


Борошно з твердих сортів пшениці
68 грн 900 г
900 г
Під замовлення (1 доба)
Пшениця / Україна.
на 100г. білки - 11.5 г, жири - 2.2 г, вуглеводи - 55.8 г. Калорійність - 298 ккал.
6 місяців
Чим особливе борошно з твердих сортів пшениці?
- Борошно з твердих сортів пшениці - це борошно грубого помолу, яке отримують в процесі перемелювання цільного пшеничного зерна.
- Всі цінні речовини, що містяться в зародку, залишаються в борошні;
- Це органічний чистий натуральний продукт, пшениця для цього борошна вирощена без використання хімічних добрив;
- У пшеничному борошні з твердих сортів пшениці містяться рослинні волокна, які служать своєрідною «щіткою» для кишечника;
- Вона сприяє нормалізації кількості кремнію в організмі, який відповідає за імунну систему.
Як використовувати борошно з твердих сортів пшениці?
- Борошно з твердих сортів пшениці - здорова альтернатива традиційному борошну і відмінний спосіб зробити свій раціон корисним;
- Використовуйте для приготування здорової випічки - хліба, печива, крекерів, лавашу, запіканок тощо.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Лимонне печиво
Інгредієнти:
Борошно з твердих сортів пшениці — 300 г.;
Коричневий цукор — 150 г.;
Кокосова олія — 150 г.;
Свіжовичавлений сік лимона — з 1-го лимона;
Цедра лимона — з половини лимона;
Сода — 1/2 ч.л.
Приготування:
1. Засипте борошно, разом з цукром і содою в ємність і добре перемішайте.
2. Потім, поступово влийте олію, замішуючи руками. Повинні вийти сипуче тісто.
3. Додайте лимонний сік і подрібнену цедру. Замішайте тісто близьке до пісочного.
4. Тісто обмотайте плівкою, та поставте в холодильник десь на годину.
5. Після чого розгорніть його і зліпіть печиво бажаної форми і розміру.
6. Випікайте печиво в попередньо прогрітій до 180С духовці близько 30 хв.
Печиво підходить для сніданку та перекусів у першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.