


Аджика червона (напівсуха)
41 грн/ 90 г
90 г
Є в наявності
Перець гострий, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, фенхель, сіль, сушений часник та цибуля / Україна.
на 100г: білки - 1 г, жири - 5 г, вуглеводи - 3,5 г. Калорійність - 59 Ккал.
12 місяців
Чим особлива АДЖИКА ЧЕРВОНА (напівсуха)?
- Аджика – абхазька гостра ароматна приправа, до складу якої входять: перець гострий, коріандр, пажитник, лавровий лист, майоран, базилік, петрушка, кріп, гірчиця, фенхель, сіль, сушений часник та цибуля. Ця суміш додасть стравам тонкий, гострий, солодкаво-гіркий смак;
- Вона підсилить захисні функції організму, знищить віруси, зміцнить імунітет. Також аджика є ефективною профілактикою респіраторних захворювань;
- Аджика покращить апетит, обмін речовин, нормалізує травлення та роботу кровоносної системи.
Як використовувати АДЖИКУ ЧЕРВОНУ (напівсуху)?
- Аджика ідеально підходить до страв кавказької кухні, супів, маринадів і заправок, страв з рису, овочів, бобових, картоплі, йогуртів;
- Для приготування соусу розведіть приправу невеликою кількістю оцту (3-4%) до консистенції густої пасти, або ж змішайте аджику з йогуртом, кефіром або сметаною;
- Також аджика є чудовою приправою до бульйону, борщу та різноманітних соусів. Її додають при приготуванні овочів та до сиру.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
- Не варто вживати аджику при гострих і хронічних гастритах, загострених захворюваннях печінки та нирок, а також вагітним жінкам і маленьким дітям.
Тофу на відкритому вогні
І
нгредієнти:
2. Аджика червона — 1 ч.л.;
3. Хмелі-сунелі — 20 г.;
4. Йогурт — 2 ст.л.;
5. Кокосова олія — 1 ст.л.;
Для соусу:
7. Овочевий бульйон (або вода)— 2 ст.л.;
8. Сіль — дрібка;
9. Часник — 2 зубч.
Приготування:
1. Посипте тофу сіллю, хмелі-сунелі, перцем, додайте олію.
2. Аджику змішайте зі йогуртом і намажте тофу та залиште на 1 годину в холодильнику.
За цей час підготуйте вугілля на мангалі.
3. Покладіть сир на решітку та обсмажуйте по 2-3 хвилини з кожного боку, постійно перевертаючи.
4. Приготуйте соус: подрібніть часник, додайте бульйон або воду, посоліть.
Готовий сир подавайте з соусом та овочами.
Смачного!
Найкраще готувати сир в обідній час.
Картопляний суп із солодким перцем
1. Цибуля — 1 шт.;
2. Часник — 4 зубч.;
3. Петрушка — дрібка;
4. Перець болгарський (зелений і жовтий) — 2 шт.;
5. Томат — 2 шт.;
6. Картопля (або батат) — 2 шт.;
7. Кокосова олія — 2 ст.л.;
8. Аджика (червона) — 2 ст.л..;
9. Сіль — дрібка;
10. Вода — 1 л.
Приготування:
1. Очистіть цибулину і наріжте. Подрібніть очищений часник, і з`єднайте з петрушкою в мисці. Наріжте жовтий перець і невелику частину зеленого перцю на шматочки. Наріжте томати і картоплю на маленькі шматочкт.
2. Розігрійте сотейник з додаванням олії. Спочатку обсмажте цибулю, потім овочі. Влийте воду і варіть до готовності. В кінці додайте петрушку з часником, аджику, сіль і перемішайте.
Викладіть суп в тарілку. Прикрасьте зеленню з часником.
Смачного!
Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.
Чудово підходить для будь-якого прийому їжі.
Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.