Чай Молочний Улун (Оолонг)
Чай Молочний Улун (Оолонг)

Чай Молочний Улун (Оолонг)


85 грн 60 г
60 г Під замовлення (1 доба)
- +
Чай Улун Молочний (Оолонг) / Китай.
на 100 г: білки — 20,1 г, жири — 5,1 г, вуглеводи — 4 г. Калорійність — 140 ккал ( у сухому продукті).
12 місяців.


Чим особливий чай молочний Улун (оолонг)?

  • Молочний Улун — це ферментований чай, який зберігає у собі властивості зеленого і червоного чаїв.
  • На смак ніжний вершково-карамельний. Такого ви ще не куштували:)
  • Містить у великих кількостях:
    - вітаміни групи В — підтримують роботу нервової системи;
    - поліфеноли — сильні антиоксиданти, які попереджають онкозахворювання;
    - таніни — абсорбують і виводять токсичні речовини з ШКТ.
  • Молочний Улунг — джерело ефірних масел. Вони корисні для травлення: підвищують апетит і стимулюють виділення шлункового соку.
  • Містить теїн (чайний кофеїн), який заряджає організм енергією, підвищує настрій та працездатність. Але, на відміну від кофеїну, діє м'яко на нервову систему і не перезбуджує її.

Як правильно заварювати молочний улун (оолонг)?

  • Ніколи не заливайте чай окропом!
    Оптимальна температура води — 85 градусів. Краще використовувати бутильовану не мінеральну або гірську воду.
  • Щоб заварити чай: закип'ятіть воду і дайте окропу охолонути 5 хв. У заварник насипте 7-10 г улуну (1 ч.л.), залийте невеликою кількістю води та дайте настоятись. Тепер насолоджуйтесь вершковим смаком та ароматом ❤️
  • Радимо пити улун без цукру і лимону. Можете смакувати його з нашими корисними смаколиками.
  • Дітям можна давати улун з 3 років. Але готовий напій повинен бути вдвічі слабшим.

Чого не варто?

  • Вживати на голодний шлунок.
  • Не можна залишати воду в чайнику, якщо збираєтеся заварити улун повторно.


Детальніше

  • Улун Ча в перекладі "чай чорного дракона".
  • Також молочний улун (оолонг) називають блакитним чаєм.
  • Технологія виробництва улуну — одна з найскладніших у світі.

Написати відгук
Відгуки про товар (9)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому прохолодному місці.