Жорнове борошно зі спельти
Жорнове борошно зі спельти

Жорнове борошно зі спельти


8 відгуків
900 г
112 900 г
Є в наявності

Чим особливе жорнове борошно зі спельти?

  • Цільнозернове борошно зі спельти — це борошно грубого помолу, яке отримують в процесі перемелювання зерна спельти. Зберігає усі корисні властивості цільного зерна.
  • Спельта — екологічно чистий вид пшениці, який не переносить штучних добрив.
  • Містить глютен.
  • Містить у великій кількості:
    - магній (40мг) — нормалізує роботу серцево-судинної системи;
    - фосфор (150мг) — укріплює кістки та зуби;
    - калій (143 мг) — попереджає утворення набряків.
  • Спельтове борошно — джерело вітамінів групи В, які стимулюють утворення гемоглобіну та обмін речовин.

Як використовувати борошно зі спельти?

  • Готуйте здорову випічку: хліб, печиво, крекери і панкейки. Борошно спельти додає приємний горіховий смак.
  • Використовуйте для загущення соусів та веганських супів.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.



Детальніше


  • Фото товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Спельта / Виготовляється на східно-тірольських жорнових млинах, Green, Австрія.
на 100 г. білки — 17 г, жири — 3 г, вуглеводи — 75 г. Калорійність — 335 ккал.
Пересипати в герметичний контейнер. Зберігати в сухому прохолодному місці.
6 місяців

Овочевий кекс

Інгредієнти:



  1. Борошно зі спельти - 200 г.;

  2. Овочевий бульйон (або вода) — 200мл;

  3. Оливкова або кокосова олія — 3 ст.л.;

  4. Цукіні невеликі — 2 шт;

  5. Морква — 3 шт;

  6. Перець солодкий — 3 шт;

  7. Горошок — 100 г;

  8. Сир тофу або адигейський — 100 г (не обов’язково);

  9. Орегано — 2 ст.л.;

  10. Сода — 2 ч.л.;

  11. Сіль та перець — за смаком.

Приготування:


1. Розігрійте духовку до 200 С.
2. Цукіні та моркву поріжте кружельцями, а перець очистіть від насіння та наріжте соломкою.
3. Викладіть овочі на деко та випікайте протягом 10-12 хв. В останні 3 хв. приготування додайте до овочів орегано, сіль та перець (якщо використовуєте) та перемішайте.
4. В мисці вимішайте борошно з содою. Додайте олію та воду і вимішайте тісто. Додайте до тіста натертий сир (якщо використовуєте), горошок і ¾ частини спечених овочів. Все ретельно перемішайте.
5. Викладіть тісто у форму для кексів, а зверху  розмістіть залишену частину овочів. Змастіть овочі зверху оливковою (або кокосовою) олією.
6. Випікайте кекс при 180 градусів протягом 50 хв. Якщо викладені зверху овочі будуть пропікатись занадто швидко - зменшіть температуру до 160 градусів.
7. Пробуйте кекс на готовність зубочисткою, або дерев’яною паличкою. Готове тісто не буде прилипати до палички.
8. Готовий кекс дістаньте з форми та дайте застигнути.
Смачного!

Найкраще вживати у першій половині дня.

Написати відгук
Відгуки про товар (8)
Написати відгук

Кошик
Всього до оплати: 0.00
на будь-яке відділення “УкрПошти”
0.00
на будь-яке відділення “Нова Пошта”
0.00
на будь-яку адресу України кур'єром Нової пошти
0.00
З вами сконтактується менеджер щодо термінів доставки товарів із передзамовлення
Оформити замовлення