


Кус-кус (крупний)
60 грн/ 600 г
600 г
Є в наявності
Кус-кус крупний / Ізраїль.
на 100г: білки - 12.8 г, жири - 0.6 г, вуглеводи - 72.4 г. Калорійність - 376 Ккал.
6 місяців
Що таке КУС-КУС (крупний), та чим він особливий?
- Кус-кус – це крупа, що популярна в усьому світі завдяки своєму чудовому смаку і корисним властивостям;
- Пшеничний кус-кус багатий вітаміном В5, який підіймає життєвий тонус, бореться з хронічною втомою і депресією, лікує безсоння;
- Вживання кус-кусу покращує регенерацію шкіри і волосся, що актуально при ранньому посивінні;
- Також, він корисний для профілактики раннього старіння і захворювань суглобів.
Як вживати КУС-КУС?
- Кус-кус – чудовий гарнір або самостійна страва. Його подають замість відвареного рису або картоплі, додають в деякі салати, використовують як начинку для фарширування, в пловах, супах тощо;
- Найнадійніший спосіб збереження цінних мінеральних речовин і вітамінів – приготування крупи на пару;
- Готується кус-кус практично миттєво;
- Подавати до столу можна в будь-якому вигляді - і гарячим, і холодним;
- А ще кус-кус чудово поєднується з овочами, фруктами, горіхами і приправами.
Чого не варто?
- Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Кус-кус у грибах
Інгредієнти:
2. Шпинат свіжий (або заморожений) — 6 склянок;
3. Королівські шампіньйони — ½ склянки
4. Часник — 2 зубчики (або асафетида ½ ч.л.);
5. Цибуля ріпчаста — 1 шт;
6. Овочевий бульйон (або вода) — ½ склянки;
7. Кус-кус крупний — 1 склянка;
8. Вода — 2 склянки.
Приготування:
1. Доведіть воду до кипіння, додайте кус-кус і варіть на малому вогні протягом 10-15 хв. до помірного розм’якшення. Злийте зайву воду, додайте 3 ст.л. олії, вимішайте і відкладіть.
2. Підігрійте в сотейнику 2 ст.л. олії, наріжте цибулю і готуйте її протягом 3-5 хв., поки вона не стане м’якою та напівпрозорою.
3. Додайте розчавлений часник та готуйте ще 2 хв. Якщо готуєте з асафетидою, тоді додайте її в кінці приготування (за 1 хв. до виключення вогню). Додайте гриби та готуйте ще 5 хв на невеликому вогні.
4. Додайте шпинат і бульйон (або воду) і перемішайте.
5. Накрийте кришкою та варіть, поки не буде готовий шпинат. Близько 5 хв. Додайте кус-кус і перемішайте.
Смачного!
Найкраще вживати у першій половині дня.
Написати відгук
Відгуки про товар (5)
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.