на 100 г: білки — 0,8 г, жири — 0,8 г, вуглеводи — 1,2 г. Калорійність — 16 ккал.
Зберігати в сухому прохолодному місці.
12 місяців.
Чим особливий чай Ройбуш?
Ройбуш — чай, який росте лише в одному районі Південної Африки.
Готовий чай має солодкуватий смак. З нотками сухофруктів і меду :)
Містить антиоксиданти — кверцетин і аспалатин. Вони мають потужний протизапальний ефект на організм: - нормалізують рівень холестерину; - укріплюють судини; - зменшують ріст злоякісних утворень.
Ройбуш багатий на альфа-гідроксикислоту — речовина, яка стимулює вироблення колагену і еластину. Тому захищає молодість і красу нашої шкіри:)
Містить теїн (чайний кофеїн), який заряджає організм енергією, підвищує настрій та працездатність. Але, на відміну від кофеїну, діє м'яко на нервову систему і не перезбужує її.
Як правильно заварювати чай Ройбуш?
Насипте чай у заварник в розрахунку 1 ч.л. чаю на 1 стакан води. Запарюйте 7-10 хв. Тепер насолоджуйтесь :)
Чим довше запарювати чай, тим більше смачним і насиченим буде його смак.
Ройбуш можна заварювати декілька разів. При повторних заварюваннях напій виходить майже таким, як і при першому.
Не вживайте ройбуш дуже гарячим — більше 50°C. Радимо пити його прохолодним.
Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Вживати більше 2 чашок на добу.
Вживати при гострому гастриті і виразці шлунку.
Детальніше
Чай ройбуш вирощують лише в Африці.
В косметології практикують вмивання чаєм ройбуш. Цей чай здатний покращити колір обличчя, вирівняти тон шкіри.
В перекладі "ройбуш" означає червоний кущ.
Дослідження, проведені в Японії, встановили високий вміст у ройбуші антиоксидантів і підтвердили його корисність як допоміжного засобу при лікуванні ряду захворювань. Ройбуш добре втамовує спрагу і тонізує. На відміну від чаю і кави, ройбуш не містить кофеїну, тому він може використовуватись як заміна цих напоїв для людей, яким кофеїн протипоказаний. Тому ройбуш може без обмежень вживатися маленькими дітьми. Наявність у складі ройбуша глюкози робить його смак солодкуватим без використання цукру або його замінників.
Доброго дня, Алло:) приємного чаювання:)
Фасування усіх чаїв наразі у нас йде у пакетах, адже це зручніше при транспортуванні, до того ж ви можете висипати чай у себе вдома в зручнішу та улюбленішу тару;)
А фото товару може відрізнятись від реального продукту, сподіваємось на розуміння, гарних вихідних:)
Більше тижня я написала свій чесний відгук, який Ви не опублікували. Я цей чай купила і чесно написала свої враження від нього, і що він мені нагадує по смаку якусь неприємну траву. Чому ви не публікуєте всі відгуки?
А я незрозуміла цей чай. Неможу його смакувати, неможу ним насолоджуватись, так як він нагадує мені якусь траву неприємну, а з лимоном ще гірший присмак. Шкода що немає змоги трішки попробувати цей чай перед покупкою, ось тепер стоїть ціла баночка.
Таїсіє, для літа підходить, бо цей чай не потрібно вживати в гарячому вигляді - температура води має бути не більше 50°C. Можна вживати холодним.
Готувати чай потрібно так:
1. Запарювати у чайничку з розрахунком 1 ч. л. чаю на 1 стакан води.
2. Загалом запарювати протягом 7-10 хв.
3. Чим довше чай Ройбуш запарювати, тим більше корисних речовин у ньому буде.
Вживати не більше двох горняток чаю протягом доби.
Люблю різні чайні новинки, коли вперше побачила цей чай одразу захотіла купити. Дуже смачний на смак. Чай дуже економний, для заварки потрібно всього половину чайної ложки, причому заварювати можна кілька разів.
Це один з трьох моїх найулюбленіших чаїв. Радий. що ви його додали в асортимент. Смак як завжди особливий і насичений колір говорить про його оригінальність. Дякую!