Сушені водорості Вакаме
Сушені водорості ВакамеСушені водорості Вакаме

Сушені водорості Вакаме


10 відгуків
99 грн 80 г
80 г200 г BIG PACK Під замовлення (1 доба)
- +
100% водорості вакаме сушені / Китай
на 100 г: білки — 18 г, жири — 4 г, вуглеводи — 41,8 г, натрій — 6500 мг. Калорійність — 274 ккал.
18 місяців

Що таке водорості вакаме та чим вони корисні??

  • Вакаме — це бурі їстівні водорості. Традиційний продукт в Азії.
  • Вакаме — головний інгредієнт японського супу місо.
  • Чудовий продукт під час схуднення:
    -містять мало калорій (138ккал на 100г продукту);
    -містять фукоксантин — речовина, яка пришвидшує спалення жиру в організмі.
  • Є джерелом йоду: 1ст.л вакаме містить 80мкг йоду (при добовій нормі йоду для дорослих — 150 мкг, для діток до 12р — 90-120 мкг).
  • Містять Омега-3 жирні кислоти і магній, які укріплюють серцево-судинну і нервову системи.
  • Мають солоний смак з відтінком солодкого.

Як вживати водорості вакаме сушені?

  • Можна подавати як самостійну закуску.
  • Спробуйте додати у корисні супи та салати і отримаєте страву із смаком моря:)
  • Використовуйте для приготування суші та ролів.
  • Добова норма: для дорослих 2 ст.л, для дітей 1 ст.л.
  • Як приготувати: замочіть у холодній воді на 10-15хв, щоб вони збільшилися у 4 рази або вживайте сухими.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживання вакаме під час вагітності.

Детальніше

 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з водоростями вакаме

                                                                                                             

                                                                            
Інгредієнти: 

Водорості вакаме - 30 г;
Морква - 2 шт;
Сік лимону - 2 ч.л.;
Мед - 2 ч.л.;
Олія оливкова - 1 ст.л.;
Вода питна - 40 г;
Перець червоний (чорний) - ¼ ч.л.;
Насіння кунжуту - 2 ч.л.


Приготування:

1.Попередньо замочіть вакаме у питній воді на 30-40 хв. 
2. Натріть моркву на дрібну соломку. 
3. Приготуйте заправку: змішайте у посудині мед, сік лимону, оливкову олію, перець.
4. Збийте до однорідності виделкою. Помішуючи поступово додайте воду.
5. Промийте вакаме.
6. З’єднайте вакаме з морквою та заправте салат соусом і додайте насіння кунжуту. Салат готовий.
Смачного!


Вживати можна у будь-який час дня.






Салат «Зелене олів’є»

Інгредієнти:

Тофу — 100 г
Зелений горошок — 50 г (можна свіжий або заморожений)
Огірок — 1 шт
Авокадо — 1 шт
Водорості вакаме — 2 ст.л (або солоний огірок)
Кеш’ю майонез (замочений кеш’ю + сік лимону + сушений часник + олія та сіль за смаком - все зблендерувати)
Чорна сіль (додає смак яйця)
Теріякі соус (або соєвий соус)


Приготування:

1. Тофу нарізати маленькими кубиками і обсмажити або запекти із сіллю.
2. Нарізати авокадо та огірок кубиками. Замочити вакаме у воді
3. Виклисти салат шарами або все змішати.
4. Для соусу змішати кеш'ю майонез і теріякі соус. Заправити ним салат.


Смачного!

Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому прохолодному місці