Олія з насіння гірчиці
Олія з насіння гірчиціОлія з насіння гірчиці

Олія з насіння гірчиці


60 грн 100 мл
100 мл250 мл Закінчується
- +
Олія з насіння гірчиці / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,8 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 898 Ккал.
3 місяці (2 місяці після відкриття)

Навіщо Вам олія з насіння ГІРЧИЦІ?

  • Гірчична олія — це рослинний “риб'ячий” жир. У великій кількості в ній присутні вітаміни А, Е та D.
  • Це істинний “еліксир молодості”. Вітаміни Е та А допоможуть покращити стан шкіри та стимулюватимуть ріст волосся.
  • Також вона сприяє лактації молока у годуючих мам.
  • А ще гірчична олія сприяє зміцненню імунітету, покращенню травлення та обміну речовин.

Як використовувати ГІРЧИЧНУ ОЛІЮ?

  • Олія гірчиці використовується в харчовій промисловості, косметології та медицині.
  • Вона має пікантний смак і вишуканий аромат. Ідеально поєднується з овочевими салатами, картоплею, холодними стравами та використовується для випічки хліба.
  • Гірчичну олію також можна застосовувати зовнішньо: для масажів, як засіб для догляду за волоссям та шкірою, для розтирання тіла при застудних захворюваннях та як лікувальний засіб при дерматологічних проблемах.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
  • Не можна вживати олію гірчиці людям із хронічними проблемами шлунково-кишкового тракту, із серцевими хворобами, алергікам, дітям до 3-ох років.
  • Не можна поєднувати гірчичну олію із молочними продуктами, сирами та фруктами.


Детальніше

  • Олію гірчиці вживають для профілактики рахіту.
  • Вживання олії гірчиці покращує стан серцево-судинної системи, зменшує ризик захворювань на інфаркт та інсульт, запобігає розвитку атеросклерозу.
  • Олія гірчиці — ефективний глистогінний засіб.



Підходить для спортсменів, людей з надлишковою вагою, активною розумовою діяльністю, діабетиків і для всіх, хто віддає перевагу корисним і здоровим продуктам.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з нуту та зелені

Інгредієнти:

  1. Відварений нут — 2 склянки;

  2. Стебло селери — 2-3 шт;

  3. Нарізана зелень петрушки — ¼ склянки;

  4. Нарізана червона цибуля — ½ склянки;

  5. Світлі родзинки — ⅓ склянки;

  6. Сік лимону — 3 ст.л.;

  7. Веганський або домашній майонез — 2 ст.л. (за бажанням);

  8. Олія гірчиці — 1-2 ст.л.;

  9. Сіль морська та перець — за смаком.

Приготування:

1. У мисці змішайте відварений нут, нарізану кубиками селеру, петрушку, цибулю та родзинки. Додайте сік лимону, майонез (якщо використовуєте), олію, сіль та перець та ретельно розмішайте.
2. Залиште в холодильнику на 30 хв.
3. Подавайте холодним.
Смачного!

Найкраще смакувати в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.