Цільнозернове пшеничне борошно тонкого помелу
Цільнозернове пшеничне борошно тонкого помелуЦільнозернове пшеничне борошно тонкого помелу

Цільнозернове пшеничне борошно тонкого помелу


6 відгуків
80 грн 900 г
900 г Є в наявності
- +
Пшениця / Україна.
на 100 г. білки — 11,5 г, жири — 2,2 г, вуглеводи — 55,8 г. Калорійність — 298 ккал.
6 місяців

Чим особливе борошно з твердих сортів пшениці?

  • Борошно з твердих сортів пшениці — це борошно тонкого помелу, яке отримують в процесі перемелювання цільного пшеничного зерна.
  • Органічний чистий продукт. Пшениця для цього борошна вирощена без використання хімічних добрив.
  • Містить глютен.
  • Всі цінні речовини, що містить зародок, залишаються в борошні:
    - вітаміни групи В — необхідні для здорової нервової системи;
    - магній — знижує артеріальний тиск та "поганий" холестерин;
    - кальцій та фосфор — потрібні для міцних кісток і зубів.
  • Пшеничне цільнозернове борошно — джерело рослинних волокон, які служать «щіткою» для кишківника та допомагають виводити токсини.

Як використовувати борошно з твердих сортів пшениці?

  • Використовуйте для приготування корисної випічки — хліба, печива, крекерів, лавашу чи запіканок.
  • Печіть корисний хлібчик із пшеничного борошна та нашої закваски.
  • У рубриці РЕЦЕПТИ ви знайдете цікаві способи використання пшеничного борошна.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


Детальніше

  • Пшеничне борошно з цільного зерна ідеально підходить для тих, хто стежить за своєю фігурою і вагою;
  • Пшеничне борошно містить вітамін Е, який бореться з вільними радикалами і омолоджує організм;
  • Великий вміст харчових волокон підтримує нормальні функції травної системи, в той час як вітаміни і цінні мінеральні речовини підтримують нервову систему і позитивно впливають на настрій;
  • Хлібобулочні вироби з такого борошна, збільшують опірність організму, а також активують процес вироблення гормонів і антитіл.

  • Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Лимонне печиво


Інгредієнти:

  1. Борошно з твердих сортів пшениці — 300 г.;

  2. Коричневий цукор — 150 г.;

  3. Кокосова олія — 150 г.;

  4. Свіжовичавлений сік лимона — з 1-го лимона;

  5. Цедра лимона — з половини лимона;

  6. Сода — 1/2 ч.л.


Приготування:

1. Засипте борошно, разом з цукром і содою в ємність і добре перемішайте.

2. Потім, поступово влийте олію, замішуючи руками. Повинні вийти сипуче тісто.

3. Додайте лимонний сік і подрібнену цедру. Замішайте тісто близьке до пісочного.

4. Тісто обмотайте плівкою, та поставте в холодильник десь на годину.

5. Після чого розгорніть його і зліпіть печиво бажаної форми і розміру.

6. Випікайте печиво в попередньо прогрітій до 180С духовці близько 30 хв.


Печиво підходить для сніданку та перекусів у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук
Поставте будь-ласка вашу оцінку


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.