


Какао терте Преміум (гіркий шоколад)
38 грн/ 100 г
100 г250 г
Є в наявності
Какао терте / Gerkens Cacao EC, Нідерланди.
на 100 г: білки - 13,5 г, жири - 54 г, вуглеводи - 17,8 г. Калорійність - 607 Ккал.
6 місяців
Що таке КАКАО ТЕРТЕ Преміум? Як його використовувати?
- Какао терте Преміум - це готовий шоколад. Надзвичайно корисний та смачний.
- Це продукт, який отримують у результаті перемелювання какао-бобів. Має колір шоколаду і гіркий смак;
- Какао терте можна додавати до випічки, салатів, каш, готувати гарячі напої та звісно, - шоколад;
- Какао терте широко використовується в косметології. Шоколадні маски, ванни та масажі омолоджують шкіру та роблять її гладенькою та шовковистою.
Чому КАКАО ТЕРТЕ Преміум - це класний продукт?
- Терте какао - антиоксидант, який допоможе покращити настрій та зберегти молодість і красу;
- Регулярне вживання тертого какао покращує колір шкіри, стан нігтів та волосся;
- Також терте какао – це джерело магнію, вітаміну B2, PP, заліза, цинку, марганцю, калію, фосфору.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості какао продуктів.
Горіхові цукерки
Інгредієнти:
1. Какао терте – 125 г.;
2. Масло какао – 75 г.;
3. Мед – 2-3 ст.л.;
4. Ваніль, кориця, мускатний горіх – за смаком;
5. Грецький горіх, кеш’ю, арахіс, фундук – по 1/4 склянки кожного виду горіхів.
Спосіб приготування:
1. В силіконові форми для цукерок кладемо горіхи.
2. На водяній бані розтоплюємо масло какао, підтримуємо слабкий вогонь.
3. Додаємо терте какао і розтоплюємо його.
4. Додаємо мед і спеції, перемішуємо.
5. Заливаємо горіхи гарячим шоколадом і залишаємо застигати у холодильнику на 3-5 годин.
Чорнослив з горіхом в домашньому шоколаді
Чорнослив з горіхом в домашньому шоколаді
Інгредієнти:
1. Масло какао – 50 г.;
2. Какао терте – 100 г.;
3. Мед – 2 ст.л.;
4. Горіхи, чорнослив – за кількістю цукерок;
5. Стручок ванілі – за бажанням.
Спосіб приготування:
1.Чорнослив миємо, висушуємо, горіхи ріжемо на шматки.
2. Вкладаємо горіх у чорнослив і по можливості «закриваємо» чорнослив, аби горіх не випав.
3.На водяній бані розтоплюємо масло какао. На цьому етапі можна покласти і стручок ванілі.
4. Всипаємо у розтоплене масло какао порізане какао терте і добре розмішуємо масу до повного розтоплення.
5. Додаємо мед.
6. У заздалегідь підготовані форми вливаємо трохи шоколаду і викладаємо поверх нього чорнослив. Зверху заливаємо шоколадом. Або попередньо охолоджуємо чорнослив у морозильнику (20-30 хв.), нанизуємо на зубочистку і обливаємо теплим шоколадом. На холодному сухофрукті шоколад швидко схоплюється і застигає
7. Кладемо цукерки застигати у холодильник мінімум на 2 години.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (41)
Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів
Із цим товаром рекомендуємо

Кокосова паста
280г 280г 180 грн
Кеш'ю смажений
100 г 100 г 74 грн