Гранола
38 відгуків
250 г800 г
Є в наявності
Що таке гранола та чим вона корисна?
- Гранола — це вівсяні пластівці з медом, запечені у духовці.
- Розкриваємо "секретний секрет" створення нашої граноли:)
1. Ми підсмажуємо окремо вівсяні пластівці.
2. Сприскуємо їх медом (температура не перевищує 39°С при таненні меду).
3. Підсушуємо пластівці вже з медом (температура не перевищує 39°С градусів). - У складі лише натуральні інгредієнти — без цукру та штучних консервантів.
- Містить багато вуглеводів та насичених жирів, тому дарує тривалу ситість і енергію.
- Гранола — це корисний та смачний перекус для дітей і дорослих. Зручно брати із собою на прогулянки або в школу.
1. Ми підсмажуємо окремо вівсяні пластівці.
2. Сприскуємо їх медом (температура не перевищує 39°С при таненні меду).
3. Підсушуємо пластівці вже з медом (температура не перевищує 39°С градусів).
Як вживати гранолу?
- Гранола — це чудовий варіант сніданку. Заливайте її рослинним молочком та насолоджуйтесь.
Якщо забажаєте, можете додати ще горішки або 1 ч.л. шроту. - Смакуйте з соком, йогуртом або додавайте у смузі.
- Можна використовути гранолу, як доповнення до улюблених каш.
- Або ж хрустіть просто із пачки:) Це саме той перекус, який можна взяти з собою будь-куди або дати діткам в школу.
Якщо забажаєте, можете додати ще горішки або 1 ч.л. шроту.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
Пластівці вівсяні смажені(54%), мед натур квітковий(27%), олія соняшникова(7%), вода питна(3%), сіль харчова / Україна
на 100 г: білки — 7,1 г, жири — 15,2 г, вуглеводи — 55 г. Калорійність — 371 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців