

Кероб
34 відгуки
100 г250 г600 г
-+
Під замовлення (1 доба)
Порошок зі стручків ріжкового дерева / Іспанія.
на 100 г: білки — 4,6 г, жири — 0,7 г, вуглеводи — 49 г, харчові волокна — 39,8 г. Калорійність — 222 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів
6 місяців.
Чому кероб сушений — це класний продукт?
- Кероб сушений — це стручкові плоди ріжкового дерева, які висушують та подрібнюють у порошок; рослина родини бобових.
- Він не піддається термічній обробці, а висушується на сонці, тому зберігає усі корисні властивості.
- Кероб містить натуральні харчові волокна, що сприятливо впливають на мікрофлору кишківника та виводять токсини.
- Це "замінник" какао, який НЕ містить кофеїну і теоброміну, які є в шоколаді, тому НЕ викликає алергію та підвищену збудливість.
- Кероб багатий на кальцій, тому його споживання здатне покращити стан кісток, волосся та зубів.
- Наші вироби з керобу:
Шоко бокс — набір для приготування цукерок з керобу.
Керолад — шоколад на основі керобу.
Кероладки — шоколад на паличці.
Дитяче какао на керобі — замінник класичному какао.
Шоко бокс — набір для приготування цукерок з керобу.
Керолад — шоколад на основі керобу.
Кероладки — шоколад на паличці.
Дитяче какао на керобі — замінник класичному какао.
Як використовувати кероб?
- Використовують кероб так само як і какао — для приготування шоколаду, шоколадних цукерок, глазурі, печива, гарячого шоколаду, напоїв і коктейлів.
- Перевага керобу, що можна не підсолоджувати.
- Рецепт кероладу: розплавте на водяній бані какао-масло, додайте кероб (співвідношення керобу і какао-масла 2:3), залийте у форму, остудіть і отримаєте корисні і смачні домашні солодощі:)
- Добова норма для дорослих — 30 г, для дітей — 15 г.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості.
- Вживати дітям до 2-х років.
Керобовий пудинг

Інгредієнти:
Тофу класичний — 300 г.
Соєве молоко класичне — ½ склянки.
Банан — 2 шт.
Фініки — 15 шт.
Кероб — 3 ст.л.
Ванілін — на кінчику ножа.
Волоські горіхи — для прикраси.
Приготування:
1. Покладіть всі інгредієнти, окрім горішків, у чашу блендера та збийте до однорідної маси.2. Розлийте по склянках та прикрасьте волоськими горішками.3. Готово.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.
Кава з керобуІнгредієнти:
Керобовий пудинг
Інгредієнти:
Тофу класичний — 300 г.
Соєве молоко класичне — ½ склянки.
Банан — 2 шт.
Фініки — 15 шт.
Кероб — 3 ст.л.
Ванілін — на кінчику ножа.
Волоські горіхи — для прикраси.
Приготування:
1. Покладіть всі інгредієнти, окрім горішків, у чашу блендера та збийте до однорідної маси.2. Розлийте по склянках та прикрасьте волоськими горішками.
3. Готово.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.
1. Кероб – 2 ч.л.
2. Вода (400 л).
3. Рідке горіхове (кокосове чи мигдалеве) молоко – 1 склянка.
4. Прянощі (кориця цейлонська, ваніль) – за смаком.
Спосіб
приготування:
1. Воду вилийте в каструлю, закип'ятіть і додайте кероб. Проваріть кероб у воді на помірному вогні 3 хв. В останню хвилину додайте прянощі.
2. До кероба із прянощами додайте рослинне молоко і добре перемішайте. Залишіть настоюватися напій 10 хв і подавайте до столу в керамічних чашках.
3. Напій готовий до споживання!
4. Смачного!
Із цим товаром рекомендуємо

Масло какао (преміум)
37 відгуків
250 г
190 грн
грн

Мигдаль смажений (Голд)
5 відгуків
150 г
133 грн
грн