на 100 г: білки — 9 г, жири — 40 г, вуглеводи — 23 г. Калорійність — 489 ккал
Зберігати при температурі +3-5 градусів у холодильнику. Смачно вживати кімнатної температури.
1 місяць
Чим особливі цукерки "Катерина"?
Це цільнозернова кругла вафелька, всередину якої ми поклали шоколадно-горіхову пасту та цілий фундук. Ззовні покрили шоколадом та вафельною крихтою. Так вийшли цукерки «Катерина».
Кондицією та на смак схожі до цукерок Фереро. Проте, з натуральним шоколадом та без білого цукру і трансжирів.
У коробці 16 цукерок, які досить великі за розміром.
Сподобається людям, які люблять поєднання «шоколад та печиво», «шоколад та вафлі», «шоколад та горіхові пасти».
Ці цукерки з перших днів стали улюбленими для наших клієнтів і при дегустаціях ми отримали 100% позитивних відгуків.
Назвали цукерки в честь картини Тараса Шевченка «Катерина».
- може викликати набряки, дисбактеріози, висипання та проблеми зі шкірою; - підвищує апетит, харчову залежність, запалення в організмі, гормональні порушення та навіть нервові розлади; - призводить до стрибків цукру та інсуліну в крові, що є причиною зайвої ваги, порушень вуглеводного обміну та цукрового діабету; цукор знижує засвоєння білків, зокрема колагену, а це викликає передчасне старіння і ранню появу зморшок; - цукор — пожива для грибків.
та добрі новини в тому, що солодощі МОЖУТЬ бути без цукру.
ми любимо солодке, проте вважаємо, що причин відмовитись від цукру досить багато. Саме тому створюємо смаколики, які його не містять. Вони і смачні, і не приносять шкоди організму.
солодощі без цукру можна навіть діткам.
ми дбаємо про здоров'я клієнтів та радимо лише найкраще. Тому впевнені, без цукру точно корисніше, ніж з ним! :)
Чого не варто?
Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.