із корицею цейлонською. Смачного!
Чорнослив з горіхами в домашньому шоколаді
Чорнослив з горіхами в домашньому шоколаді