


Борошно з твердих сортів пшениці
5 відгуків
72 грн 900 г
900 г
Очікується
Пшениця / Україна.
на 100 г. білки — 11,5 г, жири — 2,2 г, вуглеводи — 55,8 г. Калорійність — 298 ккал.
6 місяців
Чим особливе борошно з твердих сортів пшениці?
- Борошно з твердих сортів пшениці — це борошно грубого помолу, яке отримують в процесі перемелювання цільного пшеничного зерна.
- Органічний чистий продукт. Пшениця для цього борошна вирощена без використання хімічних добрив.
- Містить глютен.
- Всі цінні речовини, що містить зародок, залишаються в борошні:
- вітаміни групи В — необхідні для здорової нервової системи;
- магній — знижує артеріальний тиск та "поганий" холестерин;
- кальцій та фосфор — потрібні для міцних кісток і зубів. - Пшеничне цільнозернове борошно — джерело рослинних волокон, які служать «щіткою» для кишківника та допомагають виводити токсини.
- вітаміни групи В — необхідні для здорової нервової системи;
- магній — знижує артеріальний тиск та "поганий" холестерин;
- кальцій та фосфор — потрібні для міцних кісток і зубів.
Як використовувати борошно з твердих сортів пшениці?
- Використовуйте для приготування корисної випічки — хліба, печива, крекерів, лавашу чи запіканок.
- Печіть корисний хлібчик із пшеничного борошна та нашої закваски.
- У рубриці РЕЦЕПТИ ви знайдете цікаві способи використання пшеничного борошна.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Лимонне печиво
Інгредієнти:
Борошно з твердих сортів пшениці — 300 г.;
Коричневий цукор — 150 г.;
Кокосова олія — 150 г.;
Свіжовичавлений сік лимона — з 1-го лимона;
Цедра лимона — з половини лимона;
Сода — 1/2 ч.л.
Приготування:
1. Засипте борошно, разом з цукром і содою в ємність і добре перемішайте.
2. Потім, поступово влийте олію, замішуючи руками. Повинні вийти сипуче тісто.
3. Додайте лимонний сік і подрібнену цедру. Замішайте тісто близьке до пісочного.
4. Тісто обмотайте плівкою, та поставте в холодильник десь на годину.
5. Після чого розгорніть його і зліпіть печиво бажаної форми і розміру.
6. Випікайте печиво в попередньо прогрітій до 180С духовці близько 30 хв.
Печиво підходить для сніданку та перекусів у першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.