Морська капуста (ламінарія)
Морська капуста (ламінарія)Морська капуста (ламінарія)

Морська капуста (ламінарія)


45 грн 150 г
150 г250 г500 г BIG PACK Закінчується
- +
Ламінарія / Китай. Природна сушка
на 100 г: білки — 0,7 г, жири — 0,1 г, вуглеводи — 4 г. Калорійність — 5 ккал.
12 місяців

Що таке ЛАМІНАРІЯ та чим вона особлива?

  • Ламінарія (морська капуста) — це їстівна морська водорість, яка продається в сухому вигляді. Зовні вона схожа на крупнолистовий чай.
  • Морська капуста необхідний продукт при захворюваннях щитовидної залози.
  • Варто додати у свій раціон ламінарію для профілактики атеросклерозу і для підвищення імунітету.
  • У складі ламінарії міститься повноцінний білок, що включає в себе всі відомі амінокислоти та легко засвоюється організмом.
  • Ламінарія є багатим природним джерелом йоду, який сприяє виведенню з організму токсинів, радіонуклідів, важких металів і навіть свинцю.
  • Ламінарія має специфічний, морський смак.
  • Вона покращує роботу центральної нервової системи, підвищує фізичну і розумову активність.
  • Вживання ламінарії допомагає нормалізувати серцево-судинну діяльність, рівень кров'яного тиску, знизити рівень холестерину в крові, підвищити тонус судин, кількість еритроцитів і гемоглобіну.

Як вживати ЛАМІНАРІЮ?

  • Для профілактики йододефіцитних станів достатньо вживати 30-40 г готової морської капусти на добу.
  • Додавайте ламінарію у салати, каші, супи, соуси, запіканки чи зелені коктейлі.
  • Перед вживання ОБОВ'ЯЗКОВО добре промийте ламінарію 3-5 разів. 
    Після цього залийте її холодною водою, щоб розбухла. Через 4-5 годин злийте воду та знову добре промийте. Варити ламінарію не потрібно!

Зверніть увагу! У ламінарії можуть траплятись камінці та частинки піску.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при  непереносимості йоду, захворюваннях нирок, нефрозі, нефриті, геморої.
  • Ламінарія протипоказана при вугрових висипаннях, кропив'янці, фурункульозі, хронічному риніті.


Детальніше


Дієтичний продукт. Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ. Рекомендується для профілактики йододефіцитних станів.

 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

             Салат “З моря”

                                                                                                             
                                                                            

Інгредієнти:

  1. Ламінарія висушена - 30 г;

  2. Морква - 2 шт;

  3. Сік лимону - 2 ч.л.;

  4. Мед - 2 ч.л.;

  5. Олія оливкова - 1 ст.л.;

  6. Вода питна - 40 г;

  7. Перець червоний (чорний) - ¼ ч.л.;

  8. Насіння кунжуту - 2 ч.л.


Приготування:

1.Попередньо замочіть ламінарію у питній воді на 30-40 хв.

2. Поки морська капуста настоюється, натріть моркву на дрібну соломку.

3. Приготуйте заправку: змішайте у посудині мед, сік лимону, оливкову олію, перець.

4. Збийте до однорідності виделкою. Помішуючи поступово додайте воду.

5. Промийте ламінарію, якщо вона містить домішки піску.

6. З’єднайте капусту з морквою та заправте салат соусом і додайте насіння кунжуту. Салат готовий.

Смачного!

Вживати можна у будь-який час дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (29)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.