Шрот гарбуза
Шрот гарбузаШрот гарбуза

Шрот гарбуза


13 відгуків
43 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
Гарбузове насіння / Україна.
на 100 г: білки — 16 г, жири — 18 г, вуглеводи — 10 г. Калорійність — 320 Ккал.
6 місяців

Чим особливий шрот гарбуза?

  • Шрот (клітковина, макуха) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Не проходить термічної обробки, тому зберігає усі корисні властивості.
  • Шрот гарбуза — ідеальний глистогінний засіб. Використовуйте в парі з антипаразитарним комплексом для кращого результату.
  • Містить вітамін А, що є антиоксидантом: вповільнює процеси старіння і покращує стан шкіри, волосся та нігтів.
  • Гарбузовий шрот — справжня “мітла” для шлунку, бо багатий на клітковину, яка вбирає і виводить токсини з організму.

Як використовувати шрот гарбуза?

  • Додавайте в каші, салати, смузі, супчики. Ви будете здивовані настільки це смачно :)
  • Використовуйте для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок. Разом із нашими веганськими сумішами для випічки.
  • Для профілактики радимо вживати таким чином: 1-2 ст. л. гарбузового шроту розведіть у невеликій кількості води, соку чи кефіру та приймайте 3рази на добу за 20 хв до прийому їжі.
    Курс вживання — 3-4 тижні.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше



  • Він сприяє підвищенню працездатності, нормалізує нервову систему та загальний емоційний стан.





УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з лисичками

Інгредієнти:


  1. Молодий шпинат — 200г;

  2. Дроблений грецький горіх — ⅓ склянки;

  3. Шрот гарбуза — 2 ст.л.;

  4. Гриби лисички (або шампіньйони) — 200 г;

  5. Помідори черрі — 6-8 шт;

  6. Олія для смаження — 1 ст.л.;

  7. Бальзамічний оцет — 1 ч.л.;

  8. Оливкова олія — 3 ст.л.;

  9. Сіль та перець за смаком.

Приготування:


1. Помити шпинат та обрізати хвостики від листя.
2. Помити гриби та розрізати їх на чотири частини.
3. Обсмажити гриби на олії до золотавої скоринки.
4. Розрізати помідори навпіл.
5. Горіхи можна просушити на сухій сковорідці (не обов’язково).
6. Приготувати заправку: з’єднати горіхи, шрот, олію та бальзамічний оцет.
7. Викласти листя шпинату на дно тарілки, потім гриби та помідори і зверху заправити соусом.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (13)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.