Молодий ячмінь (порошок)
23 відгуки
120 г250 г
Є в наявності
Що таке молодий ячмінь та яка його користь?
- Молодий ячмінь — порошок з паростків молодого ячменю.
- Одне з найбагатших джерел хлорофілу — пігмент, який має антиоксидантні властивості, вбирає і виводить токсини з організму.
- Молодий ячмінь — ще той суперфуд, адже містить у великих кількостях:
- кальцій — регулює серцевий ритм і артеріальний тиск, підтримує розвиток скелета;
- вітамін С — укріплює кровоносні судини й стимулює процес кровотворення;
- вітамін Е — покращує стан волосся, шкіри та нігтів;
- вітаміни групи В, зокрема В1, В2 та В9 — підтримують роботу нервової системи та мозку.
- харчові ферменти, зокрема ліпаза, амілаза та протеаза — стимулюють розщеплення білків, жирів і вуглеводів.
- Регулярне вживання молодого ячменю підвищує імунітет, енергію та працездатність, насичує організм потрібними мікроелементами.
Як вживати молодий ячмінь?
- Додавайте 1-3 ч.л. порошка в улюблені страви: каші, супи, йогурти. Посипайте ним салати чи випічку.
- Можна додавати в напої — сік, коктейлі, фруктові та овочеві фреші.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості;
- Вживати при хворобах шлунково-кишкового тракту в стадії загострення.
Молодий ячмінь / Китай
на 100 г: білки — 21 г, жири — 3 г, вуглеводи — 25 г. Калорійність — 276 ккал.
Зберігати в сухому прохолодному місці.
12 місяців
Смузі “Три сили”
Інгредієнти:
Шпинат - 25 г;
Зелень петрушки (або базиліку) - 10 г;
Порошок молодого ячменю - 1 ст.л.;
Томатний сік без солі - 250 мл;
Чорний перець мелений - за бажанням.
Приготування:
1. Промийте зелень під протічною водою.
2. Помістіть всі інгредієнти у високу чашу блендера для коктейлів, додайте порошок ячменю та збийте смузі до однорідної консистенції.
3. Вживайте одразу після приготування.
Підходить для вживання у будь-який час.