Висівки жорнові зі спельти (відбірні)
Висівки жорнові зі спельти (відбірні)Висівки жорнові зі спельти (відбірні)

Висівки жорнові зі спельти (відбірні)


18 грн 200 г
200 г Є в наявності
- +
Спельти висівки / Виготовляється на східно-тірольських жорнових млинах, Green, Австрія
на 100 г: білки — 15,6 г, жири — 4,3 г, вуглеводи — 64,5 г. Калорійність — 216 ккал.
6 місяців

Що таке жорнові висівки зі спельти (відбірні) та чим вони особливі?

  • Висівки — це лушпиння, яке отримують після змелення зерна на борошно. Це унікальний продукт, який зберігає близько 90% речовин, що містяться у зерні.
  • Ідеальний продукт, якщо ви намагаєтеся схуднути. І ось чому:
    - низькокалорійні;
    - містять клітковину, яка виводить токсини з організму;
    - добре насичують організм, завдяки збалансованому складу.
  • Ці висівки багаті вітаміном В, які необхідні для правильного функціонування нервової системи.
  • Вони нормалізують мікрофлору кишечника, виводять токсини, знижують рівень цукру в крові та допомагають при запорах, бо багаті на клітковину.
  • Не мають вираженого смаку та швидко тамують голод.

Як використовувати жорнові висівки зі спельти?

  • Висівки необхідно приймати разом з їжею, а не замість прийомів їжі.
  • Додавайте їх у салати, каші чи випічку і вдосконалюйте смакові якості ваших страв.
  • Висівки обов’язково треба запивати водою. Вони розбухають та створюють відчуття ситості в шлунку, тим самим попереджують переїдання.
  • В день рекомендовано вживати не більше 3ст.л. (30 г) висівок.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Не рекомендовано вживати при виразкових і запальних захворюваннях органів травлення.

Детальніше





 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Фруктовий салат

Інгредієнти:


  1. Апельсин — 1 шт

  2. Яблуко — 1 шт

  3. Виноград — жменька ягід

  4. Журавлина — 10 г

  5. Грецький (або інші) горіхи — 10 г

  6. Йогурт несолодкий — ½ склянки

  7. Висівки спельти — 2 ч.л.

  8. Мед — 1 ч.л.

  9. Кориця — ½ ч.л.

Приготування:


1. Замочіть на 15-20 хв журавлину у теплій воді та промийте.
2. Горішки рекомендуємо попередньо замочувати на 6-8 годин та промивати.
3. Очистіть апельсин від шкірки. Наріжте довільно апельсин та яблуко.
4. Змішайте йогурт з висівками, корицею та медом.
5. Викладіть всі фрукти в миску, заправте йогуртом та посипте горішками і журавлиною.
Смакує охолодженим.
Смачного!

Вживайте у будь-який час протягом дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.