


Сушені водорості Вакаме
12 відгуків
140 грн 80 г
80 гbig pack 200 г
Під замовлення (1 доба)
100% водорості вакаме сушені / Китай
на 100 г: білки — 18 г, жири — 4 г, вуглеводи — 41,8 г, натрій — 6500 мг. Калорійність — 274 ккал.
18 місяців
Що таке водорості вакаме та чим вони корисні??
- Вакаме — це бурі їстівні водорості. Традиційний продукт в Азії.
- Вакаме — головний інгредієнт японського супу місо.
- Чудовий продукт під час схуднення:
-містять мало калорій (138ккал на 100г продукту);
-містять фукоксантин — речовина, яка пришвидшує спалення жиру в організмі. - Є джерелом йоду: 1ст.л вакаме містить 80мкг йоду (при добовій нормі йоду для дорослих — 150 мкг, для діток до 12р — 90-120 мкг).
- Містять Омега-3 жирні кислоти і магній, які укріплюють серцево-судинну і нервову системи.
- Мають солоний смак з відтінком солодкого.
-містять мало калорій (138ккал на 100г продукту);
-містять фукоксантин — речовина, яка пришвидшує спалення жиру в організмі.
Як вживати водорості вакаме сушені?
- Можна подавати як самостійну закуску.
- Спробуйте додати у корисні супи та салати і отримаєте страву із смаком моря:)
- Використовуйте для приготування суші та ролів.
- Добова норма: для дорослих 2 ст.л, для дітей 1 ст.л.
- Як приготувати: замочіть у холодній воді на 10-15хв, щоб вони збільшилися у 4 рази або вживайте сухими.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем перед вживання вакаме під час вагітності.
Салат з водоростями вакаме

Інгредієнти:
Водорості вакаме - 30 г;
Морква - 2 шт;
Сік лимону - 2 ч.л.;
Мед - 2 ч.л.;
Олія оливкова - 1 ст.л.;
Вода питна - 40 г;
Перець червоний (чорний) - ¼ ч.л.;
Насіння кунжуту - 2 ч.л.
Приготування:
1.Попередньо замочіть вакаме у питній воді на 30-40 хв.
2. Натріть моркву на дрібну соломку.
3. Приготуйте заправку: змішайте у посудині мед, сік лимону, оливкову олію, перець.
4. Збийте до однорідності виделкою. Помішуючи поступово додайте воду.
5. Промийте вакаме.
6. З’єднайте вакаме з морквою та заправте салат соусом і додайте насіння кунжуту. Салат готовий.
Смачного!
Вживати можна у будь-який час дня.
Салат «Зелене олів’є»
Інгредієнти:
Тофу — 100 г
Зелений горошок — 50 г (можна свіжий або заморожений)
Огірок — 1 шт
Авокадо — 1 шт
Водорості вакаме — 2 ст.л (або солоний огірок)
Кеш’ю майонез (замочений кеш’ю + сік лимону + сушений часник + олія та сіль за смаком - все зблендерувати)
Чорна сіль (додає смак яйця)
Теріякі соус (або соєвий соус)
Приготування:
1. Тофу нарізати маленькими кубиками і обсмажити або запекти із сіллю.
2. Нарізати авокадо та огірок кубиками. Замочити вакаме у воді
3. Виклисти салат шарами або все змішати.
4. Для соусу змішати кеш'ю майонез і теріякі соус. Заправити ним салат.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (12)
Зберігати в сухому прохолодному місці