Олія з насіння льону
Олія з насіння льонуОлія з насіння льону

Олія з насіння льону


60 грн 100 мл
100 мл250 мл500 мл Під замовлення (1 доба)
- +
Олія з насіння льону / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,8 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 898 Ккал.
2 місяці (1 місяць після відкриття)

Чим особлива олія з насіння льону?

  • Олія з насіння льону — це сиродавлена олія, джерело ненасичених жирних кислот для організму.
  • У лляній олії співвідношення Омега-3:Омега-6 — 1:0,3 (у нормі не більше 1:5) . Тому лляна олія здатна забезпечити добову потребу цих важливих поліненасиченних жирних кислот. Це особливо актуально якщо ви дотримуєтесь рослинного харчування.
  • Омега-3 мають протизапальний ефект, підвищують опірність організму до інфекцій. Люди, які регулярно вживають лляну олію значно рідше хворіють на застудні захворювання.
  • Вживайте лляну олію, щоб уникнути дефіциту необхідних організму жирів.

Як використовувати олію з насіння льону?

  • Олія з льону дуже універсальна. Це і їжа, і косметика, і ліки.
  • Додавайте її до каш та салатів, приймайте в профілактичних цілях перед сніданком (1 ст. л. щоранку).
  • Ідеально поєднується із нашою веганською ікрою — надасть їй вишуканий смак і аромат. 
  • Не використовуйте лляну олію для смаження. Для цього вона не придатна, бо має низьку точку димлення. 
  • Щоб олія добре зберігалась та не втратила своїх властивостей, бережіть її від сонця і тепла.

Чого не варто?

  • Використовувати при індивідуальній непереносимості.
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживанням лляної олії, якщо у вас є такі захворювання, як: холецистит, панкреатит, гепатит, цироз, нефрит, гіпертонія, цукровий діабет.
  • Не піддавайте лляну олію тепловій обробці — вона втратить свої властивості.

Детальніше




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Яскравий салат

Інгредієнти:

Для соусу:

  1. Кеш’ю (або сметана чи йогурт) — ¾ склянки;

  2. Вода — ¼ склянки;

  3. Олія насіння льону — 2 ст.л.;

  4. Мед — 2-3 ч.л.;

  5. Яблучний оцет — 2 ст.л.;

  6. Подрібнений часник — ½ ч.л.;

  1. Сіль морська — ½ ч.л.;

  2. Чорний перець свіжозмелений — ½ ч.л.;

Для салату:

  1. Броколі — 2 великі суцвіття (500-600 г);

  2. Червоний виноград — 1 ½ склянки;

  1. Мигдаль (сирий чи смажений) — ½ склянки;

  2. Червона цибуля (дрібнорізана) — ¾ склянки;

  3. Журавлина сушена або родзинки — ⅓ склянки.

Приготування:

1. Для м’якості замочіть кеш’ю у воді на 2 години (або на 10 хв у гарячій).

2. Покладіть горішки та всі інгредієнти для соусу в блендер та збийте до однорідної кремової консистенції. Якщо немає блендера, кеш’ю можна замінити сметаною чи несолодким йогуртом і замішати соус вилкою чи вінчиком.
3. Броколі можна приготувати на пару протягом 2-5 хв, або використовувати сирими. Розділіть броколі на менші гілочки, покладіть у салатницю, додайте виноград порізаний на половинки, мигдаль, цибулю та журавлину (або родзинки). Заправте салат соусом, розмішайте. 4. Додайте сіль та перець за смаком. Готово!

Смакує охолодженим.

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (35)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.