

Псиліум преміум
139 грн 100 г
100 г
Є в наявності
лушпиння насіння подорожника / Індія, штат Гуджарат.
на 100 г: білки — 1,8 г, жири — 0,3 г, вуглеводи — 4,6 г. Калорійність — 28 ккал.
12 місяців
Чим особливий ПСИЛІУМ ПРЕМІУМ?
- Псиліум — це лушпиння насіння подорожника, що росте в Індії, Іспанії та Франції.
- Псиліум преміум має більш дрібний помел, ніж звичайний.
- Також у нього більш сильні гелеутворювальні властивості, тому його можна використовувати вдвічі менше. Це робить його більш економним.
- Він на 80-85% складається з клітковини і не має жодного вираженого смаку. Це корисно для мікробіоти кишківника та може лікувати дисбактеріоз.
- Псиліум здатний знижувати рівень "поганого" холестерину.
- Сприятиме схудненню. Він не розчиняється повністю у воді, а набухає. Псиліум сповільнює перетравлення і засвоєння вуглеводів та жирів, тим самим сповільнює секрецію інсуліну. Тому не буде надлишку інсуліну. Нема надлишку — нема зайвих кілограм.
- Псиліум також є потужним ентеросорбентом. Розбухаючи в кишечнику, він перетворюється на слизову масу і виводить все погане з організму. Тому його можна приймати разом з антипаразитарним комплексом.
Як використовувати ПСИЛІУМ ПРЕМІУМ?
- Денна норма псиліуму для дорослих і дітей старше 12 років — 1-3 ст. л. Порошок треба розмішати в 100 мл води або соку і відразу випити.
- Якщо ви вживаєте псиліум, старайтесь пити якомога більше води.
- Псиліум стане чудовим додатком до випічки. Він забезпечить тісто пористою повітряною структурою (по суті, є замінником глютену). З псиліуму преміум утворюється дуже густа та клейка маса, що для випічки дуже добре.
- Також його можна використовувати для приготування різноманітних соусів.
- Якщо ви повечеряли, але далі хочеться їсти, нападає вечірній жор — випийте 1 чайну ложку псиліуму. Нагодуйте мікробіоту і все пройде.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Псиліум не можна вживати при вагітності, грудному вигодовуванні.
- З обережністю псиліум призначають при порушеннях кровообігу мозку та тяжких захворювань шлунково-кишкового тракту.
Безглютеновий хліб
ІНГРЕДІЄНТИ:
- нутове борошно – 100 г
- борошно зеленої гречки – 100 г
- рисове борошно – 100 г
- псиліум – 3-4 ст. л.
- картопляний крохмаль 40 г
- сіль – 1 ч.л.
- розпушувач – 1 ч.л.
- сода – 1/2 ч.л.
⠀
додатково:
- 50 г гарбузового насіння
- 20-40 г насіння соняшника, за бажанням
⠀
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Найперше, що робимо – перетворюємо псиліум на гель, який допоможе підняти тісто.
У глибокій тарілці змішуємо порошок з 400 мл води, перемішуємо вінчиком, щоб не було грудочок і залишаємо на 10-15 хв. У відео є потрібна консистенція, перегляньте :)
2. Змішуємо ретельно сухі складники. Перемішуємо супер ретельно, щоб хлібчик піднявся рівномірно. Духовку розігріваємо на 180°.
3. Перемішуємо гель з псиліуму і сухі складники, замішуємо тісто.
За потреби додаємо воду або трохи цз борошна.
Формуємо хлібину, викладаємо на пергамент, робимо їй симпатичні надрізи.
Посипаємо насіннячком.
4. Година у духовці і тісто прекрасно підніметься, зверху зовсім трішки зарум'яниться, всередині буде ніжним і пружним. Перевіряємо як завжди – сухий сірник проколюємо серединку, має виходити сухим.
⠀
І хіба скажеш, що цей хлібчик не містить глютену, який створює пухкість?)
⠀
Смачного вам!
Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Зберігати у сухому прохолодному місці.