Томат мелений (преміум)
Томат мелений (преміум)Томат мелений (преміум)

Томат мелений (преміум)


4 відгуки
100 г
103 100 г
Є в наявності

Чим особливий томат мелений (преміум)?

  • Томат мелений (преміум) — висушені та подрібнені помідори. 
  • Має кисло-солодкий насичений смак та аромат.
  • Містить алкалоїд капсаїцин, який стимулює вироблення гормону щастя ендорфіну і покращує настрій.
  • Потужний антиоксидант — за вмістом вітаміну С перевершує цитрусові і чорну смородину. Вітамін С покращує синтез колагену і укріплює імунітет.
  • Сушений томат містить калій, який попереджає набряки та знижує ризик серцево-судинних захворювань.

Як використовувати томат мелений (преміум)?

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Томат мелений / Китай.
на 100 г: білки – 14 г, жири – 3 г, вуглеводи – 43 г. Калорійність – 258 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці. Оптимальна температура зберігання від +18 до +20 при вологості 75%.
12 місяців



Італійський томатний соус (сирий варіант)

Інгредієнти:

  1. Томати чері — 300 г;

  2. Зелень кропу, петрушки — разом 1 пучок;

  3. Базилік зелений — 10 г;

  4. Часник — 30 г;

  5. Болгарський перець — 1 шт;

  6. Мелена паприка — 2 ст.л.;

  7. Томат мелений — 1 ст.л.;

  8. Кумин (зіра) — ¼ ч.л.;

  9. Чорний перець мелений — ½ ч.л.

  10. Перець чілі — за смаком;

  11. Сіль морська — 1 ч.л.

Приготування:

1. Свіжі овочі та зелень промийте та обсушіть серветкою. 2. Болгарський перець очистіть від насіння. Поріжте на шматочки.

3. Часник очистіть. Майте на увазі - 30 грам часнику - це одна велика головка. Якщо блендер Не супер-потужний, то зелень краще порізати. Завантажте в блендер всі інгредієнти і подрібніть в режимі «пульс» так, щоб в соусі залишилися невеликі шматочки овочів.

Оформлення: Італійський соус краще настояти протягом ночі, хоча спокуса з'їсти його моментально, незважаючи на гостроту, дуже велика, але саме в процесі настоювання соус отримає по-справжньому приголомшливий смак. Використовувати цей соус можна (і потрібно) як в живій, так і в традиційній кухні. Втім, сильно захоплюватися не варто - все-таки, він дійсно гострий.

Написати відгук
Відгуки про товар (4)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення