


Шрот гарбуза
46 грн 250 г
250 г
Під замовлення (1 доба)
Гарбузове насіння / Україна (власного виробництва).
на 100г: білки - 16 г, жири - 18 г, вуглеводи - 10 г. Калорійність - 320 Ккал.
6 місяців
Що таке ШРОТ ГАРБУЗА, та чим він особливий?
- Шрот (клітковина, макуха) - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування;
- Шрот гарбуза допоможе пришвидшити метаболізм та схуднути без шкоди для здоров'я;
- Також це ідеальний глистогінний засіб;
- Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.
Як використовувати ШРОТ ГАРБУЗА?
- Шрот - ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати його в салати, каші, фруктові смузі, соки або просто візьміть столову ложку будь-якого шроту, налийте туди трішки олії та з'їжте. Ви будете здивовані, наскільки це смачно;
- Шрот гарбуза має широке застосування в кулінарії: додавайте його до млинців, запіканок, хліба тощо;
- Також він широко використовується в дерматологічних та косметичних цілях - допомагає при захворюваннях шкіри, опіках, травмах. Використовується для приготування домашніх масок та скрабів.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Салат з лисичками
Інгредієнти:
Молодий шпинат — 200г;
Дроблений грецький горіх — ⅓ склянки;
Шрот гарбуза — 2 ст.л.;
Гриби лисички (або шампіньйони) — 200 г;
Помідори черрі — 6-8 шт;
Олія для смаження — 1 ст.л.;
Бальзамічний оцет — 1 ч.л.;
Оливкова олія — 3 ст.л.;
Сіль та перець за смаком.
Приготування:
2. Помити гриби та розрізати їх на чотири частини.
3. Обсмажити гриби на олії до золотавої скоринки.
4. Розрізати помідори навпіл.
5. Горіхи можна просушити на сухій сковорідці (не обов’язково).
6. Приготувати заправку: з’єднати горіхи, шрот, олію та бальзамічний оцет.
7. Викласти листя шпинату на дно тарілки, потім гриби та помідори і зверху заправити соусом.
Смачного!
Написати відгук
Відгуки про товар (11)
Пересипати в герметичний контейнер, або зберігати в оригінальному пакеті дой-пак. В сухому прохолодному місці.