Висівки жорнові зі спельти (відбірні)
Висівки жорнові зі спельти (відбірні)Висівки жорнові зі спельти (відбірні)

Висівки жорнові зі спельти (відбірні)


4 відгуки
20 грн 200 г
200 г Є в наявності
- +
Спельти висівки / Україна
на 100 г: білки — 15,6 г, жири — 4,3 г, вуглеводи — 64,5 г. Калорійність — 216 ккал.
6 місяців

Що таке жорнові висівки зі спельти та чим вони особливі?

  • Висівки — це лушпиння, яке отримують після змелення зерна на борошно. Зберігають майже 90% корисних речовин, що містить цільне зерно.
  • Природний абсорбент, який виводить токсини з організму. Висівки вбирають рідину, розбухають і покращують процеси травлення.
  • Спельтові висівки містять вітаміни групи В, які стимулюють утворення гемоглобіну і обмін речовин. Та аж 18 амінокислот, які відповідають за міцну імунну систему.
  • Багаті на клітковину, тому нормалізують мікрофлору кишківника і допомагають при закрепах.

Як вживати жорнові висівки зі спельти?

  • Додавайте в салати, випічку, перші страви, йогурти чи смузі. Чудово смакує з усіма стравами та додає ситості.
  • Рекомендуємо вживати не більше 30 грам висівок в день = 3 ст. л.
  • Поради від СМАКУ ЖИТТЯ ❤️
    - обов’язково дотримуйтесь водного балансу при вживанні висівок. Вода допомагає розчиняти харчові волокна і просуватися по шлунковому тракту;
    - приймайте висівки разом з їжею, а не замість прийомів їжі!

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Зловживати при загостреннях гастриту, пакреатиту та інших захворювання ШКТ.

Детальніше





 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Фруктовий салат

Інгредієнти:


  1. Апельсин — 1 шт

  2. Яблуко — 1 шт

  3. Виноград — жменька ягід

  4. Журавлина — 10 г

  5. Грецький (або інші) горіхи — 10 г

  6. Йогурт несолодкий — ½ склянки

  7. Висівки спельти — 2 ч.л.

  8. Мед — 1 ч.л.

  9. Кориця — ½ ч.л.

Приготування:


1. Замочіть на 15-20 хв журавлину у теплій воді та промийте.
2. Горішки рекомендуємо попередньо замочувати на 6-8 годин та промивати.
3. Очистіть апельсин від шкірки. Наріжте довільно апельсин та яблуко.
4. Змішайте йогурт з висівками, корицею та медом.
5. Викладіть всі фрукти в миску, заправте йогуртом та посипте горішками і журавлиною.
Смакує охолодженим.
Смачного!

Вживайте у будь-який час протягом дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.