Крупа соргова шліфована
Крупа соргова шліфована

Крупа соргова шліфована


70 грн/ 500 г
500 г Є в наявності
- +
крупа сорго / Україна.
на 100 г: білки —9,2 г, жири — 1,8 г, вуглеводи — 76,2 г. Калорійність — 357,5 ккал.
24 місяці

Чим особлива КРУПА СОРГОВА?

  • Крупа сорго містить багато вуглеводів. Добре насичує і втамовує голод.
  • Має велику кількість вітамінів групи В.
  • Крупу соргову рекомендовано додавати до свого раціону людям із цукровим діабетом.

Як вживати КРУПУ СОРГОВУ?

  • Крупу соргову можна додавати до перших страв чи готувати як гарнір.
  • Готується сорго так само, як і будь-яка інша крупа у пропорції 1:2.
  • Вона не має яскраво вираженого смаку. Тому її можна готувати як солодкою, так і солоною.
  • З крупи сорго також можна приготувати напій, який за смаком буде нагадувати каву. Для цього зерно спочатку обсмажують, а потім змелюють. Не рекомендовано робити запас такої "кави", оскільки постоявши вона втрачає свої смакові властивості.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше

  • Зернове сорго займає четверте місце після пшениці, рису та кукурудзи у світовому виробництві. Основними виробниками зернового сорго є Мексика, США та Аргентина.
  • Із зернового сорго у Китаї роблять напій маотай.


Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухих, добре вентильованих приміщеннях при температурі не вище 25 С і відносній вологості повітря 75%.