Висівки жорнові житні (відбірні)
Висівки жорнові житні (відбірні)Висівки жорнові житні (відбірні)

Висівки жорнові житні (відбірні)


18 грн 200 г
200 г Є в наявності
- +
Житні висівки / Виготовляється на східно-тірольських жорнових млинах Green, Австрія.
на 100 г: білки — 15,6 г, жири — 4,3 г, вуглеводи — 32 г. Калорійність — 220 Ккал.
6 місяців

Що таке ЖИТНІ ЖОРНОВІ ВИСІВКИ (відбірні) та чим вони особливі?

  • Висівки — це лушпиння, яке отримують після змелення зерна на борошно. Це унікальний продукт, який зберігає близько 90% речовин, що містяться у зерні.
  • Не мають вираженого смаку та швидко тамують голод.
  • Житні висівки — прекрасний засіб для схуднення. А також вони чудово очищують організм.
  • Житні висівки уповільнюють процес старіння та є засобом №1 у боротьбі з холестерином.
  • Висівки містять до 90% активних компонентів, що містяться в цільному зерні.
  • Житні висівки нормалізують мікрофлору кишечника, виводять токсини та допомагають при запорах.
  • Вітаміни групи В, якими багаті житні висівки беруть участь в обміні речовин, а також у синтезі гемоглобіну.
  • Також вони сприяють нормалізації артеріального тиску, зниженню цукру в крові та покращеню роботи серцево-судинної системи.
  • Вживання житніх висівок є чудовою профілактикою онкологічних захворювань.
  • В якості профілактики житні висівки використовують при порушеннях функцій печінки, жовчного міхура та підшлункової залози.

Як використовувати ЖИТНІ ЖОРНОВІ ВИСІВКИ?

  • Висівки необхідно приймати разом з їжею, а не замість прийомів їжі.
  • Додавайте їх у салати, каші чи випічку і вдосконалюйте смакові якості ваших страв.
  • Висівки обов’язково треба запивати водою. Вони розбухають та створюють відчуття ситості в шлунку, тим самим попереджують переїдання.
  • В день рекомендовано вживати не більше 3 ст. л. (30 г) висівок.
  • Також висівки активно використовуються, як компонент  домашньої косметики.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
  • Не рекомендовано вживати при виразкових і запальних захворюваннях органів травлення.

Детальніше






 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.


Смузі висівкове


Інгредієнти:


  1. Апельсин — 1 шт;

  2. Полуниця — 100 г;

  3. Капуста листова — 50 г;

  4. Вода — ½ склянки;

  5. Висівки житні — 2 ч.л.;

  6. Мед — 1 ч.л.

Приготування:


Очистіть апельсин від шкірки, помістіть всі інгредієнти у блендер та збийте до однорідності. Перелийте в склянку. Готово.

Вживайте у будь-яку пору дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.