Олія соняшникова
Олія соняшниковаОлія соняшникова

Олія соняшникова


31 грн 100 мл
100 мл250 мл500 мл Під замовлення (1 доба)
- +
Олія соняха / Україна.
на 100 г: білки — 0 г, жири — 99,9 г, вуглеводи — 0 г. Калорійність — 899 ккал.
3 місяці


Навіщо Вам ОЛІЯ СОНЯШНИКОВА?

  • Олія з насіння соняшника -  джерело необхідних організму вітамінів А, Е, F та D.
  • Нестача вітаміну Е приводить до зниження імунітету, а в соняшниковій олії холодного тиснення міститься в 12 разів більше вітаміну Е, ніж в оливковій.
  • Вітамін F, який міститься в соняшниковій олії не виробляється нашим організмом, проте він є необхідним для повноцінної діяльності нервової системи, клітин печінки та судин.
  • Вживання соняшникової олії покращить стан шкіри та волосся, роботу щитовидної залози, сприятиме згортанню крові.

Як використовувати СОНЯШНИКОВУ ОЛІЮ?

  • Додавайте олію в салати, каші, супи та соуси.
  • Для кращого засвоєння вітаміну А, який міститься в соняшниковій олії - поєднуйте її з овочами.

Чого не варто?

  • Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості.
  • Не варто піддавати соняшникову олію термічній обробці, оскільки під дією високих температур всі корисні речовини руйнуються, а при повторному нагріванні олія стане канцерогенною.

Детальніше

Підходить всім, хто стежить за своїм здоров’ям та красою, дітям, спортсменам, діабетикам, людям з серцево-судинними захворюваннями, із зайвою вагою, захворюваннями ШКТ.



Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.









Попкорн з цвітної капусти

Інгредієнти:

  1. Цвітна капуста — 1 голівка;

  2. Вода — 2 ст.л.;

  3. Соняшникова олія — 1 ст.л.;

  4. Тахіні — 1 ст.л.;

  5. Соєвий соус — 1 ст.л.;

  6. Шрот кунжуту або мигдальне борошно — 3 ст.л.;

  7. Часник у порошку — ⅓ ч.л.;

  8. Чілі мелений — ¼ ч.л.;

  9. Сіль і перець — за смаком.

Приготування:

1. Наріжте цвітну капусту на менші суцвіття, помістіть в миску. Додайте воду, олію, тахіні та соєвий соус.

2. Розмішайте рівномірно. Додайте шрот (або борошно) та спеції.

3. Готувати можна в дегідраторі при 40°C 12-14 годин, або в духовці з конвекцією при 100°C до повного висушування.

Смачного!

Це чудовий та здоровий перекус на будь-який випадок життя.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в прохолодному захищеному від світла місці в герметичній тарі.