Кардамон зелений мелений (преміум)
Кардамон зелений мелений (преміум)Кардамон зелений мелений (преміум)

Кардамон зелений мелений (преміум)


67 грн/ 40 г
40 г Є в наявності

- +
Кардамон зелений / Індія.
на 100 г: білки - 10,8, жири - 6,7, вуглеводи - 40,5. Калорійність - 311 Ккал.
12 місяців

Чим особливий КАРДАМОН ЗЕЛЕНИЙ МЕЛЕНИЙ (преміум)?

  • Плоди кардамону – це зелені капсули з чорним насінням всередині, які мають насичений, пекучий, солодкавий смак  і свіжий аромат з цитрусовими нотками;
  • Кардамон підсилює обмін речовин, допомагає спалювати жири і є незамінним для бажаючих схуднути;
  • Він сприяє активності, додає сил, стимулює роботу серця, зміцнює нервову систему і є чудовим антидепрессантом;
  • Гарний смаковий альянс кардамон складе з імбирем, гвоздикою, корицею і мускатним горіхом.

Як використовувати КАРДАМОН ЗЕЛЕНИЙ МЕЛЕНИЙ (преміум)?

  • Кардамон – сильна, концентрована пряність, тому використовувати його слід у невеликих дозах. “Розкривається” кардамон повільно,тому додавайте його на початку приготування страви;
  • Кардамон  підходить практично до всіх страв, особливо до десертів, випічки, овочевих рагу, рису та картоплі, супів з бобових, соусів, каш, молока, а також для ароматизації напоїв;
  • Додавайте кардамон до кави. Він зменшить токсичність кофеїну та облагородить смак напою;

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
  • Вагітним і годуючим матерям, а також при виразці шлунку, не варто перевищувати дозування 1/4 ч.л. меленого насіння на добу.

Детальніше

  • Для яскравого, інтенсивного смаку і запаху використовуйте лише чорні свіжозмелені зернята. Цілі капсули кардамону дають тонкий, легкий аромат;
  • Зберігайте спеції так, щоб вони не піддавалися впливу прямих сонячних променів і сильному нагріванню. Завжди тримайте свої приправи в щільно закритих банках або коробочках. Це захистить їх від змішування з іншими ароматами і від попадання вологи.

Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Напій Лассі індійський


Інгредієнти:

  1. Натуральний йогурт (коров'ячий або рослинний) — 500 г.;

  2. Пудра кокосового цукру — 130 г.;

  3. Шафран  — ½ ст.л.;

  4. Кардамон —  ¼ ч.л.;

  5. Лід —  за смаком.


1. У великій мисці змішайте йогурт, цукрову пудру, кардамон і шафран. Збийте в блендері до однорідності.
2. Додайте в миску кілька кубиків льоду і перемішайте, щоб охолодити лассі.
3. Розлийте напій по склянках, намагаючись, уникати потрапляння льоду.

4. Прикрасьте шафраном і подавайте.


Написати відгук
Відгуки про товар (2)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.