Крупа соргова манна
9 відгуків
500 г
Закінчується
Що таке манна соргова крупа та чим вона особлива?
- Соргова манна крупа — це дрібно посічене зерно сорго.
- За смаком схожа на пшоняну кашу із горіховим присмаком, а за зовнішнім виглядом нагадує манну кашу.
- Містить такі мікроелементи:
- фосфор (34,9 мг/100г) — покращує ріст кісток та зубів;
- калій (23,9 мг/100г) — попереджає утворення набряків;
- магній (18,7 мг) — укріплює нервову систему.
- Джерело поліфенолів, які зменшують ризик виникнення хронічних захворювань, включаючи онкологію і хвороби серця.
- Містить фолієву кислоту. Вона підтримує імунну систему та особливо рекомендована майбутнім і годуючим мамам.
- фосфор (34,9 мг/100г) — покращує ріст кісток та зубів;
- калій (23,9 мг/100г) — попереджає утворення набряків;
- магній (18,7 мг) — укріплює нервову систему.
Про глютен
Сорго — безглютенова крупа.
Та через те, що зберігається на одному складі з іншими продуктами, може містити сліди глютену.
Таку крупу можна спокійно вживати людям, що обмежують глютен або мають легкий ступінь непереносимості. Якщо ж у вас діагностована целіакія, будьте обережними.
Як вживати манну соргову крупу?
- Для приготування просто засипте крупу у киплячу воду та варіть 5-7 хв до готовності.
- Готуйте соргову кашу на сніданок. Радимо смакувати на кокосовому молоці та додавати горішки і насіння до смаку.
- Чудова заміна манної каші для діток. Впевнені, їм засмакує:)
- Не має яскраво вираженого смаку, тому може бути й солодкою, й соленою.
- Маленький секрет від нас ❤️ Ми полюбляємо додавати її до сирників замість муки або манки. Сирники виходять пухкі та ситні. Спробуйте і ви.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
крупа манна сорго / Україна.
на 100 г: білки — 9,3 г, жири — 0,4 г, вуглеводи — 79 г. Калорійність — 387 ккал.
Зберігати в сухому місці при температурі не вище 25 С.
24 місяці