


Кероб сушений
24 грн 100 г
100 г250 г500 г
Під замовлення (1 доба)
Порошок зі стручків ріжкового дерева / Іспанія.
Без глютену.
на 100г: білки - 4,6 г, жири -0,7 г, вуглеводи - 89,00 г, харчові волокна - 39,8 г. Калорійність - 222 ккал.
6 місяців.
Що таке КЕРОБ? Як його використовувати?
- Кероб необсмажений — солодкий порошок, що замінить какао і допоможе скоротити вживання цукру.
- Аромат керобу схожий на какао, а смак, на відміну від какао, не гіркий, а солодкий.
- Використовують кероб так само як і какао — для приготування шоколаду, шоколадних цукерок, глазурі, печива, гарячого шоколаду, напоїв і коктейлів.
Чому КЕРОБ — це класний продукт?
- У керобі міститься більше кальцію, ніж в молочних продуктах, тому його споживання здатне покращити стан кісток, волосся і зубів.
- Не містить кофеїну і теоброміну, які є в шоколаді і можуть викликати алергію.
- Не піддавався термічній обробці, тому збережено увесь спектр корисних речовин.
- Підвищений вміст натуральних харчових волокон сприятливо вплине на мікрофлору кишківника та виведе токсини.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості.
- Дітям до 2-х років.
Керобовий пудинг

Інгредієнти:
Тофу класичний — 300 г.
Соєве молоко класичне — ½ склянки.
Банан — 2 шт.
Фініки — 15 шт.
Кероб — 3 ст.л.
Ванілін — на кінчику ножа.
Волоські горіхи — для прикраси.
Приготування:
1. Покладіть всі інгредієнти, окрім горішків, у чашу блендера та збийте до однорідної маси.2. Розлийте по склянках та прикрасьте волоськими горішками.3. Готово.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.
Кава з керобуІнгредієнти:
Керобовий пудинг
Інгредієнти:
Тофу класичний — 300 г.
Соєве молоко класичне — ½ склянки.
Банан — 2 шт.
Фініки — 15 шт.
Кероб — 3 ст.л.
Ванілін — на кінчику ножа.
Волоські горіхи — для прикраси.
Приготування:
1. Покладіть всі інгредієнти, окрім горішків, у чашу блендера та збийте до однорідної маси.2. Розлийте по склянках та прикрасьте волоськими горішками.
3. Готово.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.
1. Кероб – 2 ч.л.
2. Вода (400 л).
3. Рідке горіхове (кокосове чи мигдалеве) молоко – 1 склянка.
4. Прянощі (кориця цейлонська, ваніль) – за смаком.
Спосіб
приготування:
1. Воду вилийте в каструлю, закпип'ятіть і додайте кероб. Проваріть кероб у воді на помірному вогні 3 хв. В останню хвилину додайте прянощі.
2. До кероба із прянощами додайте рослинне молоко і добре перемішайте. Залишіть настоюватися напій 10 хв і подавайте до столу в керамічних чашках.
3. Напій готовий до споживання!
4. Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (29)
Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів