Родзинки темні Лікувальні
Родзинки темні ЛікувальніРодзинки темні Лікувальні

Родзинки темні Лікувальні


55 грн 250 г
250 г Під замовлення (1 доба)
- +
Родзинки / Узбекистан.

на 100г: білки – 3,2, жири – 0,5 г, вуглеводи – 73,7 г. Калорійність - 300,2 Ккал.
6 місяців.

У чому перевага РОДЗИНОК ТЕМНИХ ЛІКУВАЛЬНИХ?

  • Родзинки темні - висушені ягоди винограду темних сортів, які мають солодкий смак та лікувальні властивості.
  • У родзинках зберігаються майже усі корисні властивості винограду (всі мікроелементи та 2/3 вітамінів).
  • За рівнем антиоксидантів, темні родзинки займають друге місце після чорносливу та випереджають чорницю.
  • Також, темні родзинки використовують при лихоманці як загально зміцнюючий, противірусний та антибактеріальний засіб;
  • Завдяки вітамінам В1, В2, В5 і магнію, темні родзинки допомагають зміцнити нервову систему, покращити настрій та позбутися безсоння.

Як вживати РОДЗИНКИ?

  • На день рекомендовано вживати не більше 50-70 г. родзинок.
  • Додавайте родзинки в каші, випічку, овочеві та фруктові салати, домашній шоколад і цукерки.
  • При кашлі та застуді рекомендується вживати темні родзинки у вигляді чаю (настояти в окропі 15 хвилин).
  • Маленькій дитині краще давати порізані на шматочки родзинки, щоб вона не подавилася. Якщо ж дитина добре жує їжу і вміє тримати спину, тоді можна давати цілі родзинки. Не забувайте після споживання дитиною родзинок чистити їй зуби, так як родзинки містять багато цукру.
  • Радимо завжди промивати та замочувати всі сухофрукти перед вживанням. Не важливо, де Ви їх купили, сухофрукти завжди потребують замочування  у дуже теплій, майже гарячій воді(мінімум 10-15 хвилин).
  • Всім відомо, що виноград сам по собі дуже калорійний. А в родзинках концентрація цукру (фруктози та глюкози) у 8 разів більше, ніж у винограді. Завжди потрібно знати міру, вживаючи будь-які сухофрукти. Родзинки потрібно ретельно вибирати, перед тим як купувати, так як користь і шкода залежать від їх якості. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Не варто вживати темні родзинки при цукровому діабеті, ожирінні, виразці дванадцятипалої кишки і шлунку та при туберкульозі.

Детальніше


  • Темні родзинки - чудове рішення при анемії, адже в них міститься залізо, фолієва кислота та вітаміни групи В.
  • Темні родзинки містять природній цукор, клітковину, вітаміни, органічні кислоти, мінеральні речовини.
  • Темні родзинки містять поліфеноли, які захищають тканини від ушкоджень, викликаних вільними радикалами.
  • Темні родзинки є надзвичайно корисними для покращення та збереження зору.
  • Темні родзинки корисно вживати при запорах завдяки високому вмісту клітковини.
  • Корисні при профілактиці остеопорозу та сприяють засвоєнню кальцію.
  • Також темні родзинки допомагають очистити печінку та покращити роботу серцевого м’яза.
  • Завдяки антиоксидантам, темні родзинки є ефективною профілактикою пухлин товстого кишківника.
  • Фруктози та глюкози в темних родзинках у 8 разів більше, ніж у свіжому винограді. Через це не рекомендовано вживати родзинки у великих кількостях.



Підходить для вагітних, дітей, ослаблених людей, людей похилого віку, сироїдів, вегетаріанців, веганів, а також для осіб, що займаються спортом та для всіх, хто дотримується здорового харчування. 



Фото товару, представлені на сайті,  можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Цукерки з сухофруктів


Інгредієнти:


1. Чорнослив - 100 г.

2. Родзинки - 100 г.

3. Фініки (будь-які0 - 100 г.

4. Кероб - для обмакування.



Приготування:


1. Всі сухофрукти промити та замочити у дуже теплій воді на 30 хвилин, воду злити, а сухофрукти потім добре промити під протічною водою.

2. Сухофрукти підсушити, загорнувши в рушник. 
3. Закинута сухофрукти в чашу блендера та змолоти  до однорідної маси.
4. Сформувати масу в цукерки і обмакнути в керобі (порошок плодів ріжкового дерева) або в кунжуті.
5. Цукерки готові ;)


Смачного!

 

Чай для очищення печінки


Інгредієнти:


1. Родзинки - 2 ст. л.
2. Вода - 250 мл.


Приготування:


1.Зранку замочити 2ст л. темних  родзинок у гарячій воді і дати постояти 15 хвилин, потім добре промити під протічною водою. 
2. Замочені родзинки залити  склянкою охолодженої кип'яченої води, настоювати протягом 24 годин (до наступного ранку). 
3. Наступного ранку перед сніданком випити напій і з'їсти родзинки. Лежачи в ліжку на боці до двох годин помістити теплий рушник (або навіть краще пляшку води або грілку) на праву сторону живота. Цю процедуру виконувати один раз на тиждень протягом місяця  два рази на рік.


Будьте здорові!

Написати відгук
Відгуки про товар (13)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.