Кус-кус (крупний)
Кус-кус (крупний)Кус-кус (крупний)

Кус-кус (крупний)


7 відгуків
600 гbig pack 1 кг
117 600 г
Є в наявності

Що таке кус-кус (крупний) та чим він особливий?

  • Кус-кус  це крупа із зерен пшениці. Ми подрібнюємо зерно і формуємо маленькі кульки — це і є кус-кус.
  • Містить харчові волокна, які покращують роботу шлунково-кишкового тракту.
  • Джерело усіх вітамінів групи В. Особливо багатий на вітамін В5, який піднімає життєвий тонус, бореться з хронічною втомою і депресією.
  • Містить у великих кількостях: фосфор (170 мг), калій (166 мг), магній (74 мг). Вони укріплюють нервову і серцево-судинну системи.
  • Джерело селену  мінерал, який зменшує запалення і відновлює клітини організму.

Як вживати кус-кус (крупний)?

  • Щоб приготувати кус-кус вам знадобиться лише 10хв. Всипте його у киплячу воду та проваріть 10хв  страва готова!
  • Готуйте кус-кус як традиційну кашу, особливо смачно на кокосовому молоці з горішками.
  • Чудовий гарнір до будь-яких страв: риби чи морепродуктів. Можна додавати у салати і супи.
  • Використовуйте кус-кус як начинку до млинців. Випробовано нами:)
  • Завдяки своєму нейтральному смаку, його можна смакувати і солодким, і соленим.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Птітім (кус-кус) / Туреччина
на 100г: білки - 12.8 г, жири - 0.6 г, вуглеводи - 72.4 г. Калорійність - 376 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців

Кус-кус у грибах

Інгредієнти:


1. Олія рослинна - 5 ст.л.;
2. Шпинат свіжий (або заморожений) — 6 склянок;
3. Королівські шампіньйони — ½ склянки
4. Часник — 2 зубчики (або асафетида ½ ч.л.);
5. Цибуля ріпчаста — 1 шт;
6. Овочевий бульйон (або вода) — ½ склянки;
7. Кус-кус крупний — 1 склянка;
8. Вода — 2 склянки.

Приготування:

1. Доведіть воду до кипіння, додайте кус-кус і варіть на малому вогні протягом 10-15 хв. до помірного розм’якшення. Злийте зайву воду, додайте 3 ст.л. олії, вимішайте і відкладіть.

2. Підігрійте в сотейнику 2 ст.л. олії, наріжте цибулю і готуйте її протягом 3-5 хв., поки вона не стане м’якою та напівпрозорою.

3. Додайте розчавлений часник та готуйте ще 2 хв. Якщо готуєте з асафетидою, тоді додайте її в кінці приготування (за 1 хв. до виключення вогню). Додайте гриби та готуйте ще 5 хв на невеликому вогні.

4. Додайте шпинат і бульйон (або воду) і перемішайте.

5. Накрийте кришкою та варіть, поки не буде готовий шпинат. Близько 5 хв. Додайте кус-кус і перемішайте.

Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.


Написати відгук
Відгуки про товар (7)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення