Чим особливий ЧАЙ ПУЕР (розсипний)?
Чай Пуер - це чорний єдиний вид чаю, який стає кращим з часом. Щоб отримати глибокий колір настою, міцний, м'який смак і стійкий аромат, цей чай витримується кілька років в спеціальних умовах.
Відзначається гармонійним, оксамитовим ароматом та копченим, пікантним присмаком.
Такий чай є чудовим варіантом чаю на кожен день.
Цей чай підсилює роботу мозку та допомагає у схудненні.
Як правильно заварювати ПУЕР?
- Для заварювання пуеру зазвичай беруть 5-7 г. чаю на 1-2 склянки води.
- Насипавши заварку в чайник, необхідно її залити кип'ятком і закрити чайник кришкою. Чайник потрібно покрити серветкою так щоб були покриті носик чайника і кришка, в цьому випадку аромат чаю краще збережеться.
- Не варто занадто вкривати чайник, оскільки чай в цьому випадку "буде сильно пріти" і втрачати свій смак.
- Заварювати чай необхідно 10-30 секунд.
- Підходить для заварювання 10-15 разів, але найароматнішою буде перша порція.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Не варто зловживати чаєм вагітним та людям, що мають проблеми зі шлунком.
- Не рекомендується зловживати пуером людям із безсонням, оскільки кофеїн, що в ньому міститься, збуджує нервову систему.
- Не варто вживати при атеросклерозі та гіпертонії.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Зберігати в сухому прохолодному місці.