Органічний порошок Ашваганда
Органічний порошок АшвагандаОрганічний порошок Ашваганда

Органічний порошок Ашваганда


199 грн 100 г
100 г Під замовлення (1 доба)
- +
Ашваганда органічна / Індія.
на 100 г: білки — 3,7 г, жири — 0,3 г, з них насичені жирні кислоти — 0,1 г, вуглеводи — 46,9г, з них цукру — 10,7 г, сіль — 0,62 г. Калорійність — 277 ккал.
12 місяців.

Чим особливий порошок ашваганди?

  • Ашваганда — це лікувальна рослина, відома ще як "індійський женьшень", а найбільш цінною у ній є корінь, подрібнений у порошок.
  • Порошок ашваганди — це природне джерело заліза.
  • Ашваганда  сприяє виробленню гормонів щитовидної залози — Т3 і Т4.
  • Вона підвищує стійкість організму до стресу, тривоги, втоми, покращує пам'ять та роботу мозку завдяки покращенню функції щитовидної залози, тому особливо корисна при гіпотиреозі.
  • За умови регулярного вживання, допоможе покращити сон.

Як вживати порошок ашваганда?

  • Рекомендується вживати 5 г порошку  на день (чайна ложка), розчиняючи його у 150мл мигдального, конопляного, кеш'ю чи кокосового молока.

ВАЖЛИВО! Не перевищуйте рекомендовану порцію порошку протягом дня. 

Купуйте порошок ашваганди лише у ПЕРЕВІРЕНИХ магазинах. Так ви гарантовано отримаєте якісний та натуральний продукт.


Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості.
  • Не варто вживати вагітним та жінками у період грудного вигодовування, дітям до 12 років, людям з гіпертиреозом.
  • Перед вживання варто проконсультуватись з лікарем, якщо у вас є аутоімунні захворювання.

Детальніше

  • Фрукти ашваганди нагадують черешні;
  • Корінь ашваганди використовують в аюрведичній медицині;
  • Латинська назва рослини — Withania somnifera.
  • Порошок ашваганди можна використовувати в косметичних цілях — готувати з неї маски для обличчя та волосся.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Напій з Ашваганди

Інгредієнти:

- порошок Ашваганди ;
- рослинне молоко  - 100-200 мл ;
- масло гхі 1 ч.л. ;
- мед або тростинний цукор 1 ч.л. ;
- кориця мелена або касія (за бажанням) .

1. Нагрійте 100-200 мл молока, не доводячи до кипіння.
2. Додайте чайну ложку масла гхі, перемішайте.
3. Додайте 1/2 або 1/3 чайної ложки порошку Ашваганди.
4. Додайте натуральний мед або 1 ч.л. тростинного цукру.
5. Додайте корицю за смаком. 

Напій готовий! Смачного:)

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому місці при кімнатній температурі в щільно закритих контейнерах, в недоступному для дітей місці.