Лате з ячменю кориця оновлене
Лате з ячменю кориця оновлене

Лате з ячменю кориця оновлене


1 відгуки
210 грн 160 г
160 гbig pack 300 гтестер Під замовлення (1 доба)
- +
соєві сухі вершки, цикорій, кокосовий цукор, кокосове сухе молоко, ячмінь, кориця  / Україна.
на 100 г: білки — 8 г, жири — 19 г, вуглеводи — 60 г. Калорійність — 443 ккал.
12 місяців

Чим особливе лате з ячменю?

  • Лате з ячменю кориця — це альтернатива класичній каві з молоком.
  • БЕЗ кофеїну, тому що використовуємо трав'яну каву з ячменю і цикорій. Можна вживати вагітним і діткам.
  • БЕЗ лактози, тому що використовуємо веганські вершки. 
  • Можна вживати людям з непереносимістю лактози, або якщо ви мінімалізуєте вживання лактози.
  • БЕЗ білого цукру та штучних консервантів. Ми використовуємо лише неочищений корисний кокосовий цукор.
  • Смак схожий на 3в1, проте молочніший і з корисним складом. Кориця додає своєї пряності і аромату ❤️
  • Є ще інші смаки: лате ванільлате шоколад.
  • А якщо любите більш кавовий смак, то вам підійдуть капучино гречане, капучино без цукрукапучино класичне.

Як вживати лате з ячменю?

  • Залийте 2 ч.л. порошка 100 мл гарячої води та перемішайте.
  • Лате також смачно вживати охолодженим. Охолодіть або додайте льоду.

Як готувати холодне лате?

  • 3-4 ч.л. капучинко залийте 25-30 мл гарячої води.
  • До цього додайте ще 200 мл, проте вже холодної питної води.
  • До цього напою додайте лід.
  • Або гляньте відео, як готувати :)

  • Вживати при індивідуальній непереносимості інгредієнтів.
  • Якщо любите каву без молока, вам підійде трав'яна кава з цикорію та ячменю.

Детальніше
  • У ячмені є усі вітаміни групи В та вітаміни: А, E i D.
  • Містить інулін, який покращує травлення. Він підтримує кишкову мікрофлору, стабілізує рівень глюкози в крові та покращує засвоєння кальцію.
  • Цикорій — джерело вітамінів групи В, які відповідають за міцну нервову систему та гарний настрій.
Написати відгук
Відгуки про товар (1)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати у сухому прохолодному місці. Уникати потрапляння вологи.