Псиліум преміум
Псиліум преміум

Псиліум преміум


139 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
лушпиння насіння подорожника / Індія, штат Гуджарат.
на 100 г: білки — 1,8 г, жири — 0,3 г, вуглеводи — 4,6 г. Калорійність — 28 ккал.
12 місяців


Чим особливий псиліум преміум?

  • Псиліум — це лушпиння насіння подорожника, що росте в Індії, Іспанії та Франції.
  • Псиліум преміум має більш дрібний помел, ніж звичайний. 
  • Також у нього більш сильні гелеутворювальні властивості, тому його можна використовувати вдвічі менше. Це робить його більш економним.
  • Він на 80-85% складається з клітковини і не має жодного вираженого смаку. Це корисно для мікробіоти кишківника та може лікувати дисбактеріоз.
  • Сприятиме схудненню. Він не розчиняється повністю у воді, а набухає. Псиліум сповільнює перетравлення і засвоєння вуглеводів та жирів, тим самим сповільнює секрецію інсуліну. Тому не буде надлишку інсуліну. Нема надлишку — нема зайвих кілограм.
  • Псиліум також є потужним ентеросорбентом. Розбухаючи в кишечнику, він перетворюється на слизову масу і виводить все погане з організму. Тому його можна приймати разом з антипаразитарним комплексом.

Як використовувати псиліум преміум?

    • Псиліум стане чудовим додатком до випічки. Він забезпечить тісто пористою повітряною структурою (по суті, є замінником глютену). З псиліуму преміум утворюється дуже густа та клейка маса, що для випічки дуже добре.
    • Також його можна використовувати для приготування різноманітних соусів.
    • Якщо ви повечеряли, але далі хочеться їсти, нападає вечірній жор — випийте 1 чайну ложку псиліуму. Нагодуйте мікробіоту і все пройде.

    • Денна норма псиліуму для дорослих і дітей старше 12 років — 1-3 ст. л. Порошок треба розмішати в 100 мл води або соку і відразу випити.
    • Якщо ви вживаєте псиліум, старайтесь пити якомога більше води.

    Чого не варто?

    • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
    • Псиліум не можна вживати при вагітності, грудному вигодовуванні.
    • З обережністю псиліум призначають при порушеннях кровообігу мозку та тяжких захворювань шлунково-кишкового тракту.

    Детальніше


      Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

      Безглютеновий хліб



      ІНГРЕДІЄНТИ:

      - нутове борошно – 100 г
      - борошно зеленої гречки – 100 г
      - рисове борошно – 100 г
      - псиліум –  3-4 ст. л.
      - картопляний крохмаль 40 г
      - сіль – 1 ч.л.
      - розпушувач – 1 ч.л.
      - сода – 1/2 ч.л.
      додатково:
      - 50 г гарбузового насіння
      - 20-40 г насіння соняшника, за бажанням

      ПРИГОТУВАННЯ:

      1. Найперше, що робимо – перетворюємо псиліум на гель, який допоможе підняти тісто.
      У глибокій тарілці змішуємо порошок з 400 мл води, перемішуємо вінчиком, щоб не було грудочок і залишаємо на 10-15 хв. У відео є потрібна консистенція, перегляньте :)
      2. Змішуємо ретельно сухі складники. Перемішуємо супер ретельно, щоб хлібчик піднявся рівномірно. Духовку розігріваємо на 180°.
      3. Перемішуємо гель з псиліуму і сухі складники, замішуємо тісто.
      За потреби додаємо воду або трохи цз борошна.
      Формуємо хлібину, викладаємо на пергамент, робимо їй симпатичні надрізи.
      Посипаємо насіннячком.
      4. Година у духовці і тісто прекрасно підніметься, зверху зовсім трішки зарум'яниться, всередині буде ніжним і пружним. Перевіряємо як завжди – сухий сірник проколюємо серединку, має виходити сухим.
      І хіба скажеш, що цей хлібчик не містить глютену, який створює пухкість?)
      Смачного вам!
      Написати відгук
      Відгуки про товар (2)
      Написати відгук


      Написати відгук
      Дякуємо за ваш відгук!
      Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


      Зберігати у сухому прохолодному місці.