Кероб
Кероб

Кероб


34 відгуки
100 г250 г600 г -+
37 грн 100 г
Під замовлення (1 доба)
Порошок зі стручків ріжкового дерева / Іспанія.
на 100 г: білки — 4,6 г, жири — 0,7 г, вуглеводи — 49 г, харчові волокна — 39,8 г. Калорійність — 222 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів
6 місяців.

Чому кероб сушений — це класний продукт?

  • Кероб сушений — це стручкові плоди ріжкового дерева, які висушують та подрібнюють у порошок; рослина родини бобових.
  • Він не піддається термічній обробці, а висушується на сонці, тому зберігає усі корисні властивості.
  • Кероб містить натуральні харчові волокна, що сприятливо впливають на мікрофлору кишківника та виводять токсини.
  • Це "замінник" какао, який НЕ містить кофеїну і теоброміну, які є в шоколаді, тому НЕ викликає алергію та підвищену збудливість.
  • Кероб багатий на кальцій, тому його споживання здатне покращити стан кісток, волосся та зубів.
  • Наші вироби з керобу:
    Шоко бокс — набір для приготування цукерок з керобу.
    Керолад — шоколад на основі керобу.
    Кероладки — шоколад на паличці.
    Дитяче какао на керобі — замінник класичному какао.

Як використовувати кероб?

  • Використовують кероб так само як і какао — для приготування шоколаду, шоколадних цукерок, глазурі, печива, гарячого шоколаду, напоїв і коктейлів.
  • Перевага керобу, що можна не підсолоджувати.
  • Рецепт кероладу: розплавте на водяній бані какао-масло, додайте кероб  (співвідношення керобу і какао-масла 2:3), залийте у форму, остудіть і отримаєте корисні і смачні домашні солодощі:)
  • Добова норма для дорослих — 30 г, для дітей — 15 г.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості.
  • Вживати дітям до 2-х років.






Керобовий пудинг

Інгредієнти:

  1. Тофу класичний — 300 г.

  2. Соєве молоко класичне — ½ склянки.

  3. Банан — 2 шт.

  4. Фініки — 15 шт.

  5. Кероб — 3 ст.л.

  6. Ванілін — на кінчику ножа.

  7. Волоські горіхи — для прикраси.

Приготування:

1. Покладіть всі інгредієнти, окрім горішків, у чашу блендера та збийте до однорідної маси.
2. Розлийте по склянках та прикрасьте волоськими горішками.
3. Готово.

Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.


Кава з керобу
Інгредієнти:


1. Кероб – 2 ч.л.

2. Вода (400 л).
3. Рідке горіхове (кокосове чи мигдалеве) молоко – 1 склянка.
4. Прянощі (кориця цейлонська, ваніль) – за смаком.
 
Спосіб приготування:


1. Воду  вилийте в каструлю, закип'ятіть і  додайте кероб. Проваріть кероб  у воді на помірному вогні 3 хв. В останню хвилину додайте прянощі.
2. До кероба із прянощами додайте  рослинне  молоко і добре перемішайте. Залишіть настоюватися  напій 10 хв і подавайте до столу в керамічних чашках.

3. Напій готовий до споживання!

4. Смачного! 
 


Написати відгук
Відгуки про товар (34)
Написати відгук