Олія з насіння гірчиці
Олія з насіння гірчиціОлія з насіння гірчиці

Олія з насіння гірчиці


57 грн 100 мл
100 мл250 мл Під замовлення (1 доба)
- +
Олія з насіння гірчиці / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,8 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 898 Ккал.
6 місяців

Чим особлива олія з насіння гірчиці?

  • Гірчична олія — це рослинний “риб'ячий” жир. 
  • У олії з насіння гірчиці співвідношення Омега-3:Омега-6 — 1:2,5 (у нормі не більше 1:5, в ідеалі — 1:2-3). Тому олія з насіння гірчиці забезпечить добову потребу цих важливих поліненасиченних жирних кислот, навіть якщо ви дотримуєтесь рослинного харчування.
  • У великій кількості містить вітаміни А, Е. Вітаміни Е та А допоможуть покращити стан шкіри та стимулюватимуть ріст волосся. Це істинний “еліксир молодості”. 
  • Олія гірчиці — ефективний глистогінний засіб.
  • Олія має пікантний смак і вишуканий аромат.

Як використовувати гірчичну олію?

  • Спробуйте поєднати з овочевими салатами, картоплею, холодними стравами та використати для випічки хліба.
  • Гірчичну олію також можна застосовувати зовнішньо: для масажів, як засіб для догляду за волоссям та шкірою тіла, для розтирання тіла при застудних захворюваннях.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
  • Не можна вживати олію гірчиці людям із хронічними проблемами шлунково-кишкового тракту, із серцевими хворобами, алергікам, дітям до 3-ох років.
  • Не можна поєднувати гірчичну олію із молочними продуктами, сирами та фруктами.


Детальніше




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з нуту та зелені

Інгредієнти:

  1. Відварений нут — 2 склянки

  2. Стебло селери — 2-3 шт

  3. Нарізана зелень петрушки — ¼ склянки

  4. Нарізана червона цибуля — ½ склянки

  5. Світлі родзинки — ⅓ склянки

  6. Сік лимону — 3 ст.л.

  7. Веганський або домашній майонез — 2 ст.л. (за бажанням)

  8. Олія гірчиці — 1-2 ст.л.

  9. Сіль морська та перець — за смаком.

Приготування:

1. У мисці змішайте відварений нут, нарізану кубиками селеру, петрушку, цибулю та родзинки. Додайте сік лимону, майонез (якщо використовуєте), олію, сіль та перець та ретельно розмішайте.
2. Залиште в холодильнику на 30 хв.
3. Подавайте холодним.
Смачного!

Найкраще смакувати в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.