Кориця палички Цейлонська (Шрі-Ланка)
Кориця палички Цейлонська (Шрі-Ланка)Кориця палички Цейлонська (Шрі-Ланка)

Кориця палички Цейлонська (Шрі-Ланка)


140 грн/ 50г
50г Під замовлення (1 доба)

- +
Кориця палички / Шрі-Ланка.
на 100 г: білки - 3,9, жири - 3,2, вуглеводи - 79,8. Калорійність - 261 Ккал.
12 місяців

Чим особливі ПАЛИЧКИ КОРИЦІ?

  • Кориця є природним антиоксидантом.
  • Знижує вміст глюкози в крові.
  • Кориця розширює судини, активізує роботу головного мозку.
  • Цейлонська - найбільш дорогий сорт. На смак солодкувата і трішки пекуча, вирощується на Шрі-Ланці. Також відома, як «справжня» або «благородна» кориця, кінамон.

Від касії цейлонська кориця відрізняється:

  • Кориця має більш насичений смак; 
  • Світліша кольором;
  • Палички кориці крихкі;
  • Має нижчий рівень кумарину.

Як використовувати ПАЛИЧКИ КОРИЦІ?

  • Корицю часто додається у випічку та десерти;
  • Прекрасно поєднується з іншими приправами: кардамоном, фенхелем, бергамотом;
  • Чай з додаванням великої кількості кориці бадьорить, якщо ж спецію використовувати в мінімальному обсязі, то напій заспокоїть;
  • Виходячи з добової граничної дози кумарину для людини (0,1 мг на кожний кілограм тіла), дорослому рекомендують вживати не більше 1 ч. л. кориці в день, а дитині - в кілька разів менше. 

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Не рекомендовано вживати корицю при проблемах з печінкою та підшлунковою залозою, а також вагітним жінкам.

Детальніше

  • Кориця - відмінне джерело марганцю, заліза і кальцію, тому є дуже ефективним натуральним лікувальним засобом.
  • Кориця - невелике вічнозелене дерево висотою 10-15 м, яке відноситься до роду лаврових. Батьківщина — Цейлон. 
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Пряний чай з ванільним екстрактом

Інгредієнти:

  1. Гвоздика дрібка;

  2. Палички кориці — 2 шт;

  3. Чай (за смаком) 12 г.;

  4. Сік апельсиновий — 35 мл.;

  5. Лимон — 1/5 шт.;

  6. Імбир — дрібка;

  7. Кокосовий цукор чи інший підсолоджувач — за смаком;

  8. Ванільний екстракт — за смаком;

  9. Вода — 500 мл .


Змішайте гвоздику, корицю і трошки імбиру.

Залийте водою і закип'ятіть.

Цим окропом заливаємо чай і через 5 хвилин додайте цукор, соки лимона і апельсина та ванільний екстракт.

Чай готовий!

Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.