Бразильський горіх
Бразильський горіх

Бразильський горіх


93 грн 150 г
150 г Є в наявності
- +
Бразильський горіх / Болівія.
Без глютену.
на 100г: білки - 14 г, жири - 66 г, вуглеводи 12 - г. Калорійність - 655 Ккал.
6 місяців.

У чому користь БРАЗИЛЬСЬКОГО горіха?

  • Бразильський горіх -  висококалорійний екзотичний горіх, що містить велику кількість жирів, вітамінів та мікроелементів.
  • Має протизапальні властивості, допомагає омолодити та відновити організм.
  • Бразильський горіх - хороше джерело кальцію, магнію, вітамінів А і В, селену. Усього 2 бразильських горіхи містять денну норму селену (добова потреба людини в селені близько 70-100 мікрограмів). Селен, що міститься в бразильських горіхах надає організму людини сили для боротьби з раком та іншими видами пухлин, ВІЛ (уповільнює перехід до СНІД), а також сприяє омолодженню шкіри і загальному омолодженню організму завдяки антиоксидантним властивостям, покращує сприйнятливість організму до йоду та інших елементів. 
  • Юразильскі горхи містять 65% жирів, тому 2-3 горіхи на день забезпечать організм добовою нормою жирів.

Як вживати БРАЗИЛЬСЬКИЙ горіх?

  • Можна вживати в їжу як цілими, так і дрібно порізаними. Чудово смакують горіхи  в овочевих стравах, у салатах, хлібі та печиві.
  • Оптимальна доза для дорослих: 2-3 горіха на день, для дітей від 3-х років - 1 горіх.
  • Бразильский горх можна споживати вагітним та годуючим (2-3 горішки на день), якщо немає протипоказань для споживання.
  • Бразильський горіх рекомендовано вживати при ангіні, артритах, схильності до утворення пухлин та для зміцнення імунітету.
  • Споживайте лише якісні горішки, не вкриті цвіллю та не вражені  шкідниками, дотримуйтеся рекомендацій щодо денної норми. Тоді бразильські  горішки принесуть Вам користь та чудовий стан здоров'я:)

Чого не варто?

  • Уникайте надмірного вживання бразильського горіха, тому що передозування селеном може викликати порушення психіки. Також горіх містить в невеликих кількостях радій і барій.
  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Бразильський горіх - хороше джерело кальцію, магнію, вітамінів А і В, селену. Усього 2 бразильських горіхи містять денну норму селену.
  • Вживання бразильського горіха допоможе подолати стрес та депресію.
  • Бразильський горіх покращить метаболізм та сприятиме спаленню жирових відкладень.
  • Вживання бразильського горіха нормалізує цукор в крові та знизить ризик виникнення серцево-судинних захворювань, катаракти, атеросклерозу.


Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, літнім та ослабленим людям, вегетаріанцям, людям із серцево-судинними захворюваннями, з алергією на глютен. 


 Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Кус-кус з курагою, лимоном і бразильським горіхом


1. Оливкова олія - 2 ст.л.
2. Кус-кус - 200 г.

3. Посічена курага - 30 г.

4. Свіжа посічена петрушка - 2 ст. л.
5. Сік  1-ї цитрини. 

6. Сіль.

7. Мелений чорний перець.
8. Гарячий овочевий розсіл - 300 мл.

9. Посічені бразильські горіхи - 30 г.

10. Свіжі листочки базиліку для прикраси.


Приготування:
1. Підігріти оливкову олію в глибокій пательні, додати кус-кус і старанно вимішати. 

2. Залишити на вогні, помішуючи на 2-3 хвилини. 

3. Додати решту складників і готувати на слабкому вогні періодично помішуючи, доки  кус-кус зм’якне.  Спушити виделкою. Подавати, прикрасивши листочками базиліку.


Сливово-шоколадний смаколик
1. 30 грамів масла ГХІ
2. 5 спілих синіх слив.
3. 3 столові ложки кокосового  цукру.
4. 170 грамів чорного шоколаду.
5. Жменя бразильських горіхів (3-4 бразильскі горіхи).


Приготування:
1. Зі слив витягнути кісточки, зняти шкірку і нарізати на четвертинки. 

2. Масло розтопити в маленькій сковороді на середньому вогні, додати сливи і пасерувати, доки почнуть м’якнути, додати  кокосовий цукор і готувати  доти, поки цукор почне карамелізуватись. 

3. Розтопити на водяній бані шоколад, вимішати з карамелізованими сливами і розкласти у горнятка, щедро посипати подрібненими бразильськими горіхами і охолодити перед подачею. 

Чудово смакує до кави.


Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.