Ікра веганська червона
Ікра веганська червона

Ікра веганська червона


75 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
екстракт з морської водорості - ламінарії японської (альгінат натрію Е 401), антиокислювач (кислота лимонна Е 330), консерванти: сорбат натрію (Е 201), сіль кухонна, барвник натуральний (екстракт еннато Е 160b), вода питна очищена / Україна.
на 100 г: білки — 0,11 г, жири — 1,5 г, вуглеводи — 2, 5 г. Калорійність — 23,9 ккал.
6 місяців з дати виробництва

Чим особлива ікра червона?

  • Червона ікра — це рослинна заміна класичній ікрі із японської ламінарії.
  • Не містить штучних барвників та продуктів тваринного походження. А яскраво-оранжевий колір ікра отримує завдяки рослинному екстракту аннато. 
  • Має низьку калорійність — лише 24 калорії на 100 грам, тому її можна вживати навіть в процесі схуднення.
  • В складі є альгінат — порошок із водоростей, який замінює желатин. Альгінат натрію виводить важкі метали та радіонукліди з організму.

Як вживати червону ікру?

  • Можна куштувати просто так із баночки.
  • Готуйте вишукані канапе до столу з крекерами або хлібцями. Тепер не тільки на Новий Рік !)
  • Якщо ви не фанат ікри, але таки хочете спробувати — ловіть лайфхак від нас. Додайте в ікру олію з насіння льону і її смак розкриється по-новому.
  • Додавайте у салати та поєднуйте з іншими улюбленими стравами.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Е401 (альгінат натрію) - харчова добавка, яку виробляють з червоних і бурих водоростей. Бурі водорості є хорошими ентеросорбентами, які зв'язують і виводять з організму радіонукліди та важкі метали, а також прискорюють процес загоєння ран. Крім того, альгінова кислота і її солі знижують рівень холестерину в крові.
  • Е330 (лимонна кислота) - харчова добавка природного походження, яка відноситься до органічних кислот і є природним консервантом.
  • Е160b (екстракт аннато) - це барвник рослинного походження, який отримують з дерева Бікс шляхом подрібнення насіння або їх кип'ятіння в олії або воді.
  • Е 201 (сорбат натрію) - консервант, який продовжує термін придатності продуктів, перешкоджають розмноженню бактерій, грибків. 




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати при температурі від 2 °С до 6 °С.