Соєва спаржа (фучжу)
Соєва спаржа (фучжу)Соєва спаржа (фучжу)

Соєва спаржа (фучжу)


78 грн 100 г
100 г Є в наявності
- +
Соєва спаржа сушена (фучжу) / Китай.
на 100 г: білки - 42,3 г, жири - 21,8 г, вуглеводи - 20,7 г. Калорійність - 440 ккал.
12 місяців

Що таке соєва спаржа (фучжу)? Чим вона особлива?

  • Фучжу — це висушена плівка знята з соєвого молока.
  • Не містить лактози і холестерину, тому можна вживати при діабеті та лактозній непереносимості.
  • Джерело рослинного білка — у 100г спаржі аж 42г білка.
  • Багата фітоестрогенами — це рослинні сполуки, які позитивно впливають на жіночий гормональний фон.

Як використовувати соєву спаржу (фучжу)?

  • Можна подавати як окрему страву.
  • Використовуйте для приготування супів та закусок або тушіть із овочами.
  • Чудово смакують із нашою локшиною та італійським соусом.
  • Завдяки своєму нейтральному смаку поєднується з усіма стравами.
  • Щоб дізнатися більше способів приготування — зазирніть у вкладку РЕЦЕПТИ. 

Перед приготуванням замочіть соєву спаржу у воді на 1-2 години, щоб розм'якшити її.


Чого не варто?

  • Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту.

Детальніше

  • Соя допомагає виводити з організму радіонукліди і важкі метали.
  • В Китаї існує легенда, що соєва спаржа є еліксиром молодості.

Більше про сою читайте ТУТ.



Дієтичний продукт. Підходить для діабетиків, для  сердечників, спортсменів, вегетаріанців, осіб з ожирінням, і для всіх прихильників здорового харчування.




Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.
Веганська полента з вершками і соєвою спаржею

Полента – це страва італійського походження, кукурудзяна каша з пармезаном.
Варіацій її приготування є так багато, що ми розгубились у цьому різноманітті.
Тому вирішили теж трохи поекспериментувати і пропонуємо вам власний корисний рецепт.

*пропорції вказано як для двох великих чи трьох середніх порцій

ІНГРЕДІЄНТИ:

200 г кукурудзяного борошна
100 г соєвої спаржі
3-4 ст. л. кокосових вершків
2-3 ст. л. італійського томатного соусу
1-2 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. лимонного соку
олія з виноградних кісточок – для смаження
сіль, перець, веганська сирна приправа, італійські трави – за смаком
 базилік – для прикраси

ПРИГОТУВАННЯ:

1. Замочуємо соєву спаржу у воді на 1-2 години.
2.Варимо кашу у співвідношенні 1/3 з водою, помішуючи лопаткою.
3. Поки каша вариться, ріжемо соєву спаржу на шматочки і підсмажуємо на розігрітій сковорідці.Обов'язково візьміть олію, яка підходить для смаження, у нас це з виноградних кісточок, також можна кокосову, гхі та олію авокадо. У сковорідку також додаємо соєвий соус, лимонний сік, паприку та перець. Можна не солити, оскільки сіль вже міститься у спаржі. Смажимо кілька хвилин і забираємо з вогню.
4. Каша тим часом майже готова 
Тепер додаємо трішки вершків, варимо ще 4-5 хв. Готово!
5. Подаємо страву – викладаємо спершу кашу, тоді додаємо ложку італійського соусу, не перемішуючи, наверх кладемо соєву спаржу, зверху посипаємо зеленню та веганською сирною приправою.

Ням! Вийшло смачно і корисно)
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 20°C