Ванільні палички Преміальні 1 шт.
Ванільні палички Преміальні 1 шт.Ванільні палички Преміальні 1 шт.Ванільні палички Преміальні 1 шт.Ванільні палички Преміальні 1 шт.Ванільні палички Преміальні 1 шт.Ванільні палички Преміальні 1 шт.

Ванільні палички Преміальні 1 шт.


138 грн 1 шт
1 шт Є в наявності
- +
Ванільні палички / Мадагаскар.
Вага 1 палички — 4-5 г. Довжина —  від 14 см до 18 см.
на 100 г: білки — 1,2 г, жири — 0,1 г, вуглеводи — 12,5 г. Калорійність — 287 ккал.
12 місяців

Чим особливі ванільні палички?

  • Ванільні палички — це недозрілі стручки тропічної орхідеї, темно-коричневого кольору. На дотик еластичні та маслянисті.
  • Мають стійкий, солодкий аромат та гіркуватий присмак.
  • Джерело антиоксидантів, які підтримують імунну систему і прискорюють процес відновлення після хвороби.
  • Активний інгредієнт ванілі — ванілін. Контролює рівень холестерину в крові і позитивно впливає на серцево-судинну систему.
  • Ця пряність підсилює смак страв, робить його більш яскравим і насиченим.

Як використовувати ванільні палички?

  • Використовуйте для ароматизації різноманітних десертів та солодкої випічки, морозива, кремів, сиркових паст, сиропів. 
  • Памятайте, що ваніль:
    - “самостійна” пряність і найкраще з нею поєднуються кориця і шафран;
    - концентрована, тому 1/20 частини палички достатньо для ароматизації однієї порції. Або ж 1/4 частини на 1 кг продукту.
  • Для приготування ванільного цукру розчепіть стручок на дві частини, помістіть його у скляну банку і засипте 0,5 кг цукру. Зберігайте суміш герметично закритою у темному прохолодному місці.
  • Можна перетирати ваніль з цукром в ступці та додавати до страв, або ж кип’ятити у молоці, сиропі чи воді.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше


  • Зберігайте ваніль загорнутою в харчову плівку в скляній банці з герметичною кришкою. Раз у 2 місяці її необхідно провітрювати протягом 15 хвилин.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Банановий пиріг


Інгредієнти:

  1. Банани стиглі — 400 г.;

  2. Кокосова олія (для тіста, глазурі та змащування) — 100 г.;

  3. Кокосовий цукор (по 150 г. для тіста і глазурі) — 300 г.;

  4. Нутове борошно — 200 г;

  5. Льон мелений — 4 ст.л.;

  6. Волоські горіхи — 70 г.;

  7. Сода — ¼ ч.л.;

  8. Сіль морська — ½ ч.л.;

  9. Какао порошок — 2 ч.л.;

  10. Ванільна паличка з насінням (1 г. ваніліну) — ¼ шт.

Приготування:
1. Розігрійте духовку, змастіть олією і посипте борошном велику сковорідку.
2. Залиште 1 банан для глазурі, решта подрібніть в блендері.
3. В окремій ємності змішайте 70 г олії і 150 г цукру, збийте, додайте льон і банани і знову збийте. Додайте борошно, сіль, соду, горіхи і ретельно перемішайте. Помістіть тісто в сковорідку і запікайте 60-70 хв. при 180°С.
4. Для приготування глазурі змішайте 25 г. олії з какао, нагрійте і додайте подрібнений банан. Ретельно збийте, додайте решту цукру і насіння ванілі. Полийте глазур'ю остиглий пиріг.


Ванільний соус


Інгредієнти:

  1. Кокосовий цукор — 150 г.;

  2. Молоко кокосове — 0,5 л.;

  3. Сік лимона — 1 ст.л.;

  4. Кукурудзяний крохмаль — 1 ст.л.;

  5. Ваніль з насінням — ¼ шт.

Приготування:
1. Розмішайте 100 мл. молока з цукром і помістіть в парову баню.

2. Закип'ятіть решту молока, трохи остудіть і додайте ванільне насіння, крохмаль, акуратно перемішайте і поступово підливайте молоко в розтертий цукор, продовжуючи помішувати.

3. Варіть соус до легкого загустіння, але не доводьте до кипіння.

Готово.


Соус може використовуватися як прикраса до тортів або як поливка для морозива.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.