Рослинне м'ясо біле
Рослинне м'ясо біле

Рослинне м'ясо біле


50 грн 75 г
75 г250 г Є в наявності
- +
ізолят соєвого білка, сіль харчова, сода харчова / Україна.
на 100 г: білки — 58 г, вуглеводи — 20 г, жири — 1 г. Калорійність — 320 ккал.
24 місяці

Чим особливе рослинне м'ясо біле?

  • Це повністю веганський та натуральний продукт.  У складі лише концентат соєвого білка і сіль.
  • Має схожу до курятини текстуру та колір.
  • Це м'ясо волокнисте, а не пористе, як битки.
  • Багате на рослинний білок — у 100 г продукту 58 г білка.
  • Замінить м'ясо тим, хто не вживає м'яса, має непереносимість тваринного білка або дотримується Посту. Спробуйте, ви не відчуєте різниці:)

Як готувати біле рослинне м'ясо?

  • Технологія приготування майже така сама, як і у звичайного м'яса.
    Але спершу сухе рослинне м'ясо потрібно розмочити. Для цього залийте його окропом та додайте спеції або одразу залийте овочевим бульйоном. Дайте настоятись 15 хв., поки м'ясо повністю не розм'якне.
    При замочуванні м'ясо збільшується в 2,5 рази, тобто зі 100 г сухого продукту ми отримуємо 250 г готового. Через 15 хв. вийняти і відтиснути зайву воду. Після цього готувати як звичайне м'ясо. 
  • Можна смажити, тушкувати або запікати.
  • Готуйте із нього котлети, "м'ясну" піцу, рагу та інші улюблені страви.
  • Чудово смакує з нашою локшиною та італійським соусом.

Чого не варто?

  • Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.

Детальніше
Написати відгук
Відгуки про товар (0)
Написати відгук


Написати відгук
Дякуємо за ваш відгук!
Він буде опублікований після перевірки адміністратором.


Зберігати в чистих, сухих і добре вентильованих складських приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів та гризунами, захищених від впливу прямого сонячного світла і джерел тепла при температурі не вище 25°С і відносній вологості повітря не вище 75%.