Кероб сушений
Кероб сушенийКероб сушений

Кероб сушений


24 грн 100 г
100 г250 г500 г Під замовлення (1 доба)
- +
Порошок зі стручків ріжкового дерева / Іспанія.
Без глютену.
на 100г: білки - 4,6 г, жири -0,7 г, вуглеводи - 89,00 г, харчові волокна - 39,8 г. Калорійність - 222 ккал.
6 місяців.


Що таке КЕРОБ? Як його використовувати?

  • Кероб необсмажений — солодкий порошок, що замінить какао і допоможе скоротити вживання цукру.
  • Аромат керобу схожий на какао, а смак, на відміну від какао, не гіркий, а солодкий.
  • Використовують кероб так само  як і какао — для приготування шоколаду, шоколадних цукерок, глазурі, печива, гарячого шоколаду, напоїв і коктейлів.

Чому КЕРОБ — це класний продукт?

  • У керобі міститься більше кальцію, ніж в молочних продуктах, тому його споживання здатне покращити стан кісток, волосся і зубів.
  • Не містить кофеїну і теоброміну, які є в шоколаді і можуть викликати алергію.
  • Не піддавався термічній обробці, тому збережено увесь спектр корисних речовин.
  • Підвищений вміст натуральних харчових волокон сприятливо вплине на мікрофлору кишківника та виведе токсини.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості.
  • Дітям до 2-х років.


Детальніше

  • Кероб необсмажений – порошок із сушених стручків ріжкового дерева, що є натуральним і здоровим замінником какао-порошка.
  • Високий вміст вуглеводів надасть бадьорості організму.
  • На відміну від шоколаду, не містить кофеїну, що викликає підвищену збудливість.
  • Не викликає залежності.

Шукаєте альтернативу шкідливому магазинному шоколаду? Кероб - саме те, що Вам потрібно!


Просто розплавте на водяній бані какао-масло та кероб у співвідношенні 1:1, остудіть, залийте у форму і отримаєте корисний ШОКОЛАД.



Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей з надлишковою вагою, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!


 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





Керобовий пудинг

Інгредієнти:

  1. Тофу класичний — 300 г.

  2. Соєве молоко класичне — ½ склянки.

  3. Банан — 2 шт.

  4. Фініки — 15 шт.

  5. Кероб — 3 ст.л.

  6. Ванілін — на кінчику ножа.

  7. Волоські горіхи — для прикраси.

Приготування:

1. Покладіть всі інгредієнти, окрім горішків, у чашу блендера та збийте до однорідної маси.
2. Розлийте по склянках та прикрасьте волоськими горішками.
3. Готово.

Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.


Кава з керобу
Інгредієнти:


1. Кероб – 2 ч.л.

2. Вода (400 л).
3. Рідке горіхове (кокосове чи мигдалеве) молоко – 1 склянка.
4. Прянощі (кориця цейлонська, ваніль) – за смаком.
 
Спосіб приготування:


1. Воду  вилийте в каструлю, закпип'ятіть і  додайте кероб. Проваріть кероб  у воді на помірному вогні 3 хв. В останню хвилину додайте прянощі.
2. До кероба із прянощами додайте   рослинне  молоко і добре перемішайте. Залишіть настоюватися  напій 10 хв і подавайте до столу в керамічних чашках.

3. Напій готовий до споживання!

4. Смачного! 
 


Написати відгук
Відгуки про товар (29)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер.Зберігати при температурі 18±3°С і відносній вологості повітря не вище 75% в чистому, темному, сухому місці, в якому немає різких запахів інших продуктів