

Комбуча класична
7 відгуків
330 мл
-+
Є в наявності
вода очищена, цукор, культура чайного гриба (SCOBY), чай чорний, чай зелений / Україна.
на 100 г: жири — 0 г, з них насичені — 0 г, вуглеводи — 6 г, з них цукри — 6 г, білки — 0 г, сіль — 0 г. Калорійність — 24 ккал.
Зберігати у темному прохолодному місці за температури від 2 ºC до 6 ºC. Після відкриття пляшки напій вжити протягом доби. Напій може містити органічний осад.
60 днів
Що таке комбуча?
- Комбуча — це ферментований натуральний напій на основі зеленого або чорного чаю.
- Виготовлена за технологією подвійної ферментації, тому має легкий осад на дні.
- Ми додаємо невелику кількість цукру для природного процесу бродіння. У готовому напої його залишається мінімальна кількість.
Чим особлива комбуча?
- Багата на пробіотики, вітаміни С та В1. Завдяки цьому підтримується здорова мікрофлора кишківника, їжа краще перетравлюється, імунітет зміцнюється, судини захищені від шкідливого впливу глюкози та інсуліну.
- Допомагає відновити мікрофлору організму після хвороби та прийому антибіотиків.
- Чайний гриб у поєднанні з зеленим або чорним чаєм покращують роботу печінки.
- Комбуча — природний антибіотик та антиоксидант. Оцтова кислота, що утворюється в процесі бродіння, має бактерицидні властивості. У Японії та Китаї комбучу вживають при ангіні, захворюваннях порожнини рота та інших інфекційних захворюваннях.
- Від лимонаду комбуча виграє меншою кількістю цукру у складі, перед квасом — у відсутності хлібних дріжджів.
- Більше про користь комбучі читайте у нашій статті «Феномен комбучі».
Яка комбуча класична на смак?
- Комбучу ще називають «чайним квасом». Бо це чай з природніми бульбашками. Смак напою солодко-кислий, бульбашки легкі та приємні.
Як вживати комбучу?
- Смакує охолодженою! Оскільки комбуча — напій бродіння, не рекомендуємо вживати її натщесерце, під час або одразу після їжі. Найкращий варіант — через 1-2 години після їжі.
- Комбуча — одночасно смачно та корисно. Напій втамовує спрагу, покращує апетит, має бактерицидні властивості.
- Смакує охолодженою! Оскільки комбуча — напій бродіння, не рекомендуємо вживати її натщесерце, під час або одразу після їжі. Найкращий варіант — через 1-2 години після їжі.
- Комбуча — одночасно смачно та корисно. Напій втамовує спрагу, покращує апетит, має бактерицидні властивості.