Кріп
КріпКріп

Кріп


22 грн/ 100 г
100 г Є в наявності

- +
Кріп / Єгипет.
на 100 г: білки - 2.5 г, жири - 0.5 г, вуглеводи - 6.3 г. Калорійність - 40,0 Ккал.
12 місяців

Чим особливий КРІП?

  • Кріп - пряна трава із сильним, приємним смаком і ароматом;
  • Він покращує роботу травних залоз і всього ШКТ;
  • Корисні властивості кропу допоможуть у боротьбі з такими захворюваннями як дизентерія та діарея;
  • Ця пряність позбавляє від підвищеного тиску, розширюючи кровоносні судини.

Як використовувати КРІП?

  • Сушений кріп використовується в кулінарії для ароматизації страв;
  • Він надає приємного присмаку супам, соусам, стравам з грибів та картоплі;
  • Сушена зелень кропу, настояна в окропі - один з кращих засобів для освітлення веснянок у підлітків і пігментних плям у вагітних;
  • Також сушений кріп медики та дієтологи рекомендують включати до щоденного раціону, як профілактичний засіб.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Багатьом відома «кропова вода», яку дають дітям при газоутворенні у кишківнику;
  • Кріп усуває здуття живота і запори, підвищує апетит, допомагає нормалізувати обмін речовин;
  • Допоможе нормалізувати менструальний цикл і полегшити болі в цей період завдяки флавоноїдам і вітамінам групи В;
  • Цінні ефірні олії допоможуть очистити дихальні шляхи в разі прояву алергічного кашлю, а в разі виникнення алергічного свербежу - допоможуть загоєнню шкіри;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Томатний суп



Інгредієнти:

  1. Вода — 1 л.;

  2. Помідори великі — 8 шт.;

  3. Кокосова олія або Гхі — 2 ст.л.;

  4. Середня цибулина (або асафетида 1 ч.л.)— 1шт.;

  5. Часник — 1 ч.л.;

  6. Кокосовий цукор — 1/2 ст. л.;

  7. Кмин — 1 ч.л.;

  8. Кріп/Петрушка — 1 ч.л.;

  9. Сіль рожева — за смаком.

Приготування:

1. Помідори вимийте, натріть на дрібній тертці або подрібніть в блендері.

2. Розігрійте на сковорідці олію і обсмажте нарізану кубиками цибулю (або просто додайте асафетиду). Додайте часник і кмин, готуйте ще 1 хвилину.

3. Додайте цукор і помідори, тушкуйте ще 2 хвилини.

4. Налийте в каструлю воду, нагрійте до кипіння, додайте овочі, та варіть до готовності.

5. Розлийте по тарілках, зверху посипте зеленню.

Смачного.

Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.