Какао - терте Преміум (гіркий шоколад)
Какао - терте Преміум (гіркий шоколад)Какао - терте Преміум (гіркий шоколад)

Какао - терте Преміум (гіркий шоколад)


45 грн 100 г
100 г250 г Є в наявності
- +
Какао терте / Gerkens Cacao EC, Нідерланди.
на 100 г: білки - 13,5 г, жири - 54 г, вуглеводи - 17,8 г. Калорійність - 607 Ккал.
6 місяців.

Що таке КАКАО ТЕРТЕ Преміум? Як його використовувати?

  • Какао терте Преміум - це готовий шоколад. Надзвичайно корисний та смачний. 
  • Це продукт, який отримують у результаті перемелювання какао-бобів, має колір шоколаду і гіркий смак.
  • Какао терте можна додавати до випічки, салатів, каш, готувати гарячі напої та звісно - шоколад.
  • Какао терте широко використовується у косметології. Шоколадні маски, ванни та масажі омолоджують шкіру і роблять її гладенькою та шовковистою.

Чому КАКАО ТЕРТЕ Преміум - це класний продукт?

  • Терте какао - антиоксидант, який допоможе покращити настрій та зберегти молодість і красу.
  • Регулярне вживання тертого какао покращує колір шкіри, стан нігтів та  волосся, оскільки терте какао -  джерело магнію, вітаміну B2, PP, заліза, цинку, марганцю, калію, фосфору.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості какао продуктів.
  • Дітям до 3-х років не варто споживати  какао-продукти, щоб спровокувати алергію. Після 3-х років дітям какао-продукти можна споживати не більше 20 грам на добу. Із 12-ти років можна споживати 30 грам на добу.
  • Денна норма споживання какао тертого для дорослих особин - 30 -50 грам.
  • З обережністю вживати цей продукт вагітним, які страждають на гіпертонію і мають підищений тонус матки, так як цей продукт підвищує артеріальний тиск.
  • Також слід уникати споживання какао-тертого  жінкам, які страждають на остеопороз.

Детальніше


  • Какао терте - натуральне знеболювальне. Кожен раз, коли черговий шматочок какао-тертого потрапляє у наш шлунок, це спричиняє виділення у ньому додаткових ендорфінів (природні опіати) і активує центри задоволення мозку, що може навіть призвести до зниження реальних больових відчуттів.
  • Какао допоможе знизити тиск ( чудова профілактика серцево-судинних захворювань!)  та покращити прилив крові до мозку та кінцівок.
  • Терте какао здатне нормалізувати гормональний фон у жінок.
  • Для відновлення сил після спортивних тренувань рекомендовано вживати терте какао.
  • Вживання тертого какао є дуже корисним для роботи головного мозку. Антиоксидант флаванол покращує кровообіг  мозку.


Як приготувати смачний та корисний шоколад вдома?


Розтопіть на водяній парі терте какао, какао масло, додайте мед, горіхи, родзинки, залийте у формочки та залиште на кілька годин у холодильнику. Завдяки таким простим крокам Ви зможете отримати справжній шоколад.

Підходить для  вагітних жінок, спортсменів, людей із серцево-судинними захворюваннями, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!


 Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

                                              

      


 Горіхові цукерки


Інгредієнти:


1. Какао терте – 125 г.
2. Масло какао – 75 г.
3. Сироп із агави – 1,5 ст.л.
4. Ваніль, кориця, мускатний горіх – за смаком.
5. Грецький горіх, кеш’ю, фундук – по 1/4 склянки кожного виду горіхів.


Спосіб приготування:


1.     У силіконові форми для цукерок (діаметр однієї цукерки - 2 - 2,5 см) кладемо горіхи.
2.     На водяній бані розтоплюємо масло какао, підтримуємо слабкий вогонь.
3.     Додаємо  порізане на дрібні шматки терте какао  до масла какао,  розтоплюємо так, щоб не було грудочок. Силіконою лопаткою помішуємо до утворення однорідної маси .
4.     Додаємо до шоколадної маси сироп із агави і спеції, перемішуємо.
5.     Заливаємо горіхи гарячим шоколадом і залишаємо застигати у холодильнику на 3-5 годин.
 6. Цукерки вийміть із силіконоих форм і викладіть на тарілку. Подавайте до столу із смачним теплим напоєм: кавою із цикорію із мигдалевим молоком, капучином із ячменю чи керобом із корицею цейлонською. Смачного!
 
                                                             Чорнослив з горіхами  в домашньому шоколаді


Інгредієнти:


1. Масло какао – 50 г.
2. Какао - терте – 100 г.
3. Сироп із агави – 1,5  ст. л.
4. Грецькі горіхи, чорнослив – за кількістю цукерок.

 
Спосіб приготування:


  1.Чорнослив миємо, висушуємо, горіхи ріжемо на шматки.
  2. Вкладаємо горіх у чорнослив і по можливості «закриваємо» чорнослив так, аби горіх не випав.
  3. На водяній бані розтоплюємо масло какао.
   4. Всипаємо у розтоплене масло какао порізане какао - терте і добре розмішуємо  силіконою лопаткою масу до повного розтоплення так, щоб не було грудочок.
   5. Додаємо сироп з агави.
   6. У заздалегідь підготовані форми вливаємо трохи шоколаду і викладаємо поверх нього чорнослив. Зверху заливаємо шоколадом. Або попередньо охолоджуємо чорнослив у морозильнику (20-30 хв.), нанизуємо на зубочистку і обливаємо теплим шоколадом. На холодному сухофрукті шоколад швидко схоплюється і застигає.

   7. Кладемо цукерки застигати у холодильник мінімум на 2 години.

   8. Готові цукерки вийміть із форми і подавайте до столу з улюбленим гарячим напоєм.

Смачного! 

Написати відгук
Відгуки про товар (43)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів.