Морська капуста (ламінарія)
Морська капуста (ламінарія)Морська капуста (ламінарія)

Морська капуста (ламінарія)


63 грн 150 г
150 г250 г500 г BIG PACK Закінчується
- +
Ламінарія / Китай. Природна сушка
на 100 г: білки — 0,7 г, жири — 0,1 г, вуглеводи — 4 г. Калорійність — 5 ккал.
12 місяців

Що таке ламінарія та чим вона особлива?

  • Ламінарія (морська капуста) — це їстівна морська водорість. Ми продаємо її у  сухому вигляді. 
  • Має специфічний, морський смак. А ззовні схожа на крупнолистовий чай:)
  • Природне джерело йоду — необхідне для утво­рення гормонів щитовидної за­лози та правильного метабо­лізму.  У 100г приготовленої ламінарії міститься 300мкг йоду. 
  • Добова потреба йоду: для діток від 2 до 5 років — 90мкг, від 6 до 9 років — 120мкг, від 10 років і для дорослих — 150мкг, для вагітних та годуючих мамусь — 200 і 250мкг відповідно.

Як вживати ламінарію?

  • Додавайте приготовлену ламінарію у салати, каші, супи, соуси, запіканки.
  • Спробуйте використовувати ламінарію у зелених коктейлях, як природнє джерело йоду.
  • Для профілактики йододефіцитних станів достатньо вживати 30-50г готової морської капусти на добу відповідно до віку: 30г — для діток від 2 до 5 років, 40г — від 6 до 9 років, 50г — від 10 років  і для дорослих.
  • Все натуральне не завжди ідеальне. Це нормально:) Голку точно не треба шукати, але переглянути і промити цей товар 3-5 разів перед приготуванням варто:) Зробите так?
  • Як приготувати: після промивання залити ламінарію холодною водою, щоб розбухла. Через 4-5 годин злити воду та знову добре промити. Варити ламінарію не потрібно:)

Зверніть увагу! У ламінарії можуть траплятись камінчики та частинки піску, це свідчить про її природнє походження.

Чого не варто?

  • При індивідуальній непереносимості 
  • Рекомендуємо проконсультуватися з лікарем, щодо вживання ламінарії при захворюваннях щитовидної залози.


Детальніше


Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ. Рекомендується для профілактики йододефіцитних станів.

 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

             Салат “З моря”

                                                                                                             
                                                                            

Інгредієнти:

  1. Ламінарія висушена - 30 г

  2. Морква - 2 шт

  3. Сік лимону - 2 ч.л.

  4. Мед - 2 ч.л.

  5. Олія оливкова - 1 ст.л.

  6. Вода питна - 40 г.

  7. Перець червоний (чорний) - ¼ ч.л.

  8. Насіння кунжуту - 2 ч.л.


Приготування:

1. Попередньо приготуйте ламінарію так як вказано у описі вище (3-5 разів промити і замочити у питній воді на 4-5год і ще раз промити).

2. Натріть моркву на дрібну соломку.

3. Приготуйте заправку: змішайте у посудині мед, сік лимону, оливкову олію, перець.

4. Збийте до однорідності виделкою. Помішуючи поступово додайте воду.

5. З’єднайте готову капусту з морквою та заправте салат соусом і додайте насіння кунжуту. Салат готовий.

Смачного!

Вживати можна у будь-який час дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (31)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.