Шрот гарбуза
Шрот гарбузаШрот гарбуза

Шрот гарбуза


38 грн 250 г
250 г Є в наявності
- +
Гарбузове насіння / Україна.
на 100 г: білки — 16 г, жири — 18 г, вуглеводи — 10 г. Калорійність — 320 Ккал.
6 місяців

Чим особливий шрот гарбуза?

  • Шрот (клітковина, макуха)  — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування.
  • Шрот гарбуза це ідеальний глистогінний засіб. Використовуйте його в парі з антипаразитарним комплексом і результат буде вау.
  • Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.
  • Шрот гарбуза сприяє збільшенню м'язової маси, бо містить 16г білка на 100г продукту, тому є ідеальним харчовим додатком для спортсменів.
  • Гарбузовий шрот — чудова “мітла” для шлунку, бо багатий на клітковину і має здатність вбирати і виводити все погане:)

Як використовувати шрот гарбуза?

  • Шрот — ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати його в салати, каші, фруктові смузі, соки або просто візьміть столову ложку будь-якого шроту, налийте туди трішки олії та з'їжте. Ви будете здивовані, наскільки це смачно:)
  • Шрот гарбуза має широке застосування в кулінарії: додавайте його до млинців, запіканок, хліба тощо.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше



  • Він сприяє підвищенню працездатності, нормалізує нервову систему та загальний емоційний стан.




УВАГА! Через специфіку даного продукту - ми не пакуємо його у zero-waste пакування!



 Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Салат з лисичками

Інгредієнти:


  1. Молодий шпинат — 200г;

  2. Дроблений грецький горіх — ⅓ склянки;

  3. Шрот гарбуза — 2 ст.л.;

  4. Гриби лисички (або шампіньйони) — 200 г;

  5. Помідори черрі — 6-8 шт;

  6. Олія для смаження — 1 ст.л.;

  7. Бальзамічний оцет — 1 ч.л.;

  8. Оливкова олія — 3 ст.л.;

  9. Сіль та перець за смаком.

Приготування:


1. Помити шпинат та обрізати хвостики від листя.
2. Помити гриби та розрізати їх на чотири частини.
3. Обсмажити гриби на олії до золотавої скоринки.
4. Розрізати помідори навпіл.
5. Горіхи можна просушити на сухій сковорідці (не обов’язково).
6. Приготувати заправку: з’єднати горіхи, шрот, олію та бальзамічний оцет.
7. Викласти листя шпинату на дно тарілки, потім гриби та помідори і зверху заправити соусом.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (12)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.