Жорнове житнє борошно
Жорнове житнє борошноЖорнове житнє борошно

Жорнове житнє борошно


6 відгуків
900 г
56 900 г
Під замовлення (1 доба)

Чим особливе жорнове житнє борошно?

  • Жорнове житнє борошно — це зерна добірного жита, розмелені за спеціальною технологією, яка зберігає зародок жита цілим.
  • Всі цінні речовини, що містить зародок, залишаються в борошні:
    - калій (425 мг на 100г) — постачає кисень в мозок та підтримує еластичність кровоносних судин;
    - фосфор (290 мг) — формує кісткову і зубну тканини.
  • Найкорисніше в житньому борошні — клітковина, яка очищує кишківник і знижує рівень холестерину в крові.
  • Містить вітаміни групи В, які необхідні для обміну речовин, кісткової тканини та нормальної діяльності нервової системи.

Як використовувати жорнове житнє борошно?

  • Використовуйте для:
    - випічки хліба, печива і кексів;
    - готуйте грибний жульєн (детальніше у рубриці "Рецепти")
  • Печіть корисний хлібчик із житнього борошна та нашої закваски.
  • Ми любимо використовувати це борошно для приготування вареників. Спробуйте й ви:)

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.


Детальніше


  • Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Жито / Україна
на 100 г. білки — 9 г, жири — 1 г, вуглеводи — 73 г. Калорійність — 325 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців

Мафіни з вишнею


Інгредієнти:

  1. Борошно житнє — 1,7 скл.;

  2. Сіль — ½ ч.л.;

  3. Тростинний цукор — ¾ скл.;

  4. Кокосова олія — ¾ скл.;

  5. Яблучний оцет — 30 мл.;

  6. Розпушувач — ½ ч.л.;

  7. Заморожена чи свіжа вишня — 100 г.


Приготування

1. Змішайте сіль, цукор, масло і оцет.

2. Просійте борошно з розпушувачем. Замішайте тісто.

3. Вишню подрібніть ножем і додайте в отримане тісто.

4. Форми змастіть олією і випікайте 20-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Смачного!


Найкраще смакувати випічкою у першій половині дня.

Грибний жульєн


Інгредієнти:

  1. Гриби — 200 гр (можна використовувати будь-які: заморожені, консервовані, або свіжі)

  2. Цибуля — 1 шт.;

  3. Борошно житнє — 2 ст.л.;

  4. Рослинне молоко — 200 мл. (наприклад, кокосове + рисове по 100 мл);

  5. Куркума — 1/2 ч.л.;

  6. Сіль, паприка, перець, орегано, чебрець або інші улюблені спеції — 1 ч.л.;

  7. Соєвий соус — 2 ст.л.


Приготування:
1. На сковорідці підсмажте цибулю, нарізану півкільцями на невеликій кількості води або рослинній олії ~ 5 хв., до м'якості.
2. Додайте дрібно нарізані гриби, готуйте під кришкою, періодично помішуючи. Якщо необхідно, додайте трохи води. Смажте до готовності і випаровування рідини.
3. Додайте сіль, перець, куркуму і добре перемішайте.
4. Додайте соєвий соус і готуйте ще близько 1 хв., а потім вимкніть вогонь.
5. Приготуйте соус. Підсмажте борошно на іншій сухій сковорідці, тобто без масла.

6. Періодично помішуйте і готуйте до злегка потемнілого кольору.
7. Додайте рослинне молоко і добре перемішайте, щоб суміш стала однорідною і готуйте, постійно помішуючи до густоти, близько 1-2 хв., потім додайте трохи солі.
8. Викладіть гриби в формочки або одну велику форму для духовки, залийте соусом, перемішайте і поставте в духовку запікатися при температурі 180° на 15 хв.
Готово.

Найкраще смакувати страву в обідній час.

Написати відгук
Відгуки про товар (6)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення