Аджика червона (напівсуха)
Аджика червона (напівсуха)Аджика червона (напівсуха)

Аджика червона (напівсуха)


54 грн/ 90 г
90 г Є в наявності

- +
Перець гострий, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, фенхель, сіль, сушений часник та цибуля / Україна.
на 100г: білки - 1 г, жири - 5 г, вуглеводи - 3,5 г. Калорійність - 59 Ккал.
12 місяців.

Чим особлива АДЖИКА ЧЕРВОНА (напівсуха)?

  • Аджика – абхазька гостра ароматна приправа,  до складу якої входять: перець гострий, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, фенхель, сіль, сушений часник та цибуля. Ця суміш додасть стравам тонкий, гострий, солодкаво-гіркий смак.
  • Аджика червона напівсуха підсилить захисні функції організму, знищить віруси, зміцнить імунітет. Також  така аджика є ефективною профілактикою респіраторних захворювань.
  • Аджика  покращить апетит та  обмін речовин, нормалізує травлення та роботу кровоносної системи.

Як використовувати АДЖИКУ ЧЕРВОНУ (напівсуху)?

  • Аджика ідеально підходить до страв кавказької кухні, супів, маринадів і заправок, страв з рису, овочів, бобових, картоплі, йогуртів.
  • Для приготування соусу розведіть приправу невеликою кількістю оцту (3-4%) до консистенції густої пасти, або ж змішайте аджику з йогуртом, кефіром або сметаною.
  • Також аджика є чудовою приправою до бульйону, борщу та різноманітних соусів. Її додають при приготуванні овочів та до сиру.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Не варто вживати аджику при гострих і хронічних гастритах, загострених захворюваннях печінки та нирок, а також вагітним жінкам і маленьким дітям.

Детальніше

  • Вживання аджики сприяє збільшенню чоловічої сили, підвищує сексуальну активність, стимулює кровообіг і функцію статевих залоз.
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від потрапляння усередину  вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Тофу на відкритому вогні


Інгредієнти:

1. Тофу — 900 г.
2. Аджика червона — 1 ч.л.
3. Хмелі-сунелі — 20 г.
4. Йогурт — 2 ст.л.
5. Кокосова олія  — 1 ст.л.
Для соусу:
7. Овочевий бульйон (або вода)— 2 ст.л.
8. Сіль — дрібка.
9. Часник — 2 зубчики.

Приготування:
1. Посипте тофу сіллю хмелі-сунелі та перцем, додайте олію.

2. Аджику змішайте з йогуртом і намажте тофу та залиште на 1 годину в холодильнику.
За цей час підготуйте вугілля на мангалі.

3. Покладіть сир на решітку та обсмажуйте по 2-3 хвилини з кожного боку, постійно перевертаючи.

4. Приготуйте соус: подрібніть часник, додайте бульйон або воду, посоліть.

Готовий сир подавайте з соусом та овочами.

Смачного!
Найкраще готувати  сир в обідній час.


Картопляний суп із солодким перцем

Інгредієнти:
1. Цибуля — 1 шт.
2. Часник — 4 зубч.
3. Петрушка — дрібка.
4. Перець болгарський (зелений і жовтий) — 2 шт.
5. Томат — 2 шт.
6. Картопля (або батат) — 2 шт.
7. Кокосова олія — 2 ст.л.
8. Аджика (червона) — 2 ст.л..
9. Сіль — дрібка.
10. Вода — 1 л.

Приготування:
1. Очистіть цибулину і наріжте. Подрібніть очищений часник, і з`єднайте з петрушкою у мисці. Наріжте жовтий перець і невелику частину зеленого перцю на шматочки. Наріжте томати і картоплю на маленькі шматочки.

2. Розігрійте сотейник з додаванням олії. Спочатку обсмажте цибулю, потім овочі. Влийте воду і варіть до готовності. В кінці додайте петрушку з часником, аджику, сіль і перемішайте.

Викладіть суп в тарілку. Прикрасьте зеленню з часником.
Смачного!
Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.