Чай Доброго ранку (власного збору)
Чай Доброго ранку (власного збору)Чай Доброго ранку (власного збору)

Чай Доброго ранку (власного збору)


10 відгуків
70 г
98 70 г
Є в наявності

Чим особливий чай "Доброго ранку"?

  • Чай “Тихий вечір” — справжній трав'яний чай без ароматизаторів.
  • Ми збираємо трави в екологічно чистих місцевостях Карпат та Прикарпаття. І висушуємо їх на дерев'яних горищах за температури не більше 42 С.
  • Шипшина — лідер за вмістом вітаміну С (450мг на 100г). Це сильний антиоксидант, який зміцнює імунітет, стимулює утворення колагену і оберігає нашу молодість :)
  • Чорниця містить антоціани, які покращують роботу серця і допомагають зберегти міцний зір.
  • Чебрець — джерело антиоксидантів лютеїну і зеаксантину. Вони зменшують запальні процеси та мають тонізуючу дію.
  • Смакуйте чай "Добрий ранок", щоб зарядитися енергією на цілий день❤️

Як правильно заварювати чай?

  • 1 ст. л. трав'яного збору залийте окропом 500 мл і дайте настоятись 5-10 хв.
    Якщо в трав'яному зборі присутні ягоди і коріння, то час настою потрібно збільшити до 15-20 хвилин.
  • Дітям трав'яні чаї можна вводити з 3-річного віку до 200 мл на добу.
  • Ідеальним варіантом для заварювання чаю є порцеляновий заварник. Порцеляна швидко прогрівається і довго підтримує необхідну температуру.
  • Не рекомендуємо заварювати чай в термосі. Термос дуже довго зберігає високу температуру, а це руйнує всі корисні речовини.

Чого не варто?

  • Вживати вагітним, оскільки первоцвіт має абортивну дію.

Шипшина, чорниця, глід, чебрець, малина, первоцвіт, іван-чай / Україна.
Зберігати в сухому прохолодному місці. В оригінальному пакеті дой-пак.
6 місяців.

Спосіб приготування: одну столову ложку трав'яного збору залити окропом (500 мл.)


Поради:


  • Якщо в трав'яному зборі присутні ягоди і коріння, то час настою потрібно збільшити до 15-20 хвилин. Подбайте про посуд, в якому ви будете заварювати чай. Такий чайник повинен зберігати температуру високою хоча б перші 15 - 20 хвилин. Тому для заварювання трав'яного чаю скляний і металевий чайники не підійдуть, вони не здатні утримати потрібну температуру, при якій трав'яні збори не зможуть віддавати свою максимальну користь. Тим більше, в металевому чайнику метал вступає в реакцію і Ви отримаєте напій зі смаком іржі.
  • Не рекомендується заварювати чай в термосі, оскільки там дуже довго зберігається висока температура і руйнуються всі корисні речовини. Такий чай може бути небезпечним для Вашого здоров'я. 
  • Ідеальним варіантом є використання фарфорового заварника. Фарфор прогрівається швидко, довго не втрачає температуру, при цьому підтримуючи саме той градус, який необхідний для ефективного заварювання

Смачного чаювання !

Написати відгук
Відгуки про товар (10)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення