Десертна масала
Десертна масалаДесертна масала

Десертна масала


45 грн/ 100 мл
100 мл Є в наявності

- +
Коріандр, кориця (касія), кардамон, мускатний горіх, гвоздика, бодян, духмяний перець / Україна (власного виробництва). Вага без банки: 50±3г.
на 100 г: білки - 15 г, жири - 15 г, вуглеводи - 45 г. Калорійність - 379 Ккал.
12 місяців

Що таке ДЕСЕРТНА МАСАЛА, та як її використовувати?

  • Десертна масала - це унікальна суміш прянощів: коріандру, кориці, кардамону, мускатного горіха, гвоздики, бодяну та духмяного перцю;
  • Вона сприяє легшому перетравленню зернових та має зігріваючий ефект;
  • Десертна масала надасть запашного аромату і витонченого смаку різноманітним кондитерським виробам. Додавайте її при замішуванні тіста або до начинок;
  • Використовуйте десертну суміш прянощів як натуральний ароматизатор при приготуванні джемів та варення, а також додавайте за смаком у каву, чай, молоко, фруктові напої.

В чому сила складових ДЕСЕРТНОЇ МАСАЛИ?

  • Коріандр - відмінна профілактика шлункових захворювань, допомога печінці і запорука здорового апетиту;
  • Мускатний горіх сприяє покращенню розумової діяльності, підсилює концентрацію та пам'ять;
  • Бадьян  покращує роботу імунної системи та підвищує опірність організму до інфекцій;
  • Гвоздика знищує бактерії та віруси, добре  впливає на дихальні шляхи, зігріває тіло при простуді і покращує кровообіг.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту;

Детальніше

  • Десертна масала збагатить смак печива, пирогів, кексів, булочок, тортів, пряників, молочних десертів, сиркових мас, пудингів, солодких поливок, печених фруктів;
  • Здатна продовжити термін придатності продуктів завдяки антисептичним властивостям;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Чатні яблучно-сливовий


Інгредіенти:

  1. Слива — 500г.;

  2. Яблука кисло-солодкі — 500г.;

  3. Лимон — 1 шт.;

  4. Чилі перець — 1 шт.;

  5. Імбир (свіжий) — 1 ст.л.;

  6. Цибуля червона — 2 шт.;

  7. Часник (можна замінити — 1/5 ч.л. асафетиди) —  1 ч.л.;

  8. Гірчиця — 1 ч.л.;

  9. Цукор кокосовий — 100- 150 г;

  10. Десертна масала —  1 ч.л.;

  11. Перець білий — за смаком.

Приготування:

  1. Фрукти помийте і поріжте. З лимона вичавіть сік. Почистіть і поріжте цибулю, часник, імбир, чилі. У мультиварку завантажте сливу, яблука, лимонний сік і цукор, цибулю на режимі «випічка» довести до кипіння, потім включити режим «гасіння» години на 2.

  2. Прянощі перетріть в ступці.

  3. Додайте до майже готового чатні імбир, часник і наші спеції і протушкуйте ще 30 хв. Гарячим наливаємо в чисті стерильні банки.

Готово!

Чатні чудово підходить до страв з соєвим фаршем, битками та стейками.

З білковими стравами вживайте краще у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в герметичному контейнері (краще скляному) в темному сухому місці.