


Висівки жорнові житні (відбірні)
4 відгуки
25 грн 200 г
200 г
Під замовлення (1 доба)
Житні висівки / Україна
на 100 г: білки — 15,6 г, жири — 4,3 г, вуглеводи — 32 г. Калорійність — 220 Ккал.
6 місяців
Що таке житні жорнові висівки та чим вони особливі?
- Житні висівки — це лушпиння, яке отримують після змелення зерна на борошно. Зберігають майже 90% корисних речовин, що містить цільне зерно.
- Природний абсорбент, який виводить токсини з організму. Висівки вбирають рідину, розбухають і стимулюють процеси травлення.
- Житні висівки містять у великій кількості вітаміни групи В, які важливі для роботи нервової та серцево-судинної системи. Та антиоксиданти, які зменшують запальні процеси в організмі.
- Багаті на клітковину, тому нормалізують мікрофлору кишківника і допомагають при закрепах.
Як вживати житні жорнові висівки?
- Додавайте в салати, випічку, перші страви, йогурти чи смузі. Чудово смакує з усіма стравами та додає ситості.
- Рекомендуємо вживати не більше 30 грам висівок в день = 3 ст. л.
- Поради від СМАКУ ЖИТТЯ ❤️
- обов’язково дотримуйтесь водного балансу при вживанні висівок. Вода допомагає розчиняти харчові волокна і просуватися по шлунковому тракту;
- приймайте висівки разом з їжею, а не замість прийомів їжі!
- обов’язково дотримуйтесь водного балансу при вживанні висівок. Вода допомагає розчиняти харчові волокна і просуватися по шлунковому тракту;
- приймайте висівки разом з їжею, а не замість прийомів їжі!
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
- Зловживати при загостреннях гастриту, пакреатиту та інших захворювання ШКТ.
Смузі висівкове
Інгредієнти:
Апельсин — 1 шт
Полуниця — 100 г
Капуста листова — 50 г
Вода — ½ склянки
Висівки житні — 2 ч.л.
Мед — 1 ч.л.
Приготування:
Очистіть апельсин від шкірки, помістіть всі інгредієнти у блендер та збийте до однорідності. Перелийте в склянку. Готово.
Вживайте у будь-яку пору дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.