Шрот льняний
Шрот льнянийШрот льняний

Шрот льняний


18 грн/ 250 г
250 г Закінчується

- +
Льон / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 16 г, жири - 4 г, вуглеводи - 18 г. Калорійність - 197 Ккал.
6 місяців

Що таке ЛЬНЯНИЙ ШРОТ, та чим він особливий?

  • Шрот (клітковина, макуха) - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
  • Шрот льону - джерело необхідних омега-жирів: Омега-3 та Омега-6;
  • Цей шрот допоможе пришвидшити метаболізм та схуднути без шкоди для здоров'я;
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.

Як використовувати ШРОТ ЛЬОНУ?

  • Шрот - ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати шроти в салати, каші, фруктові смузі, соки або просто візьміть столову ложку будь-якого шроту, налийте туди трішки олії та з'їжте. Ви будете здивовані, наскільки це смачно;
  • Додавайте лляний шрот до млинців, запіканок. Завдяки клейковині, лляний шрот може використовуватись у випічці як замінник яєць;
  • Також цей шрот активно використовується для приготування косметичних засобів: масок, скрабів, тощо.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Обережно вживайте шрот при виразці та захворюваннях нирок (перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем).

Детальніше

  • Шрот - це універсальний продукт при сучасному способі харчування, коли використовуються продукти з низьким вмістом клітковини;
  • Шрот льону - продукт №1 для людей, які страждають на діабет 1-го і 2-го типу;
  • Він допоможе при гастриті та виразці шлунку;
  • Лляний шрот містить фітоестрогени, які позитивно впливають на жіночий організм;
  • Шрот льону - чудова “мітла” для кишечника - виводить шлаки та токсини, сприяє травленню.



Дієтичний продукт. Підходить для дітей, вагітних жінок, спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, алергетиків, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





Бананові панкейки без яєць

Інгредієнти:


  1. Борошно пшеничне цільнозернове — 1 склянки;

  2. Вода питна — 1-1 ½ склянка;

  3. Банан — 2 шт;

  4. Арахісова паста — 2 ч.л.;

  5. Шрот льону — 2 ст.л.;

  6. Сода харчова — 1 ч.л.

Приготування:


1. Якщо шрот крупний, то змеліть його у кавомолці до порошку.

2. Залийте шрот льону теплою водою і дайте настоятись 15-20 хв.

3. Додайте до нього борошно, пюре банану, арахісову пасту та соду і розмішайте до однорідності.

4. Дайте настоятись 5-10 хв.

5. Випікайте на розігрітій сковорідці з обох боків до золотистого кольору.

6. Подавайте з сиропом, йогуртом, джемом та свіжими фруктами.

Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня та після тренувань.

Написати відгук
Відгуки про товар (17)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.