Шрот з насіння хемп
Шрот з насіння хемпШрот з насіння хемп

Шрот з насіння хемп


25 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
Конопля / Україна.
на 100 г: білки — 30 г, жири — 7,9 г, вуглеводи — 24,7 г. Калорійність — 290 ккал.
6 місяців

Чим особливий шрот з насіння хемп?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
  • Не містить психоактивних компонентів.
  • Шрот з насіння коноплі містить:
    - 49% жирних кислот Омега 3 і 6 — підтримують роботу серцево-судинної і гормональної системи;
    - 30% рослинного білка (всі 20 амінокислот) — будівельний матеріал наших м'язів та імунітету.
  • Джерело вітаміну Е, який має антиоксидантні властивості і оберігає нашу молодість та красу.
  • Має ніжний горіховий смак.

Як вживати шрот з насіння хемп?

  • Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
  • Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
  • Для профілактики радимо вживати таким чином: 1-2 ст. л. конопляного шроту розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру та приймайте 3 рази на добу за 20 хв до прийому їжі.
    Курс вживання — 3-4 тижні.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Шрот — це універсальний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Овочеве безглютенове печиво

Інгредієнти:


  1. Цвітна капуста — 100 г.

  2. Морква — 100 г.

  3. Цибуля ріпчаста (або зелена) — 50 г.

  4. Борошно рисове — ¾ склянки

  5. Шрот насіння хемп — 2 ст.л.

  6. Вода — ½ склянки

  7. Олія кокосова (оливкова) — 2 ст.л.

  8. Майоран — 2 ч.л.

  9. Асафетида — ¼ ч.л.

  10. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:


1. Помийте та очистіть овочі.
2. Наріжте овочі крупно і покладіть у чашу блендера.
3. Подрібніть все до стану дрібної крихти.
4. Нагрійте сковорідку з олією та потушкуйте овочі протягом 5 хв.
5. Нагрійте духовку до 200 град.
6. Змішайте у мисці борошно, шрот та прянощі, викладіть готові овочі, вимішайте все.
7. Поступово доливайте воду та вимішайте тісто. Якщо тісто вийде сухуватим, тоді додайте ще трохи води.
8. Сформуйте невелике за розміром печиво на поверхні дня випікання.
9. Готуйте в духовці при температурі 180 град. 25-30 хв. в режимі конвекції.
10. Дайте печиву застигнути, але подавайте ще злегка теплим з улюбленими соусами.
Смачного!

Вживайте у будь-який час протягом дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.