Органічний порошок Ашваганда
Органічний порошок АшвагандаОрганічний порошок Ашваганда

Органічний порошок Ашваганда


199 грн 100 г
100 г Під замовлення (1 доба)
- +
Ашваганда органічна / Індія.
на 100 г: білки — 3,7 г, жири — 0,3 г, з них насичені жирні кислоти — 0,1 г, вуглеводи — 46,9г, з них цукру — 10,7 г, сіль — 0,62 г. Калорійність — 277 ккал.
12 місяців.

Чим особливий порошок ашваганди?

  • Ашваганда — це лікувальна рослина, відома як "індійський женьшень". Найбільш цінним є її корінь, який подрібнують в порошок.
  • Це природне джерело заліза, яке бере участь в усіх біологічних процесах: переносить кисень по організму, синтезує молекули ДНК, еритроцити і ферменти.
  • Ашваганда — природній адаптоген. Вона багата на вітаноліди — речовини, які допомагають адаптуватися до стресу, знижують рівень тривожності та безсоння.
  • Має протизапальні і антиоксидантні властивості, тому її регулярне вживання пригнічує ріст ракових клітин і підвищує імунітет.
  • Завдяки заспокійливій дії ашваганда нормалізує роботу щитовидної залози і стимулює вироблення гормонів Т3 і Т4.
    ВАЖЛИВО! Не займайтесь самолікуванням: при порушеннях роботи щитовидної залози спершу проконсультуйтесь з лікарем.

Як вживати порошок ашваганда?

  • Денна норма — 5г порошку або чайна ложка.
  • Радимо розчиняти його у рослинному молоці, додавати в смузі чи улюблені каші. Але пам'ятайте про денну норму!

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості.
  • Вживати вагітним та жінками у період грудного вигодовування, дітям до 12 років та при гіпертиреозі.

Детальніше

  • Фрукти ашваганди нагадують черешні;
  • Корінь ашваганди використовують в аюрведичній медицині;
  • Латинська назва рослини — Withania somnifera.
  • Порошок ашваганди можна використовувати в косметичних цілях — готувати з неї маски для обличчя та волосся.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Напій з Ашваганди

Інгредієнти:

- порошок Ашваганди ;
- рослинне молоко  - 100-200 мл ;
- масло гхі 1 ч.л. ;
- мед або тростинний цукор 1 ч.л. ;
- кориця мелена або касія (за бажанням) .

1. Нагрійте 100-200 мл молока, не доводячи до кипіння.
2. Додайте чайну ложку масла гхі, перемішайте.
3. Додайте 1/2 або 1/3 чайної ложки порошку Ашваганди.
4. Додайте натуральний мед або 1 ч.л. тростинного цукру.
5. Додайте корицю за смаком. 

Напій готовий! Смачного:)

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому місці при кімнатній температурі в щільно закритих контейнерах, в недоступному для дітей місці.