Булгур крупний
Булгур крупнийБулгур крупний

Булгур крупний


3 відгуки
650 гbig pack 1 кг
115 650 г
Під замовлення (1 доба)

Що таке булгур крупний та чим він особливий?

  • Булгур  це крупа з твердих сортів пшениці. 
  • При виготовленні проходить мінімальну обробку, тому зберігає всі вітаміни та мікроелементи.
  • Містить вітаміни групи В, а саме:
    - В3, який відповідає за регенерацію шкіри та попереджає її раннє старіння;
    - В9 (фолієва кислота) — стимулює імунітет і процеси кровотворення, що особливо важливо для жінок.
  • Джерело грубої клітковини, яка не перетравлюється організмом. А вбирає токсини та виводить їх з кишківника.
  • Містить калій і залізо. Вони необхідні для правильної роботи серця й судин.
  • Булгур містить вітамін К, який бере участь в утворенні білків в організмі.

Як вживати крупний булгур?

  • Щоб зварити булгур залийте його водою у співвідношенні 1:2, доведіть до кипіння і варіть 15-20хв.
  • Традиційний спосіб вживання — каша та плов. Можна вживати як солодку кашу із горішками та фруктами або готувати більш нейтральну кашу чи плов зі спеціями.
  • Булгур — чудовий гарнір до риби, морепродуктів та овочів.
  • Додавайте у салати або фаршируйте ним овочі.
  • А ще секрет від нас ❤️ Булгур можна використовувати навіть у десертах: замочену крупу додавати у випічку, поєднавши з медом, горіхами чи сухофруктами.

Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Булгур / Туреччина.
на 100г: білки - 12.3 г, жири - 1.3 г, вуглеводи - 57.6 г. Калорійність - 342 Ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців

    Салат з булгуром та овочами

Інгредієнти:

  1. Булгур — 100 г

  2. Кіноа — 100 г

  3. Морква — 3 шт

  4. Буряк — 2 шт

  5. Апельсин — 1/2 шт

  6. Мед — 3 ст. л.

  7. Оливкова олія — 1 ст. л.

  8. Гірчиця — 1 ст. л.

  9. Сік лимона — 1 ч. л.

  10. Сіль, перець за смаком

  11. Адигейський сир (або тофу) за бажанням — 150 г


Приготування:

1. Відваріть булгур  протягом 10-15 хв, а кіноа - 20-30 хв. Також в цей час відваріть буряк до м’якості.

2. Змішайте мед і сік половини апельсина, трохи посоліть і ретельно перемішайте.

3. Наріжте моркву кружечками. Викладіть моркву в один шар на підготовлене заздалегідь деко, застелене пергаментним папером і злегка змащене оливковою олією.

4. Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин. Гарячу моркву полийте готовим медово-апельсиновим соусом.

5. Буряк і сир (якщо використовуєте) наріжте кубиками і змішайте в салатниці з кіноа і булгуром, а потім додайте запечену моркву.

6. Для заправки з'єднайте оливкову олію з лимонним соком і гірчицею. Полийте цим соусом салат і ретельно його перемішайте.

Подавайте салат теплим.
Смачного!

Найкраще вживати у обідній час.


Табуле з булгуру


1. Булгур - 150 г

2. Жовтий помідор - 1 шт

3. Червоний помідор - 1шт

4. Лайм - 1/2 шт

5. М'ята - 5 г

6. Петрушка - 20 г

7. Оливкова олія - 2 ст.л.

8. Чорний перець, сіль - щіпка.



 ПРИГОТУВАННЯ:

1. Зваріть булгур;

2. Помідори, петрушку, м'яту дрібно наріжте;

3. Цедру лайма натріть на тертці та витисніть сік з однієї половинки;

4. Змішайте булгур з  іншими інгредієнтами та заправте олією і спеціями.


Написати відгук
Відгуки про товар (3)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення