

Бразильський горіх
95 грн 150 г
150 г
Очікується
Бразильський горіх / Болівія.
на 100г: білки - 14 г, жири - 66 г, вуглеводи 12 - г. Калорійність - 655 Ккал.
6 місяців.
У чому користь БРАЗИЛЬСЬКОГО горіха?
- Бразильський горіх - висококалорійний екзотичний горіх, що містить велику кількість жирів, вітамінів та мікроелементів.
- Має протизапальні властивості, допомагає омолодити та відновити організм.
- Бразильський горіх - хороше джерело кальцію, магнію, вітамінів А і В, селену. Усього 2 бразильських горіхи містять денну норму селену.
- Вживання бразильського горіха допоможе подолати стрес та депресію.
- Бразильський горіх покращить метаболізм та сприятиме спаленню жирових відкладень.
- Вживання бразильського горіха нормалізує цукор в крові та знизить ризик виникнення серцево-судинних захворювань, катаракти, атеросклерозу.
- Бразильський горіх рекомендовано вживати при ангіні, артритах, схильності до утворення пухлин та для зміцнення імунітету.
- Бразильський горіх - хороше джерело кальцію, магнію, вітамінів А і В, селену. Усього 2 бразильських горіхи містять денну норму селену (добова потреба людини в селені близько 70-100 мікрограмів). Селен, що міститься в бразильських горіхах надає організму людини сили для боротьби з раком та іншими видами пухлин, ВІЛ (уповільнює перехід до СНІД), а також сприяє омолодженню шкіри і загальному омолодженню організму завдяки антиоксидантним властивостям, покращує сприйнятливість організму до йоду та інших елементів.
- Бразильскі горіхи містять 65% жирів, тому 2-3 горіхи на день забезпечать організм добовою нормою жирів.
Як вживати БРАЗИЛЬСЬКИЙ горіх?
- Можна вживати в їжу як цілими, так і дрібно порізаними. Чудово смакують горіхи в овочевих стравах, у салатах, хлібі та печиві.
- Оптимальна доза для дорослих: 2-3 горіха на день, для дітей від 3-х років - 1 горіх.
- Бразильский горіх можна споживати вагітним та годуючим (2-3 горішки на день), якщо немає протипоказань для споживання.
- Споживайте лише якісні горішки, не вкриті цвіллю та не вражені шкідниками, дотримуйтеся рекомендацій щодо денної норми. Тоді бразильські горішки принесуть Вам користь та чудовий стан здоров'я:)
Чого не варто?
- Уникайте надмірного вживання бразильського горіха, тому що передозування селеном може викликати порушення психіки. Також горіх містить в невеликих кількостях радій і барій.
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Кус-кус з курагою, лимоном і бразильським горіхом
1. Оливкова олія - 2 ст.л.
2. Кус-кус - 200 г.
3. Посічена курага - 30 г.
4. Свіжа посічена петрушка - 2 ст. л.
5. Сік 1-ї цитрини.
6. Сіль.
7. Мелений чорний перець.
8. Гарячий овочевий розсіл - 300 мл.
9. Посічені бразильські горіхи - 30 г.
10. Свіжі листочки базиліку для прикраси.
Приготування:
1. Підігріти
оливкову олію в глибокій пательні, додати кус-кус і старанно вимішати.
2. Залишити на вогні, помішуючи на 2-3 хвилини.
3. Додати решту складників і готувати на слабкому вогні періодично помішуючи, доки кус-кус зм’якне. Спушити виделкою. Подавати, прикрасивши листочками базиліку.
Сливово-шоколадний
смаколик1. 30 грамів масла ГХІ
2. 5 спілих синіх слив.
3. 3 столові ложки
кокосового цукру.
4. 170 грамів
чорного шоколаду.
5. Жменя
бразильських горіхів (3-4 бразильскі горіхи).
Приготування:
1. Зі
слив витягнути кісточки, зняти шкірку і нарізати на четвертинки.
2. Масло розтопити в маленькій сковороді на середньому вогні, додати сливи і пасерувати, доки почнуть м’якнути, додати кокосовий цукор і готувати доти, поки цукор почне карамелізуватись.
3. Розтопити на водяній бані шоколад, вимішати з карамелізованими сливами і розкласти у горнятка, щедро посипати подрібненими бразильськими горіхами і охолодити перед подачею.
Чудово смакує до кави.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
Із цим товаром рекомендуємо

Абрикосові кісточки (лущені)
250 г 250 г 70 грн