Рослинне м'ясо біле
Рослинне м'ясо біле

Рослинне м'ясо біле


50 грн 75 г
75 г250 г Є в наявності
- +
ізолят соєвого білка, сіль харчова, сода харчова / Україна.
на 100 г: білки — 58 г, вуглеводи — 20 г, жири — 1 г. Калорійність — 320 ккал.
24 місяці


Чим особливе рослинне м'ясо біле?

  • Це повністю веганський та натуральний продукт.
  • Рослинне м'ясо багате на рослинні білки ( у 100 г продукту 58 г білка).
  • Має схожу до курятини текстуру та колір.
  • Воно волокнисте, а не пористе, як соєве м'ясо чи битки.
  • Містить фітинову кислоту, яка зменшує ризик утворення злоякісних утворень.

Як готувати біле рослинне м'ясо?

  • Технологія приготування майже така сама, як і у звичайного м'яса. Але спершу сухе рослинне м'ясо потрібно розмочити.
    Для цього залийте його окропом та додайте спеції або одразу залийте овочевим бульйоном. Дайте настоятись 15 хв., поки м'ясо повністю не розм'якне.
    При замочуванні воно збільшується в 2,5 рази, тобто 100 г сухого продукту=250 г готового. Через 15 хв. вийняти і відтиснути зайву воду. Після цього готувати як звичайне м'ясо. 
  • Можна смажити, тушкувати, запікати тощо.
  • З соєвого мяса можна готувати котлети, "м'ясну" піцу, рагу та інші улюблені страви.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше
 
Фото товару представлені на сайті можуть відрізнятися від реального вигляду продукту.

Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в чистих, сухих і добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів та гризунами, захищених від впливу прямого сонячного світла і джерел тепла при температурі не вище 25°С і відносній вологості повітря не вище 75%.