Ікра веганська червона
Ікра веганська червона

Ікра веганська червона


60 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
екстракт з морської водорості - ламінарії японської (альгінат натрію Е 401), антиокислювач (кислота лимонна Е 330), консерванти: сорбат натрію (Е 201), сіль кухонна, барвник натуральний (екстракт еннато Е 160b), вода питна очищена / Україна.
на 100 г: білки — 0,11 г, жири — 1,5 г, вуглеводи — 2, 5 г. Калорійність — 23,9 ккал.
6 місяців з дати виробництва

Чим особлива ікра червона?

  • Не містить штучних барвників та продуктів тваринного походження.
  • Свій яскраво-оранжевий колір ікра має завдяки екстракту аннато. Це барвник рослинного походження, який отримують з дерева Бікс подрібнюючи його насіння.
  • В складі є альгінат — це порошок із водоростей, який виступає заміником желатину.
  • Альгінат натрію виводить важкі метали та радіонукліди з організму.
  • Має низьку калорійність, тому можна вживати навіть якщо ви в процесі схуднення.
  • Наша червона ікра — це точно смачна та корисна альтернатива звичайній ікрі.

Як вживати червону ікру?

  • Готуйте вишукані канапе до святкового столу з крекерами та хлібцями.
  • Щоб ікра вам точно смакувала, додавайте до неї олію з насіння льону.
  • Спробуйте додавати у салат та поєднувати із будь-якими улюбленими стравами.
  • Можна куштувати просто так із баночки:)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Е401 (альгінат натрію) - харчова добавка, яку виробляють з червоних і бурих водоростей. Бурі водорості є хорошими ентеросорбентами, які зв'язують і виводять з організму радіонукліди та важкі метали, а також прискорюють процес загоєння ран. Крім того, альгінова кислота і її солі знижують рівень холестерину в крові.
  • Е330 (лимонна кислота) - харчова добавка природного походження, яка відноситься до органічних кислот і є природним консервантом.
  • Е160b (екстракт аннато) - це барвник рослинного походження, який отримують з дерева Бікс шляхом подрібнення насіння або їх кип'ятіння в олії або воді.
  • Е 201 (сорбат натрію) - консервант, який продовжує термін придатності продуктів, перешкоджають розмноженню бактерій, грибків. 




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при температурі від 2 °С до 6 °С.