Борошно з твердих сортів пшениці
Борошно з твердих сортів пшениціБорошно з твердих сортів пшениці

Борошно з твердих сортів пшениці


68 грн 900 г
900 г Під замовлення (1 доба)
- +
Пшениця / Україна.
на 100 г. білки — 11,5 г, жири — 2,2 г, вуглеводи — 55,8 г. Калорійність — 298 ккал.
6 місяців

Чим особливе борошно з твердих сортів пшениці?

  • Борошно з твердих сортів пшениці — це борошно грубого помолу, яке отримують в процесі перемелювання цільного пшеничного зерна.
  • Всі цінні речовини, що містяться в зародку, залишаються в борошні.
  • Це органічний чистий натуральний продукт, пшениця для цього борошна вирощена без використання хімічних добрив.
  • У пшеничному борошні з твердих сортів пшениці містяться рослинні волокна, які служать своєрідною «щіткою» для кишечника.
  • Вона сприяє нормалізації кількості кремнію в організмі, який відповідає за імунну систему.


Як використовувати борошно з твердих сортів пшениці?

  • Борошно з твердих сортів пшениці — здорова альтернатива традиційному борошну і відмінний спосіб зробити свій раціон корисним;
  • Використовуйте для приготування здорової випічки - хліба, печива, крекерів, лавашу, запіканок тощо.


Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


Детальніше

  • Пшеничне борошно з цільного зерна ідеально підходить для тих, хто стежить за своєю фігурою і вагою;
  • Пшеничне борошно містить вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і омолоджує організм;
  • Великий вміст харчових волокон підтримує нормальні функції травної системи, в той час як вітаміни і цінні мінеральні речовини підтримують нервову систему і позитивно впливають на настрій;
  • Хлібобулочні вироби з такого борошна, збільшують опірність організму, а також активують процес вироблення гормонів і антитіл.

  • Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Лимонне печиво


Інгредієнти:

  1. Борошно з твердих сортів пшениці — 300 г.;

  2. Коричневий цукор — 150 г.;

  3. Кокосова олія — 150 г.;

  4. Свіжовичавлений сік лимона — з 1-го лимона;

  5. Цедра лимона — з половини лимона;

  6. Сода — 1/2 ч.л.


Приготування:

1. Засипте борошно, разом з цукром і содою в ємність і добре перемішайте.

2. Потім, поступово влийте олію, замішуючи руками. Повинні вийти сипуче тісто.

3. Додайте лимонний сік і подрібнену цедру. Замішайте тісто близьке до пісочного.

4. Тісто обмотайте плівкою, та поставте в холодильник десь на годину.

5. Після чого розгорніть його і зліпіть печиво бажаної форми і розміру.

6. Випікайте печиво в попередньо прогрітій до 180С духовці близько 30 хв.


Печиво підходить для сніданку та перекусів у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.