Хлопья овсяные сиродавление
Хлопья овсяные сиродавлениеХлопья овсяные сиродавление

Хлопья овсяные сиродавление


71 грн 700 г
700 г Під замовлення (1 доба)
- +
Овсяные хлопья / Украина
на 100г: белки - 11,9г, жиры - 7,2г, углеводы - 69,3г. Калорийность - 366 ккал.
6 месяцев.

Овсяные сиродавление хлопья 

  • Сиродавление овсяные хлопья  это овсяная крупа, расплющенная под специальным прессом.
  • Хлопья проходят минимальную обработку, поэтому сохраняют вдвое больше полезных веществ, чем обычные магазинные.
  • Идеальный продукт, если вы пытаетесь похудеть. И вот почему:
    - низкокалорийные;
    - содержат клетчатку, которая выводит токсины из организма;
    - хорошо насыщают организм, благодаря сбалансированному составу.
  • Содержат витамины группы В (B1, В2 и В6). Улучшают процессы пищеварения и положительно влияют на состояние кожи.
  • Богаты фосфором, который нормализует работу нервной системы и мозга.
  • Источник медленных углеводов  не провоцируют скачки сахара в организме и дарят долгое ощущение сытости.

Что делать?

  • Классический способ употребления — каша. Залейте хлопья растительным молоком или водой. Добавьте сухофрукты или орешки по вкусу. Вот и все, вкусный и полезный завтрак готов :)
  • Ловите способ приготовления от нас ❤️
    Залейте хлопья горячей водой в пропорции 1: 1,5. Перемешайте, поставьте на средний огонь и варите 3 мин. После этого выключите газ и дайте настояться еще несколько минут. Если хотите более разваренные хлопья - добавляйте больше воды и увеличьте время приготовления.
  • Используйте овсяные хлопья в выпечку: при приготовлении печенюшек, кексов или запеканок.
  • Готовьте из них домашнюю гранолу и батончики мюсли.
  • Можно добавлять в смузи, как источник медленных углеводов. Тогда вы точно сохраните сытость надолго:)

Чего не стоит делать?

  • Употреблять при индивидуальной непереносимости продукта.

Подробнее

  • Варто пам'ятати, що дійсно корисна вівсянка повинна бути необробленою, без додатків, ароматизаторів та цукрового сиропу. Не вірте етикеткам, на яких написано: “Швидкий та корисний сніданок за 5 хвилин”.



Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ. 




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.





Дитяче печиво “Полуничка”




Інгредієнти:


  1. Банан - 1 шт;

  2. Полуниця - 1 склянка;

  3. Змелене насіння кунжуту або сухий залишок (від приготування молока з насіння) - 1 склянка;

  4. Вівсяні пластівці сиродавлені - 1 склянка;

  5. Фініки - 60 г;

  6. Кокосова олія - 1 ст.л.;

  7. Кориця мелена - 1 ч.л.;

  8. Полуниця (для декору) - 5 шт.

Приготування:

1. Замочіть попередньо фініки у теплій воді на 15-20 хв. Промийте їх та відділіть від кісточок.

2. Збийте у блендері банан, полуницю, розм’якшену кокосову олію, корицю та фініки.

3. Викладіть суміш до глибокої миски, додайте до неї дрібно-змелене насіння кунжуту, або сухий залишок від рослинного молока.

4. Подрібніть вівсяні пластівці, якщо вони грубі і додайте їх до загальної маси.

5. Замішайте тісто.

6. Викладіть його тонким шаром на деко. Поріжте квадратиками. На кожен кусочок викладіть нарізану тоненько полуницю.

7. Сушіть у духовці спершу 30 хв. при 145 градусах, а потім ще 2 години при 115 градусах з включеною конвекцією.


Готове печиво можна викласти з духовки для повного його висихання.


Найкраще вживати у першій половині дня та в якості десерту. Чудово підходить для діток.

Французький салат краси з вівсяних пластівців:

2 столові ложки вівсяних пластівців
1 яблуко
6 столових ложок води
3 столові ложки молока (можна використати рослинне молоко)
сік з половини лимона
1 столова ложка меду
1/4 чайної ложки кориці


ПРИГОТУВАННЯ:
1. Пластівці
заливаємо холодною водою і залишаємо на 1-2 години для розбухання.
2. Далі додаємо яблуко, натерте на крупній тертці або дрібно нарізане, сік лимона, корицю, 1 столову ложку меду або цукор за смаком і молоко.
3. Всі інгредієнти добре перемішуємо. При бажанні можна додати сухофрукти і горіхи.

Написать отзыв
Отзывы о продукте (28)
Написать отзыв


Написать отзыв
Спасибо за ваш отзыв!
Он будет опубликован после проверки администратором.


Пересыпать в герметичный контейнер. Хранить в сухом прохладном месте.