


Соєвий фарш
Залишити відгук
55 грн 250 г
250 г
Є в наявності
текстуроване знежирене соєве борошно / Україна.
на 100 г: білки — 50 г, жири — 1 г, вуглеводи — 30 г. Калорійність — 168 ккал.
12 місяців.
Чим особливий соєвий фарш?
- Соєвий фарш — це текстурований ізолят соєвого білка.
- Містить велику кількість рослинного білка, що добре засвоюється організмом — 100г продукту містять 50 г білка.
- Практично не містить жирів — лише 1 г на 100 г продукту. Не підвищують холестерин. Для порівняння, в курці цей показник досягає 19%, в телятині - до 16%.
- Його засвоєння кишечником відбувається на 97%, тому мікроелементи та інші цінні речовини потрапляють в тканини і кров практично в повному обсязі.
- 100г соєвого фаршу забезпечують денну норму калію і магнію.
- Замінить м'ясо тим, хто не вживає м'яса, має непереносимість тваринного білка або дотримується Посту. Спробуйте, ви не відчуєте різниці:)
Як вживати соєвий фарш?
- Фарш залити кип’ятком на 10-15 хв.
- Пересипати у друшлаг і дати воді стекти.
- Готувати улюбленим способом.
- Чудово смакує із нашою локшиною та італійським соусом.
- Щоб дізнатися більше способів приготування — зазирніть у вкладку РЕЦЕПТИ.
Чого не варто?
- Вживати, якщо у вас алергія на соєвий білок.
- Соя допомагає виводити з організму радіонукліди й важкі метали.
Котлетки в паніровці
Спосіб приготування:
Спагеті Болоньєзе з соєвим фаршем
ІНГРЕДІЄНТИ:
Для соусу:
Соєвий фарш - 100 г
Вода – 750 мл
Бульйонний кубик для овочевого бульйону – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Олія оливкова - 2 ст.л.
Сіль, перець - за смаком
Помідори у власному соку – 300 мл
Томатна паста - за бажанням
Для макаронів:
Спагеті – 200 г
Вода для варіння - за потребою
Сіль за смаком
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Кип'ятимо воду і зашпарюємо соєвий фарш з бульйонним кубиком на 10 хвилин. Періодично промішуємо, щоб бульйонний кубик розчинився.
2. Чистимо і подрібнюємо цибулю та морквину. Обсмажуємо їх в оливковій олії на середньому вогні. Краще обсмажити сильніше до коричневого кольору.
3. Починаємо кип'ятити воду і ставимо спагеті варитися.
4. З соєвого фаршу зливаємо надлишки води через друшляк, але не насухо. Фарш з невеликою кількістю води та рубаними помідорами у власному соку додаємо на сковороду до цибулі та моркви.
5. Перемішуємо все і ставимо тушкуватися на середньому вогні на той час, поки варяться макарони. Якщо колір видається занадто блідим, можна додати томатної пасти. Солимо і перчимо до смаку в кінці приготування.
6. Зі спагеті повністю зливаємо воду і сервіруємо.
1. Фарш залити кип’ятком на 10-15 хв.
2. Пересипати у друшлаг і дати воді стекти.
3. Готувати улюбленим способом.
ІНГРЕДІЄНТИ:
• фарш соєвий — 200 г;
• борошно пшеничне цільнозернове — 6 ст.л.;
• цибуля — 1 шт.
• олія — для смаження;
• сіль — 1 ч.л.;
• спеції — за смаком;
• для паніровки — панірувальні сухарі, манка або борошно
• вода — 200-300 мл
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Приготувати соєвий фарш і злити воду.
2. Цибулю почистити, нарізати кубиками і змішати з фаршем, спеціями, сіллю та борошном.
3. Сформувати в паніровці котлетки і смажити на нагрітій сковорідці до золотистої скоринки.
Спагеті Болоньєзе з соєвим фаршем
ІНГРЕДІЄНТИ:
Для соусу:
Соєвий фарш - 100 г
Вода – 750 мл
Бульйонний кубик для овочевого бульйону – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Олія оливкова - 2 ст.л.
Сіль, перець - за смаком
Помідори у власному соку – 300 мл
Томатна паста - за бажанням
Для макаронів:
Спагеті – 200 г
Вода для варіння - за потребою
Сіль за смаком
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Кип'ятимо воду і зашпарюємо соєвий фарш з бульйонним кубиком на 10 хвилин. Періодично промішуємо, щоб бульйонний кубик розчинився.
2. Чистимо і подрібнюємо цибулю та морквину. Обсмажуємо їх в оливковій олії на середньому вогні. Краще обсмажити сильніше до коричневого кольору.
3. Починаємо кип'ятити воду і ставимо спагеті варитися.
4. З соєвого фаршу зливаємо надлишки води через друшляк, але не насухо. Фарш з невеликою кількістю води та рубаними помідорами у власному соку додаємо на сковороду до цибулі та моркви.
5. Перемішуємо все і ставимо тушкуватися на середньому вогні на той час, поки варяться макарони. Якщо колір видається занадто блідим, можна додати томатної пасти. Солимо і перчимо до смаку в кінці приготування.
6. Зі спагеті повністю зливаємо воду і сервіруємо.
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 20°C та відносній вологості повітря не вище 75 %.