Суміш "Яйця для випічки" з картоплі
Залишити відгук
200 г
Під замовлення (1 доба)
Чим особлива суміш "Яйця для випічки" з картоплі?
- Суміш "Яйця для випічки" — це веганська альтернатива яєць для приготування тіста та випічки. Виготовлена з виключно рослинних продуктів: картоплі та псиліума.
- Ця суміш не замінить омлет. Якщо хочете скрамбл чи яєчню, обирайте нутовий омлет.
- 100 г суміші = приблизно 7 яєць.
Як використовувати суміш "Яйця для випічки" з картоплі?
- Чудово підійде для приготування млинців, панкейків і пирогів.
- Приготування: 1 яйце = 1 ст. л. суміші + 60 мл питної води. Розмішати так, щоб не було грудочок і залишити на 1 хв.
- Додати суміш до тіста і готувати далі звичним способом.
- Найкраще використовувати цю суміш для рецептів, де потрібно не більше 3 яєць. Рецепти з трьома і більше яйцями отримують свій смак переважно від жовтків.
Чого не варто?
- Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
крохмаль картопляний, псиліум, сода / Україна.
на 100 г: білки — 0,5 г, жири — 0 г, вуглеводи — 49 г. Калорійність — 187 ккал.
Зберігати в темному сухому місці.
12 місяців