Чай Ройбуш
Чай Ройбуш

Чай Ройбуш


89 грн 60 г
60 г Під замовлення (1 доба)
- +
Чай ройбуш класичний / ПАР.
на 100 г: білки — 0,8 г, жири — 0,8 г, вуглеводи — 1,2 г. Калорійність — 16 ккал.
12 місяців.

Чим особливий чай Ройбуш?

  • Ройбуш — чай, який отримують із чагарника з родини Бобових, що росте в Африці.
  • Для виробництва чаю використовують кущі, віком 1,5 роки. З кущів зрізаються тонкі гілки, на фабриці вони подрібнюються, після чого проводиться ферментація (аналогічно як під час виробницта  чаю) — сировину викладають на горизонтальну поверхню, поливають водою і залишають на декілька годин під сонцем. Після ферментації застосовують швидке сушіння (використовуються вакуумні сушильні агрегати), сортування, пастеризацію, фасування. Фасується ройбуш як і чай — або розсипом у пакети і коробки, або в одноразові заварочні пакетики.
  • Ройбуш має солодкуватий смак.
  • Чай ройбуш є природним антибіотиком.
  • Не містить кофеїну.
  • Ще цей чай називають "тонізуючою кавою".
  • Чай ройбуш допоможе зберегти молодість.
  • Позитивно впливає на нервову систему .
  • Володіє антигістамінним ефектом.
  • Нормалізує рівень цукру в крові.
  • 2 горнятка чаю ройбуш містять денну норму  фтору та заліза для організму людини.

Як правильно заварювати чай Ройбуш?

  • Не вживайте чай в гарячому вигляді - більше  50°C. Можна вживати холодним.
  • Вживати не більше двох горняток чаю протягом доби.
  • Запарювати у чайничку з розрахунком 1 ч. л. чаю на 1 стакан води.«Чаїнки» ройбуша дуже щільні, процес екстракції досить тривалий, тому ройбуш цілком можна зава́рювати декілька разів, причому при повторних заварюваннях напій виходить майже таким, як і при першому.
  • Запарювати ройбуш потрібно 7-10 хв.
  • Чим довше чай ройбуш запарювати, тим більше корисних речовин у ньому буде.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Вживати у великій кількості. Від передозування можуть виникати свербіж, набряки, висипання.
  • Вживати при гострому гастриті чи відкритій виразці шлунку.
  • При цукровому діабеті проконсультуйтесь з лікарем.

Детальніше

  • Чай ройбуш вирощують лише в Африці.
  • В косметології практикують вмивання чаєм ройбуш. Цей чай здатний покращити колір обличчя, вирівняти тон шкіри.
  • В перекладі "ройбуш" означає червоний кущ.
  • Дослідження, проведені в Японії, встановили високий вміст у ройбуші антиоксидантів і підтвердили його корисність як допоміжного засобу при лікуванні ряду захворювань. Ройбуш добре втамовує спрагу і тонізує. На відміну від чаю і кави, ройбуш не містить кофеїну, тому він може використовуватись як заміна цих напоїв для людей, яким кофеїн протипоказаний. Тому ройбуш може без обмежень вживатися маленькими дітьми. Наявність у складі ройбуша глюкози робить його смак солодкуватим без використання цукру або його замінників. Також ройбуш застосовують в Африці для полегшення ко́льок у новонароджених.

Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому прохолодному місці.